VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 015
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 2 955
Какво са казали за Мира? Аз хрупах салата и не чух Grinning Но пък видях как Стефчо вдига плахо ръчичка, че той го е казал и подсказа на Папи

# 2 956
  • София
Не зная защо, но Папи не ми е толкова анти колкото този мазен, гнусен гном Ричард. Нямам идея как това тъпо същество буди такава неприязън у мен. Той е по-зле от кифла с мармалад. Дрехите му да са скъпи и толкоз. А нещо книжки да попрочете, тц! Ко туй - ядье ли сье, пий ли сье? (Липсват ми емотките, за да си доукрася мнението!)

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 22:39 от malina_smile

# 2 957
Какво си въобразява стефан че може да направи на Кулагин след 10-ти???Май му се стои затворен в някой негов кошер Simple Smile

# 2 958
На мен би ми било безкрайно интересно да науча какво говорят хората зад гърба ми.
Такава информация е безценна.

# 2 959
Липсват ми записите, които качваше Mari_Mar Sad Нова плей не тръгва, а на живо постоянно накъсва или забива...

Линк за предаването от  3.10
______________________________________________________________________________________
На ЖИВО от 3.10.2018
https://photos.google.com/share/AF1QipOc1yyUCmL11KPK-FO4JSOECcNq … xU1RVTmpYb21JQUZ3

______________________________________________________________________________________

Промото - ЛИНК 3.10.18 и гиф картинка на това, което после беше премахнато
може да са го оставили за друг ден или изобщо не мислят да го показват

Промото за днес   ЛИНК

Сега го видях, определено не е Божка, а е Розмарин еми няма новина, язък, Петкан е чсит като момина сълза..

# 2 960
Ми Ричи като се впечатлява, що не се впечатлява от гримовете и дрешките на котарачето Wink
Че и по-скъпи от тези на кекса.
Впечатлява се Ричето от кулагин- беше ходил да му показва джуджешките си обувки. Да го заслепи какви неща има и то горкото маданско пишлеме.

# 2 961
Мира страда отшелнически.

Ох, ще ни показват среднощните изцепки явно утре. Кулагин очевидно е решил да покаже на Ричо стил - слипари. Носил е на задника си едно колело сигурно , та Мира е дръпнала шалтера му.

# 2 962
Според мен на гифчето си е Рози, а не Божана.

# 2 963
Ако всеки казва каквото мисли за другите, ще стане война Bowtie

# 2 964
  • Испания
И на 10 ноември ще стане каквооооооооооо? Стефан ще излезе изпод полата на жена си и ще покаже на Кулагин.

Някой да забеляза, че Мутрагеньо е по-нисък от тревата, м? Дори съвсем го няма, освен на втори план.

# 2 965
  • София
Ох, ще ни показват среднощните изцепки явно утре. Кулагин очевидно е решил да покаже на Ричо стил - слипари. Носил е на задника си едно колело сигурно , та Мира е дръпнала шалтера му.
Още не е преживяла факта, че той има серум за 5000 лири, а тя - не.

# 2 966

Някой да забеляза, че Мутрагеньо е по-нисък от тревата, м? Дори съвсем го няма, освен на втори план.
Той винаги е така.Kissing Heart

# 2 967
Ами така става когато домоуправителят Петкан и другарчетата му Папи и Стефан всеки  ден се скътават по ъглите и дуднат като селски тетки. А сега се правят на интересни- един се прави , че спи (Петкан), друг преглъща нервно и се чуди как да замаже нещата (Папи)...

Ричко пък горкият, толкоЗ му е акъла. Дори не може да се аргументира, а седна да обсъжда с ПапитУ кой колко е успял, съдейки по 5 парцала Close

# 2 968
На мен би ми било безкрайно интересно да науча какво говорят хората зад гърба ми.
Такава информация е безценна.
Принципно и на мен ми е интересно, ей, така от чисто любопитство, с образователна цел да чуя абсолютно искрено мнение от не толкова близки хора. Просто да разбера как съм възприемана отстрани....
Обаче като говоря с някого и той забрави да затвори, аз бързам да го направя, за да не чуя нещо, което не искам 😁😂

Мирата как играе, тя такива неща е чувала за себе си, че точно Стефчо ще я засегне..да, да!!!

# 2 969
Ох, Мира, точиш, точиш...

Тоя да го научат да говори, че направо.....

Общи условия

Активация на акаунт