VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 390
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 315
Понеже в няколко поста се говори за хонорара на Кулагин , ето кой колко ще получи:
Апропо Кулагин е с най-нисък хонорар 40 000 лв.

https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/razbra-se-kakvi-pari-s … k_news625089.html

# 3 316
То пък голяма работа, да си лидер на идиоти. Водач по принцип означава човек, който води група - какъвто е лидерът, такива са и последователите. А който се присъединява, само за да е част от стадото, също е идиот.

Не помня потребителката, но имаше много готин подпис - цитат от "Торба с кости" на Стивън Кинг май беше, а именно: "Тук нямаме селски идиот, всички се редуваме" ....та и в къщата така Ill

...комай и във форума...

# 3 317
От Биг Брадър четат тук, но си имат сценарий - Кулагин е нарочен за злия демон, а простотиите на останалите са спестени на драгия зрител. Много искам да видя как глутницата ''интелигентно'' и ''възвишено'' плюе по козметиката в тоалетната на Кулагин.

# 3 318
  • Испания
Промото:

Коментар на последните събития във VIP Brother 2018 - „На кафе” (05.10.2018)

# 3 319
Тук (каквото и да значи "тук") повечето семейни жени, които познавам, готвят един-два пъти в седмицата, ако са на кеф. Знам само за една, която готви всеки ден, че и повече от едно ястие, и тя е безработна.

а през останалото време какво ядат

# 3 320
  • Испания
Тук (каквото и да значи "тук") повечето семейни жени, които познавам, готвят един-два пъти в седмицата, ако са на кеф. Знам само за една, която готви всеки ден, че и повече от едно ястие, и тя е безработна.

Готви се за повече от един ден, повече от едно ястие. След това - в кутии и в хладилника.

# 3 321
Ох, наистина продукцията да вземе малко нещата в свои ръце и да разкрие кой какъв не само на нас зрителите , но и на участниците в къщата.  Мира, горката, не знм дали ще го понесе. Най - противни ми са тя, Стефан, Наско. Божана ме дразни само отвреме навреме, но от номинираните искам тя да си ходи.
П.П. Писна ми вече от тоя ВИП Брадър, искам пак да има и с " обикновени" хора.😃

# 3 322

Наготвеното в събота и неделя се яде цяла седмица. Аз имам дете, нямам време да готвя всеки ден и да чистя всеки ден. И да имах време - щях да го отделя за себе си. Ама какво се обяснявам, ти намираш Ричко Мекичко за сносен ерген, а аз за имбецил.

# 3 323
  • Испания
Понеже в няколко поста се говори за хонорара на Кулагин , ето кой колко ще получи:
Апропо Кулагин е с най-нисък хонорар 40 000 лв.

https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/razbra-se-kakvi-pari-s … k_news625089.html

Изобщо не вярвам на подобни писания.
Цитат
Предполага се, че може би е Людмила Филипова, която най-вероятно се е договорила поне за 100 бона, за да влезе в Къщата.

# 3 324
Промото:

Коментар на последните събития във VIP Brother 2018 - „На кафе” (05.10.2018)

ама тези МЪЖКАРИ имат акъл на 5 годишно ...

# 3 325
  • София
Промото:
Скрит текст:

ББ наистина трябва да вземе мерки срещу тези агресивни селски прояви на безсилие от страна на "мъжкарите".  Confused

# 3 326

Скрит текст:
Във всички хипермаркети се продава готова храна. Знам, че на много от потребителките на форума им е под достойнството да я ядат, но това не значи, че хората не си купуват. Обикновено пред тези витрини има разнообразна тълпа. Майка ми работи в РЗИ (това е сегашното име на ХЕИ) и знам, че понякога тези храни са проблемни. Въпреки това, аз също ги ям.

# 3 327
Аз през останалото време пия отвара от маракуя. Не ям нищо къмто нея.

# 3 328
Не е само до готвенето, аз Ричи го виждам да седи на някой диван, да си клати крачетата, да се зяпа в някое огледалце и да чака абсолютно всичко наготово. Сигурно и удръжки ще има избраницата, ако случайно се разболее и не успява с всичко.

# 3 329
Снощи в края на живото излъчване Кулагин поиска среща с Ани Владимирова, но го прекъснаха веднага. Според мен тази жена може по-скоро да вкара човек в клинична депресия, отколкото да му помогне. Все пак се надявам да са му разрешили да си поговори с нея - общуването с външен човек може да му се отрази добре и да се откаже да излиза.
Малко ми е странно, че защитавам Кулагин - не знам дали в реалния живот бих го изтърпяла. Но това всъщност е най-красноречивият показател за нивото на другите съквартиранти - щом Кулагин ми е фаворит, смятайте какви са останалите. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт