VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 139
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 405
  • Оптимист по принуда
Скрит текст:
Забавното е, че Пепа се правеше (или наистина не позна) собствените си реплики. Досто недостойно изглеждаше отстрани.
Как да ги познае, като той не е млъкнал, откакто е влязъл. Все обсъжда и злослови по адрес на някого, такава клюкарка е...  Confused
[/spoiler] Точно. Абсолютен клюкар. Пред селската бакалия с пакета семки.

# 3 406
  • Sunshine state
Петко пък изобщо не го бях и чувала преди влизането му по простата причина, че танцувални и певчески формати не гледам. Безизвестен ми е напълно.

# 3 407
Мирето влезе да натрие носа на Жорето, заради изневерите му, но губещата е тя.

То и затова с радост се хвана на постановката с Наско, уж на шега, ама не съвсем. И от играчка стана плачка.

# 3 408
Ваня не може да понесе собствената си жлъч и изпада в неловки ситуации постоянно. Изобщо не й трябваше нито на нея, нито на Мира да влизат във формата. Излагацията им е пълна.

Не знам, аз не мисля, че чак толкова са се изложили.
Ваня върна на Кулагин - да види какво е дуднеш на главите на хората, въпреки, че ти се казва да спреш.
Мира - тя си е такава - глезанка-ганка. Бог я е дарил с красота и късмет. Какво повече да желае от живота? Не е глупава, намерила си е нишата и си я запълва добре. Остаряването я мъчи, колкото по-красива е била една жена, толкова по-мъчително е то. Но какво да се прави, това е живота. Във всеки случай, дори и сега е много красива. Както се казва "русо гладно нЕма". Simple Smile )))

# 3 409
Кулагин ми направи впечатление, че избра Ваня да издуха 1 топка и беше много търпелив, когато правеше супата и тя досаждаше

# 3 410
  • София
Той избра една топка, най колегиално, а тя го нахендри да каже 15 песни на Мадона.

# 3 411
Аха... то какво съм се трепала аз да придобивам знания, умения. То трябвало само красота и късмет да имаш Grinning Мира определено не блести с акъл, бяха я давали наскоро по Господарите, направо счупи тъпомера, а пък за красотата - субективно е, ама не я намирам изобщо за красива.

# 3 412
  • София
Точно. Абсолютен клюкар. Пред селската бакалия с пакета семки.
И то от най-ниско ниво - никакъв финес, никакъв интелект, никакъв речник... а уж писател и поет. Тъкмо там му е мястото.

# 3 413
Според мен с отношението си към Ваня, Кулагин доказва че не му е цел да прави скандали и да нагрубява, просто реагира на мижитурките...

# 3 414
  • Испания
Той избра една топка, най колегиално, а тя го нахендри да каже 15 песни на Мадона.

Добринка е тя. Практикуваща християнка /да пази Господ от такива като нея!/.

# 3 415
Aбе  DeltaAzimut да не е Ваня? Само като и чета чаршафите и филосотваниятa и ми е почти същото като когато говори Ваня. То бива такива локуми и такова плюене по Кулагин, пък като заговори за Ваня все едно мед и капе от устата. И на нея само Кулагин и е в устата. Как не изкоментира за никой друг нищо друго. На Kулагин хич не му симпатизирам, но и за мен той е победител в този сезон. Показа че може много повече. И готви и чисти и по муж от всички на мисиите и не само. И аз искам Бig Брадър да им покаже мненията на зрителите и да им пусне кой какво и за кого е говорил.

Хаха, не, не е Ваня. Просто се ужасявам от мисълта човек като Кулагин, да е любимец на България. Ужас!

Аз, както писа друг назад, също нямам фаворит този сезон. Не мисля, че хората там са толкова зле - всеки си носи своя кръст, в никакъв случай не са злобни хора. Скучновати ми идват, та затова всички възхваляват Кулагин. Но аз предпочитам скучни, но що годе свестни хора, пред войнстващи простаци.

Смятам, че Стефан за сега се държи най-балансирано. За Ева и Ваня казах назад, няма да седна да се повтарям.
За Мира също казах назад, че очаквам да се прояви като жена - вамп. Малко нещо не успява да се овладее добре, имам известно разочарование от нея, защото очаквах да не се връзва толкова много на хорското мнение.
Папи Ханс въобще не го познавам - нито него, нито творчеството му, затова не мога да го коментирам. Изглежда ми добро момче. Наско - също. Какво като говори бавно? Такъв си е, за всеки влак си има пътници, обаче.
Петко, твърд човек, който с годините омеква. Нормално. Има скелети в гардероба си (метафора), но то кой няма?
За Божана също писах назад и не съм си променила мнението.
Ричи Рич - вие какво очаквахте от фитнес-инструктор? Нобелова награда за физика ли?

Направо ми е смешно като чета този разбор. Започвам да се съмнявам дали гледаме едно и също предаване. Представи си всички останали в Къщата колко са зле, щом Кулагин, въпреки провокациите си, е любимец.
Стефан е балансиран? Как да не е балансиран, като цяло едно предаване - това на жена му, стои зад гърба му и непрекъснато се леят дитирамби колко е страхотен? Лекинко и той се разбалансира, та чак заплашваше Кулагин какво ще стане след еди коя си дата. Мира и жена -вамп? Жената-вамп има достойнство и не реве за всяка негативна дума, която чуе за себе си. Папи Ханс видяхме що за човек е. Мислехме, че е напредничав и обещаващ талант, той се оказа... клюкарката пред блока. А Наско...О, Наско...Момче, което не може да върже правилно две изречения, и което се е прочуло повече с лав сторито си с кака Мара Илиева, отколкото с някакви други умения. Петко е твърд човек, да. По-скоро винкела е твърд. А той е продължение на ръката му. С годините, обаче, може да му омекне само едно нещо. Наистина са се събрали все отбор юнаци. Как да не заобичаш Кулагин при тая тотално изпростяла сбирщина?!

# 3 416
Според мен с отношението си към Ваня, Кулагин доказва че не му е цел да прави скандали и да нагрубява, просто реагира на мижитурките...

Че какво му пречат "мижитурките"? Той емна Нора от първата секунда. Хората я защитиха и изведнъж му станаха врагове. Беше набрал на Папи Ханс от момента, в който той се съгласи да си отстъпи леглото на Нора - разбирай, още от момента на влизането в къщата. И т.н, и т.н. Върни се и изгледай епизодите отначало, ако не помниш добре.

# 3 417
Може ли да си призная че в тази тема си намерих втори потребител във форума, чиито публикации директно пропускам Relaxed

# 3 418
Всеки път, когато Наско заговори, създава у мен усещането, че играе в някаква театрална постановка, в която си е забравил репликите, сеща се - но със закъснение ... Ако е актьор във филм - разминаването между картина и звук ще е много голямо Smile
А сега да се изкажа като една жертва - на мен най-голям психически тормоз в къщата ми създава Ваня, с нейното мърморене, цупене, досаждане и изкривяване на действителността. Кулагин все ще го изтърпя, но нея - не!
А Божана какъв психически терорист ми е ..., напълно способна е да предизвика върху себе си физически сблъсък (тормоз). Изобщо не казвам, че искам да става така, но го допускам.

# 3 419
  • Sofia
Според мен Ваня е тази със спешната помощ....когато даваха живото вечерно след скандала/който вчера излъчиха/,тя много трепереше...

Общи условия

Активация на акаунт