VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 121 930
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 450
  • Испания
Нали не показват всичко! Кой каза, май Плачков, че Кулагин знаел повече от него за филми /включително и годините на излизане/ в игра. Но на нас не го показаха.

# 3 451
Споделям мнението на Бона за Стефчо.
Вчера видя студио от вътре и вече прави генерални класирания на водещите в България. Той си е един мухльо и чехъл, който сигурно има няма 5 кошера, за да се отсрамва, че е уж бизнесмен.

# 3 452
  • София
Какъв е бизнеса на Стефан? Говореше, че преди имал заведение....

# 3 453
Вживял се е и той, това е истината.

# 3 454
Скрит текст:
Чудно как не го жилят по епилираната гръд?

# 3 455

О, спор няма. Даже и от жена му разбира повече от телевизия.

# 3 456
Леле, каква позьорска снимка...

# 3 457

О, спор няма. Даже и от жена му разбира повече от телевизия.
Гала, кокошия поглед е в телевизията от четвърт век, все знае нещичко. Laughing

# 3 458
  • София
Сам се е снимал. Не виждам пчели. Стефанаки много говори, но нищо не казва.

# 3 459
Нали не показват всичко! Кой каза, май Плачков, че Кулагин знаел повече от него за филми /включително и годините на излизане/ в игра. Но на нас не го показаха.

Именно това визирах. Плачков също има самочувствието, че знае. Самият той каза тези думи за Кулагин. Отделно личи, че е човек, който обича да се информира. Любознателен е и си личи. Нямам в предвид само клюките.

# 3 460
Ясно защо, но неясно за мен как така са го поканили като ко-водещ?
Ще хвана да гледам някое предаване, от вас знам, че е нагъл и даже на Гала дума не дава да каже.

# 3 461
И аз не съм от постоянната аудитория на Гала, дори не знам кога са взели Стефчо за водещ. Имаше една лелка Джоджи, руса и едра, какво стана с нея...сега гледам са само млади, освен Патраши... newsm78

# 3 462
Гледала съм го само един-два пъти, но е достатъчно, за да се добие впечатление. Наистина взема думата на Гала и е жаден за внимание. И се опитва да бъде забавен.

Джуджи наскоро е имала предаване с Миглена Ангелова - видях на Фб профила на Миглена. Сигурно двете с Гала вече не са приятелки.

# 3 463
Иве, не си го причинявай, по-досаден е от Гала 😂😂😂

# 3 464
Рядко го гледам и аз, понякога го пускам само за фон, но не съм попадала на Стефко.

Общи условия

Активация на акаунт