VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 267
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 750
Изхвърлят му храната?!Уроди!Брадъре тъп,накажи ги!Баровеца Путко колко пенсионера нахрани,дето гледат сега как изхвърля храна?!Яна и децата му може да се гордеят с него,дивият балканец.

# 3 751
Не мога да повярвам за пореден път какво гледам.
БГ злобата+огромно количество селяндурщина в действие.
Петко,закъснялата мутра от 90-те.През носа ще им излезе рибата Simple Smile

# 3 752
  • София
Мира не е ли разделена с мъжа си? Нали така каза във визитката си? Не виждам проблем и да флиртува с Наско, това с годините ми е голям предразсъдък. Грозно ми е единствено, ако е връзка за пари.

# 3 753
Защо не се намеси брадъра, а?
Забелязахте ли Петко маймуната как се оглеждаше докато мислеха великия план, бъзльото го е срам да не го хванат ли? Така ми се чини на мен.

# 3 754
  • София
Ей, напълни се с тука с принципни жени, обидени от една обида, а п@@@@@ст му викаха. Двойни стандарти, дами! Това,че една жена е родила, я прави по-малко промискуитетна ли? Хващам се на бас, че сте коментирали поне една позната така. Мира има втори брак и в ефир флиртува с  24 годишен. Дева е! Да знаете.
Това, че една жена има втори брак, прави ли я к***ва? Не мога да повярвам, че защитавам Мира, за която нямах мнение преди участието й тук, но не мога да повярвам и че толкова хора одобряват точно тези думи на Кулагин.

А  "мъжете" в къщата, са като деца в 3-ти клас. Да ги накажат за изхвърлената храна. То бива гавра, бива, но докога ще разхищават храна? Много са прости!

# 3 755
  • София
На всичките защитници на кульо ви пожелавам синове като него Simple Smile
Да ти се връща... на нас по един, на тебе трима...  smile3533

# 3 756
  • Брюксел / София
Брадарът им даде жокер: в изповедалнята каза на на Петко да се справят със ситуацията като големи, зрели хора.
После на Ваня брадърът пак каза, че в създалата се ситуация, Кулагин сигурно е самотен. И какъв е резултатът: Петко създаде организацийка тип - Тимур и неговата команда с цел как да прецакаме Кулагин с плоски номера, а Ваня помрънка малко и посъветва Кулагин да търпи. Няма такава боза!

# 3 757
  • 221B Baker Street
Абе, свинска работа! Кои са те, че да лишават някой от храна? Или да му съсипват обувките и дрехите? Малоумна история! Това, да са деца, дето не ценят чуждата собственост, разбирам, ама големи хора уж...

# 3 758
На всичките защитници на кульо ви пожелавам синове като него Simple Smile

Joy Joy Освен ние да ти пожелаем сина ти да ти доведе зет (като него). Stuck Out Tongue Winking Eye
Дари беее, цвиля от смях... Joy Joy Joy

# 3 759
По всички клюкарски сайтове пише, че на Мира й допада Насето да я ухажва, тя сама си признава, че тази заигравка й харесва. Обаче, когато Кулагин го казва, това е обида срещу жена с мъж и деца. А тя самата не си ли дава сметка как изглежда първо в очите на близките си и после в очите на зрителите? Мира не е много умна и се пошегува много недодялано с Кулагин. И той й отвърна. Тя се разстрои, типично в неин стил - невинната, благородна и скромна женица, която е дълбоко обидена. Рев, рев, че и пажове около нея да й подават кърпички.

Ваня нарича Божана ''мръсно животно", и в същото време укорява Кулагин, че обижда жена. Артистично отиде в изповедалнята, за да изплаче болката си от това, че Кулагин е самотен и тя, самарянката, ще му помогне. Цирк ''Глобус''. Дори си позволи да намекне, че му трябва лекарска помощ. Може би психиатрична имаше предвид. Отвратителна позьорка и лицемерка. През цялото време казваше на гримьора ''Мълчи...мълчи...", а тя самата защо не мълча, когато се почувства засегната от Божана?
Глутницата вилнее...  Лакеят Наско тича да изпълнява заповедите на Петко.
Биг Брадър се опитва да ни внуши, че Кулагин е злодей. Всичките са мили, добри и деликатни, само Кулагин е звяр. Наистина ли мислят зрителите за толкова глупави?

# 3 760
Абе, свинска работа! Кои са те, че да лишават някой от храна? Или да му съсипват обувките и дрехите? Малоумна история! Това, да са деца, дето не ценят чуждата собственост, разбирам, ама големи хора уж...
Накратко хомо сапиенс, току-що слязъл от дървото и се усетил, че може да стои прав, но дотук.

# 3 761
  • Ню Йорк
Ей, напълни се с тука с принципни жени, обидени от една обида, а п@@@@@ст му викаха. Двойни стандарти, дами! Това,че една жена е родила, я прави по-малко промискуитетна ли? Хващам се на бас, че сте коментирали поне една позната така. Мира има втори брак и в ефир флиртува с  24 годишен. Дева е! Да знаете.
Това, че една жена има втори брак, прави ли я к***ва? Не мога да повярвам, че защитавам Мира, за която нямах мнение преди участието й тук, но не мога да повярвам и че толкова хора одобряват точно тези думи на Кулагин.

А  "мъжете" в къщата, са като деца в 3-ти клас. Да ги накажат за изхвърлената храна. То бива гавра, бива, но докога ще разхищават храна? Много са прости!

Ако накажат тях за храната трябва да накажат и кульо за нецензурните обиди.

Мира и на мен ми е противна по принцип, ама в случая съм на нейна страна, а кульо побесня толкова за "платената любов", защото всъщност така си изкарва хляба.

# 3 762
Защо не се намеси брадъра, а?

Защото трябва да има шоО.
Без него в къщата ще настане тишина, като в дом за глухонеми...но пък Караджова може да проговори, знае ли се.

# 3 763
По-малко петковци и повече Кулагиновци в БГ си пожелавам аз Simple Smile

# 3 764
  • Брюксел / София
Струва ми се обаче, че Стефан Галкин леко се дистанцира от Петко или бъркам?

Общи условия

Активация на акаунт