VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 216
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 765
  • Бургас
На всичките защитници на кульо ви пожелавам синове като него Simple Smile

Joy Joy Освен ние да ти пожелаем сина ти да ти доведе зет (като него). Stuck Out Tongue Winking Eye
Дари беее, цвиля от смях... Joy Joy Joy
Хахахаха,не мога повече с вас,ще се напишкам вече.

# 3 766
Шси сипя мaслиновa отвaрa с грейпфрукт, че не издържaм вече.
Викaйте бързaтa, че вдигнaх кръвно, не, зaхaр, неее имaм пaник aтaкa, оф, объркaх се, имaм клaустрофобия от тяснaтa чaшa зa коктейл. Пфу...кво ми е.

# 3 767
  • Испания
Тази година ББ си преизпълни плана с Кулагин. Само мога да го поздравя.

# 3 768
  • София
Ей, напълни се с тука с принципни жени, обидени от една обида, а п@@@@@ст му викаха. Двойни стандарти, дами! Това,че една жена е родила, я прави по-малко промискуитетна ли? Хващам се на бас, че сте коментирали поне една позната така. Мира има втори брак и в ефир флиртува с  24 годишен. Дева е! Да знаете.
Това, че една жена има втори брак, прави ли я к***ва? Не мога да повярвам, че защитавам Мира, за която нямах мнение преди участието й тук, но не мога да повярвам и че толкова хора одобряват точно тези думи на Кулагин.

А  "мъжете" в къщата, са като деца в 3-ти клас. Да ги накажат за изхвърлената храна. То бива гавра, бива, но докога ще разхищават храна? Много са прости!

Ако накажат тях за храната трябва да накажат и кульо за нецензурните обиди.

Мира и на мен ми е противна по принцип, ама в случая съм на нейна страна, а кульо побесня толкова за "платената любов", защото всъщност така си изкарва хляба.

Да разбираме, че си му светила докато е мачкал чаршафите ли?

# 3 769

Мира и на мен ми е противна по принцип, ама в случая съм на нейна страна, а кульо побесня толкова за "платената любов", защото всъщност така си изкарва хляба.
Доказателства за това има ли някакви? Защото на Добрева резила е документиран и се видя от всички.

# 3 770
От всичко разбрах как Петко вижда решение на зрял възрастен човек- изхвърляш храна и терориш човека. Ей такава оправия.

# 3 771
Тази вечер сте у кОпона Joy Joy Joy

# 3 772
344 маймунки като нас са на клона, много бре!
С най-добри чувства написах маймунки, да се застраховам.Hug

# 3 773
  • 221B Baker Street
Аз ако съм на Кулагин - пълен бойкот на тъпите им мисии!!!

# 3 774
Шси сипя мaслиновa отвaрa с грейпфрукт, че не издържaм вече.
Викaйте бързaтa, че вдигнaх кръвно, не, зaхaр, неее имaм пaник aтaкa, оф, объркaх се, имaм клaустрофобия от тяснaтa чaшa зa коктейл. Пфу...кво ми е.
Забрави гастрит и болки в корема.

# 3 775
  • Испания
От всичко разбрах как Петко вижда решение на зрял възрастен човек- изхвърляш храна и терориш човека. Ей такава оправия.

Той, горкият, разбра, че трябва да действа с бухалката, защото това може.

# 3 776
Умишленото повреждане на вещите му и изхвърлянето на храната му, което освен грях е и недопустимо, само по себе си показва колко са безсилни. Адска жмел

# 3 777
Ама защо Кулагин им участва в мисиите??!

# 3 778
В кой епизод Петко е обсъждал гащите на Мира?

# 3 779
  • У Диспансера ...♥♥♥
Той щото им участва, Та после с топки ще го цели Петкан 🤦🏻♀

Общи условия

Активация на акаунт