VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 324
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 780
  • София
Защо не се намеси брадъра, а?

Защото трябва да има шоО.
Скрит текст:
Без него в къщата ще настане тишина, като в дом за глухонеми...но пък Караджова може да проговори, знае ли се.
Е той се намеси - "оправяйте се със ситуацията като зрели хора" или нещо подобно. Преведено - направете простотия, която да излъчим и да си заслужите хонорарите. И умниците веднага хукнаха да изпълняват.

# 3 781
  • Испания
Аз ако съм на Кулагин - пълен бойкот на тъпите им мисии!!!

Ами, не. Интелигентният ход е да продължава да изпълнява мисиите, което и прави.

# 3 782
  • 221B Baker Street
Ей, напълни се с тука с принципни жени, обидени от една обида, а п@@@@@ст му викаха. Двойни стандарти, дами! Това,че една жена е родила, я прави по-малко промискуитетна ли? Хващам се на бас, че сте коментирали поне една позната така. Мира има втори брак и в ефир флиртува с  24 годишен. Дева е! Да знаете.
Това, че една жена има втори брак, прави ли я к***ва? Не мога да повярвам, че защитавам Мира, за която нямах мнение преди участието й тук, но не мога да повярвам и че толкова хора одобряват точно тези думи на Кулагин.

А  "мъжете" в къщата, са като деца в 3-ти клас. Да ги накажат за изхвърлената храна. То бива гавра, бива, но докога ще разхищават храна? Много са прости!

Ако накажат тях за храната трябва да накажат и кульо за нецензурните обиди.

Мира и на мен ми е противна по принцип, ама в случая съм на нейна страна, а кульо побесня толкова за "платената любов", защото всъщност така си изкарва хляба.

Да разбираме, че си му светила докато е мачкал чаршафите ли?
Ми къ?! Плаща си жената, самотна е, иска компания... Може и тарифата му да знае...

# 3 783
  • София
В кой епизод Петко е обсъждал гащите на Мира?
В предния.  Peace

Какво правите бе, събирайте ги малко тези чаршафи, не сте в ББ.

# 3 784
  • София
Абе, свинска работа! Кои са те, че да лишават някой от храна? Или да му съсипват обувките и дрехите? Малоумна история! Това, да са деца, дето не ценят чуждата собственост, разбирам, ама големи хора уж...
Той ще изпълнява мисията /и то най-отдадено от всички/, заради бюджета им, ще разтрива крачката на дебелуцата /бляк!/, но простаците ще го лишават от храна... че и лекции ще му четат и ще го превъзпитават...  ooooh! #2gunfire

# 3 785
Мира го играе дъртата невинна лолитка. Само дето тя е хищника.

# 3 786
Мирка, не уцели.Stuck Out Tongue Winking Eye
И в това не те бива.

# 3 787
Еееее,как го удариха Sad

# 3 788
Оооххх мъка,мъкааа ...Мисъл трябва,мисъъъъъллл..ама...

# 3 789
Тази вечер сте у кОпона Joy Joy Joy
Купонираме, държим се цивилно и преценяме на кого да симпатизираме.

# 3 790
Кулагин много хард й ги каза нещата на Добрева, ама така трябваше. Че да се отрезви малко, иначе не беше ясно докъде щеше да стигне и да се срамува после до живот.
Ваня Костова е много неприятна, дано не влезе повече в къщата.
Кулагин се държа добре, търпя им простотиите и накрая избухна, само както той си може. Другите посерковци нещо не наскачаха да му пошляпват шапката, а се скриха в миша дупка.
ББ, я им пусни как коментираха "мъжете" точно светналия поглед на Мировева по Насйето, та тогава да видим кой ще им е виновен.

А гласът зад кадър да не ни натрапва мнението си, че не сме малоумни, имаме си глави и си ги ползваме. Благодаря все пак, че някой много иска дамисли вместо мен!

# 3 791
Еееее,как го удариха Sad
Е,без да искат беше..

# 3 792
  • Бургас
Мира го играе дъртата невинна лолитка. Само дето тя е хищника.
Дърта хиена падаща си по момченца,не и прави чест.

# 3 793
Голяма излагаци е тоз сезон Sparkling Heart но на мен ми е забавно,  браво на VIP-тата

# 3 794
  • София
Лора ли го удари така злобно?

Общи условия

Активация на акаунт