VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 050
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 900
  • Оптимист по принуда
Скрит текст:
Ааа, пиеса и аз искам Party
БИГ БРАДЪР, ако четеш тук - давам идея за сюжет:
Петко е женен за красивата Мира, Насито им е слуга и работи в конюшнята, и се залюбва с господарката Mr. Green Тая нощ ще мисля каква е ролята на Кулагин в пиесата. Лорка ще играе дървото, пред което влюбените ще се врекат във вечна любов Laughing

Аз предлагам Стефан да е женен за Мира. Иначе сюжета е доста добър. Кулагин може да го играе злия гей брат на Стефчо, който мрази снаха си и постоянно я дебне, за да я изобличи пред съпруга й, тъй като е тайно влюбен в Наско. И задължително Ваня трябва да играе свекървата.
Петко е женен за Мира, но е скрит гей и Кулагин е дойката, с която скришно търкат миндеря.

# 3 901
Амчи Лорчето изпусна, ама тя все едно я няма в къщата, така че....

# 3 902
  • Бургас
Ако това,, нещо,, Кулагин, спечели ББ.....Това би било дъното на формата!
Най-добре ще е да преустановят излъчването му!!!
Да, но не ти определяш победителя. hahaha
А за преустановяване не знам може ли да се говори, има си рейтинги за целта.
Жалко и срамно ще е за БГ, ако ,, народа,, гласува и го избере!
Всичко в ББ се знае предварително!
Това предаване се изчерпа вече с подобни екземпляри 😂🙉

# 3 903
На всичките защитници на кульо ви пожелавам синове като него Simple Smile
Колко плоско и тъпо Wink

# 3 904
  • Испания

Струва ми се, че повечето защитнички на кульо са жени, които тичат вечер с чехличките, ракийката и салатката и козируват на мъжленцата и затова сега се кефят, че някой унижава мъже като техните Wink

Цитат
Блажени са вярващите, защото тяхно е царството небесно.

# 3 905
  • 221B Baker Street
Скрит текст:
Петко е женен за красивата Мира, Насито им е слуга и работи в конюшнята, и се залюбва с господарката Mr. Green Тая нощ ще мисля каква е ролята на Кулагин в пиесата. Лорка ще играе дървото, пред което влюбените ще се врекат във вечна любов Laughing

Аз предлагам Стефан да е женен за Мира. Иначе сюжета е доста добър. Кулагин може да го играе злия гей брат на Стефчо, който мрази снаха си и постоянно я дебне, за да я изобличи пред съпруга й, тъй като е тайно влюбен в Наско. И задължително Ваня трябва да играе свекървата.
Петко е женен за Мира, но е скрит гей и Кулагин е дойката, с която скришно търкат миндеря.
Ама по-готино е Петко да търка миндеря с Папито, дето уж бил би, ама, не би...

# 3 906
  • Бургас

И кульо бил голям мъж като посяга на жени.  Joy Joy Joy

Наллли? С топка и по време на мисия, която задължава да го прави. Ужас някакъФФФ! Анатема!
Само че не задължава да уцели в главата. Wink

Биг Брадър, ако четеш тук - удари дъното тази година. Догодина може да си спестиш парите за хонорари и да си починеш на някой топъл остров с тях. Не става за гледане простотията. А и Алекс и Азис май са уморени или и те рЕзко вдигнаха кръвно от кадрите и минаха по клинична пътека днес?
Точно!
Да дават луди пари за хонорари на подобни хора,.... Да ги бяха дарили за някоя кауза, поне с добро да се споменава ББ....
Пари на вятъра!
Грешни пари!!!
В странна държавица живеем, това е!

# 3 907
  • Испания

Само че не задължава да уцели в главата. Wink

Но задължи жените/РозмариН да го уцели между краката, нали? Пък той, глупакът, дори не каза "гък".

# 3 908
  • Оптимист по принуда
Скрит текст:

Ама по-готино е Петко да търка миндеря с Папито, дето уж бил би, ама, не би...
Може, може. Може пък Кулчо и Папи да си дърпат ролките за Петка.

# 3 909
Thirtheen, приФащаш от Ричйе - оценя 😉
Май не си си пила отварката тая вечер. Захващам се веднага да броя маслинките и ще я направя! Това ОК? 😋😂
Тичай,носИ я... Joy
Ама то с вас днес...кръвно,пулс,джигери... Не може се зАпрете,бре...шмъ уморитИ.. искате да ма притисни Ванчето и мене нали? Joy

# 3 910
  • Бургас

Струва ми се, че повечето защитнички на кульо са жени, които тичат вечер с чехличките, ракийката и салатката и козируват на мъжленцата и затова сега се кефят, че някой унижава мъже като техните Wink
Ако реша, че някой си заслужава да го унижа не чакам друг да ми достави това удоволствие или както казваш "кеф". Най-сладко ми е като си свърша сама работата. Innocent

# 3 911
Включете и ролките на Пепа и тримера на Петкан и ще е страшно шоу.

# 3 912
На всичките защитници на кульо ви пожелавам синове като него Simple Smile

Ааа, не! Те сега са заблудени, а тогава и майки в действие ще виждаме! По-добре зет, че да ги изяде с парцалите, както прави Кулагин!Тогава ще се нагледат на шоу😁😁😁🤣🤣

# 3 913
Грозна картинка са всички вътре. СъквартирантитИ не спират да се дракат с Кулагин. Прекрачват граници, а ББ се прави на приятно разсеян, (може би, защото Кулагин не играе по свирката на продукцията). Всяко изречение на съквартрантите започва с квалификация, агресивни са, провокират го, унижават го нарочно. Заплашват го със саморазправа отвън. Но когато той им отвръща, автоматично става зъл, провокативен и не знам още какъв. Той е виновен за всичко- от кръвното на Ваня до посоката на вятъра.
Да си тръгват всички и да се приключва.
Това е най-безинтересният, безсмислен и неприятен за гледане сезон. Ако това е олицетворение на представа за шоу, пълен потрес.

Не, това е истинският живот. Извън къщата е точно такава картинката. Само дето такива като Кулагин са мнооого голяма рядкост. Никой няма смелостта да се държи като него, защото ще го линчуват. А всички са лицемери и клюкари. Това е човешкото общество!

# 3 914
Гаден беше днешният епизод, натовари ме. И двете страни прекалиха. Бих си сипала едно питие, ама ме е страх да не вдигна кръвно.

Общи условия

Активация на акаунт