VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 274
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 915
Гаден беше днешният епизод, натовари ме. И двете страни прекалиха. Бих си сипала едно питие, ама ме е страх да не вдигна кръвно.
Пий спокойно, вардя от отварата на Ваня, дето Божка уж я е метнала.

# 3 916
# 3 917
Амчи Лорчето изпусна, ама тя все едно я няма в къщата, така че....
Е, тя нали щеше да е дървото под което ще се разиграват любовните сцени?

# 3 918
  • София

Само че не задължава да уцели в главата. Wink

Но задължи жените/РозмариН да го уцели между краката, нали? Пък той, глупакът, дори не каза "гък".
Някъде да съм написала това? И то е глупава постъпка, и ударите в главите на жените са. За това предложих догодина да спестят целия цирк.

# 3 919
С любов ли е правена? Ако не ме обичате, не я ща.

# 3 920
Момичетa aз ще фaщaм горaтa, зелa съм си отвaрaтa, грепфрутa, топкaтa зa игрa и широкaтa полянa и ще ви пишa утре. A, и содa зa киселините и отлепям. Пийте един коктейл зa мое и вaше здрaве, но в по широкa чaшa по обясними причини.

# 3 921

Струва ми се, че повечето защитнички на кульо са жени, които тичат вечер с чехличките, ракийката и салатката и козируват на мъжленцата и затова сега се кефят, че някой унижава мъже като техните Wink

Мне, май ни бъркаш с жената на Петко или може би бъдещата на Ричито Thinking

# 3 922
С любов ли е правена? Ако не ме обичате, не я ща.

Няма да ти дам приятелството си щом говориш такива работи!

# 3 923
Много ши замолА тези със сериала извън тематиката на ББ,а именно- нравоучители,псевдомадони,примадони,
патриоти,с идеи за туй що на тоз хал ей държавата... Да си стъкмят тема по техния си сирЯл. С техния си лидер.

Тук кипи творчество,относно тукашната тема,за сегашния ВБ,за тъз наша държава,настоящитИ дебили у къщята, за тъз година, за тъз планета и т.н. обстоятелства.
Мерси.

# 3 924
На мен вече ми писна да ги докладвам - непрекъснато търсят спор, вместо да си пишат платените коментари... Ама като видят, че всички ги прескачат, почват да се изнервят и да закачат останалите...

# 3 925
Мира не е ли разделена с мъжа си? Нали така каза във визитката си? Не виждам проблем и да флиртува с Наско, това с годините ми е голям предразсъдък. Грозно ми е единствено, ако е връзка за пари.
Аз не знам какво да мисля,факта ,че е на възрастта на майка му ....доста е грозно всъщност. Мисля ,че е постановка , не е за пари ,но е за вниманието на публиката .

# 3 926
На мен вече ми писна да ги докладвам - непрекъснато търсят спор, вместо да си пишат платените коментари... Ама като видят, че всички ги прескачат, почват да се изнервят и да закачат останалите...

Недей с лошо, замълчи. Трябва да има и статисти.

# 3 927
Значи правя обобщение от темата тук. Жени пишат, че са против насилието, когато мъжете в къщата имат агресивно поведение към Кулагин /също мъж/. Но, когато Кулагин има агресивно поведение към жени /физически/, тогава се казва, че те са си го заслужили. Това не мога да го разбера. Честно!
"Заслугата" е на ББ - идеята в тази взривоопасна атмосфера да се замерят с волейболни топки (с плажни биваше, волейболната си боли) е тъпо провокативна.
Жените би трябвало да се държат като такива, за да се отнасят към тях като жени. Реално те започнаха агресията.

# 3 928
  • Испания
Скрит текст:

Само че не задължава да уцели в главата. Wink

Но задължи жените/РозмариН да го уцели между краката, нали? Пък той, глупакът, дори не каза "гък".
Някъде да съм написала това? И то е глупава постъпка, и ударите в главите на жените са. За това предложих догодина да спестят целия цирк.

Не си. Някъде да съм написала, че си? Само коментирам. Играят и всеки, според умствения си багаж, реагира адекватно или не.

# 3 929

Общи условия

Активация на акаунт