VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 151
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 4 020
Аз гледам на Mute,та какво е станало с Кулагин?

# 4 021
А да видим какво е без Кулагин.
Скука

# 4 022
Толкова са вдървено-изкуствени, не умеят и да се забавляват.

# 4 023
Наско: Кулагин си е направил легло в кенефа и се е затворил да спи там.
Петко: Айде да го тормозим
И всички пияни, дружно се хилят.

# 4 024
Тая Мира колко е ретро образ. Опитала се да си осъвремени муцуната по кълъп , ама толкова схваната и неадекватна.

# 4 025
Мира е като ония кученца, дето си клатят главата, таксиджиите си ги слагат в колите...Лора й личи, че е раждала, въпреки усилията. Майка си, не си на 20, не ти отива вече голия корем.
Там е Кулагин, барикадирал се е в банята да спи. Явно тия гадове са нетърпими вече. Аз Ваня не я видях, верно ли са я върнали...

# 4 026
  • Испания

Кулагин си е там, сигурно си е в стаята. Ето, коментират го.

Нямат друга тема за разговор. Многократно видяхме колко са скууууучниииии.

# 4 027
Това с шарения потник Ева Херцигова ли е?

# 4 028
Мира като я гледам не мога да се оттърва от усещането, че е станала да се подрусва, за да отчете активност някаква, хич не купонира и тя.

# 4 029
Скрит текст:
Мира е като ония кученца, дето си клатят главата, таксиджиите си ги слагат в колите...Лора й личи, че е раждала, въпреки усилията. Майка си, не си на 20, не ти отива вече голия корем.
Там е Кулагин, барикадирал се е в банята да спи. Явно тия гадове са нетърпими вече. Аз Ваня не я видях, верно ли са я върнали...
Дадоха я по едно време, легнала си беше.

Тц, Синди Laughing

# 4 030
Много бих искала да му предоставят възможност да отговори какво го е провокирало да си нашари тялото с толкова безидейни татуировки. Буда, Малкият принц и още някакви драсканици...?

# 4 031
  • Испания

Мутант някакъв. Кифла с претенции, че е кроасан.

# 4 032
Явно се е скатал там, че има ключалка, че като са пияни няма да го оставят на.мира иначе.  Кошмар... Стефан дори им се присмива..

# 4 033
Аз не следя редовно,но Петко не излезна ли? Close

# 4 034
Много бих искала да му предоставят възможност да отговори какво го е провокирало да си нашари тялото с толкова безидейни татуировки. Буда, Малкият принц и още някакви драсканици...?
Да не мислиш, че знае Head Band

Общи условия

Активация на акаунт