VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 121 899
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 4 080
И аз искам да изиграят сценария на Карла Карла
Като вид терапия,да им секнат болежките малко

# 4 081
Морнинг!
Късното живо като започна гледам две разпоретини (сори ама така се държаха), един би-псевдоинтелектуалец-пуяк и един селски псевдомутра-кръчмар са се зяпнали в огредалото и се кълчотят като орки...
А на песента на Ед Шийран вече исках да строша телевизора, бяха като зумба в селско читалище като селския овчар-идиот Петкан подвикваше все едно е още на полето с овцете...
Спомних си защо не ходя по заведения...
Пък Наско-бързата-мисъл като пъпчасал пубер идва ехидно да докладва че Кулагин се е скатал в тоалетната да спи. Правете си изводите какво дребно нищожно човече трябва да си, да те кефи че си причинил на някого такъв дискомфорт че да се свие да спи на пода на банята... Нямам думи просто, ако това ни е елита на известните сме го закъсали жестоко... За щастие всички знаем че това са просто attention whores...

# 4 082
А той Наско рапър ли бил? Не си го представям с това мьекане и външен вид на пуберче..Rolling Eyes

# 4 083
Ида..линейката таман ме стовари в темата.
Някой ми е изхвърлил маракуята, докат съм била в спешното нощес....да знайте че ще ми я плащате в петорен размер.

Оооп..леко бе....край - кой сега хвърля топки тук че ми разля кафето ???

# 4 084
  • София
А защо никой не нападна Петко, когато той зад гърба на Мира, разправяше в двора за прозрачното бельо, че даже и сложи думи в устата, които той самият каза,а не тя, а Кулагин го разпънаха на кръст?

Около Мутрагеньо се ходи на пръсти. А ако се обади на работодателите им след излизане от формата? Ще останат без работа.
Възможно ли е да е и по тази причина:

# 4 085
А защо никой не нападна Петко, когато той зад гърба на Мира, разправяше в двора за прозрачното бельо, че даже и сложи думи в устата, които той самият каза,а не тя, а Кулагин го разпънаха на кръст?

Около Мутрагеньо се ходи на пръсти. А ако се обади на работодателите им след излизане от формата? Ще останат без работа.

Не е това причината. Тупарев не е вече продуцент, а Джуди Халваджиян.

# 4 086
Ми той Брадъра може затова да е толкова тъп вече. Щом Халваджиян е продуцент..

# 4 087
  • София
След като го е нямало Кулагин, добре че не са хабих да гледам Simple Smile
А там ли е изобщо?

И кво ся? Възможно ли е Кулагин /всеобщият фаворит!/ да е излязъл по "собствено желание" след дружната гавра, че и хонорар да не му платят по тоз повод, че и някой от педер@асите-мухли вътре да стане любимец на народЯ... Тва последното не бих го понесла органически...  ooooh!

Едва преживях "любимката" Станка Златева и Въргала... ся остава да стане Мутрата, лиглата Пепа или... или кой!? hit

# 4 088
Те Халваджияните са продуценти на всичко вече в Нова. На кафе, X фактор, Капките, Годподарите, новия полицейски сериал, забравих му името. От хитовите им предавания май само на София ден и нощ не са. Там е Краси Ванков.

# 4 089
А там ли е изобщо?

И кво ся? Възможно ли е Кулагин /всеобщият фаворит!/ да е излязъл по "собствено желание" след дружната гавра, че и хонорар да не му платят по тоз повод, че и някой от педер@асите-мухли вътре да стане любимец на народЯ... Тва последното не бих го понесла органически...  ooooh!

Едва преживях "любимката" Станка Златева и Въргала... ся остава да стане Мутрата, лиглата Пепа или... или кой!? hit

Когато стана Станка, пак имаше любимец на публиката, който ги дразнеше и обираше целия положителен вот на публиката всеки понеделник. Пламен Медаров. Той беше първия който скъса нервите на Виповете Simple Smile

# 4 090
  • София

Не е това причината. Тупарев не е вече продуцент, а Джуди Халваджиян.
Е, поне едната причина е налице /Тушев/... а другата значи е тази:

# 4 091
  • София
Ми той Брадъра може затова да е толкова тъп вече. Щом Халваджиян е продуцент..
И на мен това ми беше първата мисъл като прочетох, че Джуди е продуцент. Sorry, ама не му се получава Брадъра.

# 4 092
  • Пловдив
Къде може да се гледа купонирането от снощи?

# 4 093
  • София
А там ли е изобщо?

И кво ся? Възможно ли е Кулагин /всеобщият фаворит!/ да е излязъл по "собствено желание" след дружната гавра, че и хонорар да не му платят по тоз повод, че и някой от педер@асите-мухли вътре да стане любимец на народЯ... Тва последното не бих го понесла органически...  ooooh!

Когато стана Станка, пак имаше любимец на публиката, който ги дразнеше и обираше целия положителен вот на публиката всеки понеделник. Пламен Медаров. Той беше първия който скъса нервите на Виповете Simple Smile
А на финал Стана беше с Кюрпанов и положителните коментари бяха 1:10 в полза на Кюрпанов, но въпреки това злобарката ни стана "любимец"...  Sick

Последна редакция: сб, 06 окт 2018, 10:44 от art deco

# 4 094
  • София
Станка Златева се оказа голямо разочарование. Харесвах я преди да си покаже безумията в Брадъра.

Общи условия

Активация на акаунт