VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 121 929
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 4 110
Абе хора какви са тия глупости бе. Има ли как някой да съзира, че Биг брадър позволява насилие. Въобще вече не ме интересува кой виновен и кой не. Насилие има и е ужасно, че брадъра не взе отношение, ами обратното подстракава подобен тип отношения. Искрено вече се надявам да им вземат лиценза. Няма ли правила, които да са длъжни да спазват правейки такова шоу. Тия вътре ще се изпозаколят, а никой не взима отношение. Несправедливо стана вече към абсолютно всички. Мира е баси боклука. Познавам една такава като нея. С библията в ръка и много добричка, а между другото участваше в яки оргии и ги оправяше по трима. Как може да я оправдавате с думите, че се била ласкаела от това толкова младо момче. Аз съм по-малка с повече от десет години от тая Мира и ако ми се лепне някой 20 годишен пикльо ще го разкарам на секундата. Сигурно ще съм по деликатна, но направо мисълта да флиртувам с такъв ме потриса брррр. А тая в национален ефир разправя как и се е@е и после го играе обидена. Смяха и се на прозрачните гащи, защото явно се е била подготвяла и е очаквала да се случат чудеса. Пък после ама тц. Каква работа има близо 50 годишна жена с 20 годишно момче. Мара отварачката не я броя. Чалготията и простотията са на лице,  а и тя не претендира да блести с капацитет. Ама тая Мира хем иска да покаже колко Ентелегентна е, хем показва обратното. 

# 4 111
Е сЪзирай ти де. 😆

# 4 112
  • Пловдив
Обаче в "Плей Нова" са качени само редовните епизоди. Късните излъчвания ги няма или поне аз не ги виждам.

# 4 113
Обаче в "Плей Нова" са качени само редовните епизоди. Късните излъчвания ги няма или поне аз не ги виждам.
има ги ... началната страница превъртете и е най - отдолу поне при мен

# 4 114
  • Пловдив
Благодаря, ще погледна пак.

# 4 115
Изгледах лайфа епизод 13 /сряда/, в който Кулагин е с роба и шапка, а сега гледам епизод 14 /четвъртък/, в който е без тях. Явно записите, които показаха вчера в редовното предаване са били от преди това и май Кулагин от доста време е спрял да изпълнява мисията.

Има ги

# 4 116
  • sofia
Много далеч стигнаха нещата в къщата....
Хората тотално изтрещяха. Ако това е била идеята, браво, получава се. Чудя се обаче, колко още свободна игра ще се допусне. Мисля, че за Кулагин и наистина опасно там.
Петко призова за партизанска война. Жените щели да обучат и да включат и тях. Луда работа.
Ваня Костова е отвратителна, както и лицемерната ѝ колежка, която бърза да замаже гафа си с Мира, като плюе Кулагин.
Божана не ме разочарова и си влезе в групата на селските идиоти. Много грозно се държа след гримът на Кулагин.
В редките случаи в които Лора влиза в кадър, оставя в мен впечатление на тъпа злобарка. А как ви снощи на татковото си парче...неописуемо. Тая жена не може да нацели един верен тон?!? И е певица???
Стана ми кофти за Кулагин, барикадиран в тоалетната...Това вече не е нормално. Нито пък е шоу.

# 4 117
СмайлЕ...що повръщаш душко ? ПриТсних се...отварата ли не ти понесе. Да викам ли люнейката Flushed

# 4 118
  • София
Много добре ако е спрял да изпълнява мисията. Да им изкарва бюджет на стадото, как ли не.
Не стига, че го заливат с помия буквално и преносно, ами на финала няма и какво да яде.

# 4 119
Кулагин излезе много, много по умен от колкото си го мислехме.
Въпреки, че повечето е реижсура, аз не вярвам той да е останал гладен и да си мълчи. Или, ще си замълчи, но после ще разкатае майката на ББ, след като по договор има храна и тя е била унощожена незнайно как.
Момчето, може да е педал, и нагъл, обаче има повече акъл в главата от всички Випчета вътре с цялата им фамилия до 9то коляно, взети заедно.

# 4 120
Пепа Безсрамницата е пуснала тениски за 30 лв. Flushed
Скрит текст:

# 4 121
  • София
Пепа Безсрамницата е пуснала тениски за 30 лв. Flushed
Скрит текст:
Търгаш Joy

# 4 122
  • София
На мен пък Папи ми е симпатичен, смятам, че не е глупаво момче и е артистичен. Не се спогодиха с Кулагин, но за мен не е задължително да харесваш някого, ако ще и да беше любимец на 100% от публиката.

# 4 123
  • Ню Йорк
На мен пък Папи ми е симпатичен, смятам, че не е глупаво момче и е артистичен. Не се спогодиха с Кулагин, но за мен не е задължително да харесваш някого, ако ще и да беше любимец на 100% от публиката.

И на мен почва да ми става симпатичен, особено като гледам как му се подиграват тук, че имал бенка  Shocked  Направо в дестката са по с акъла си. Може би някои потребителки тук са готови и да се подиграват и на хора с увреждания, повдига ми се  Sick

# 4 124
Стефчо Галкин понеже е стратег, затова и се отдръпна от тримата глупаци, хитрец е той. Само се подхилва и скатава. И Гала, покрай неговото участие - доста се изложи. Странни отношения имат те като семейство, много странни. А Петко ми прилича на човекоподобна маймуна с човешка глава.

Общи условия

Активация на акаунт