VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 121 899
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 4 155
Сега, като потърсих инфо за Джуди Халваджиян, с изненада открих, че и на него са му дали скункса - гледах само този на Върбанов... Лицемерна работа, репортерът и операторът са го подвели...
Аз тук прочетох, че е продуцент; въпреки, че не е вярно, със сигурност има огромно влияние.

# 4 156
  • Испания
СмайлЕ...що повръщаш душко ? ПриТсних се...отварата ли не ти понесе. Да викам ли люнейката Flushed

Не съм аз, Тете! Хапвам си маслинки и събирам костилките за Добринка, че ми се къса сърцето за нея.

Благодаря, че попита.

# 4 157
Сега, като потърсих инфо за Джуди Халваджиян, с изненада открих, че и на него са му дали скункса
Нали трябва да се покажат като отговорно предаване.. Какъв великодушен трик само - не само на репортерчето ще дадем скункс, но и на продуцента. Т.е. продуцентът сам е решил да си връчи скункс - де факто. Не е ли именно Джуди продуцент на Господарите?

Аз няма да се учудя, ако те Господарите по принцип карат журналистите си да изсценират и преувеличават нападения над тях, но да не са съобразили за наличието на камери пред онзи склад. И най-лесно е да уволнят най-ниското стъпало по веригата - Върбанов. Кой знае какви договори е подписал, още преди да започне като журналист пред тях, така че да не може нищо да каже и да се защити. Не знам, само си разсъждавам.

Прощавайте, че отклоних от темата за Вип Брадър.

# 4 158
  • sofia
За Розмарин, освен в подозрението ми, че не е много умна, в друго не мога да я обвиня. То пък Пепа и Божана, като се преструват на умни, та...файда голяма...
Може Рози и приятелят и да имат отворена връзка. От всичките охлюви вътре, гномчето като че е най-малко гаден.
Харесва ми, че е приятна, възпитана и не мяза на киборг.

# 4 159
elle.n - факт! Не трябваше да допуска това.
Ама те рибите са си малко такива, хаха.

Аз се изумявам най-много на Мира.
Ако приемем, че наистина мноооого се е засегнала от думите на Кулагин, къде й беше акъла да подиря точно него, не може ли да се майтапи с някой друг? Или е много фалшива, или просто е адски тъпа да не преценява с кой какви шеги са уместни.

Но всички знаем, че е по-скоро фалшива и малко тъпа.

Също ми направи впечатление как на Стефо не му игра циркове, когато чу неговите думи за нея. Защото знае, че той е суров, че няма да се отметне от думите си и цирковете няма да му повлияят. А на Ева направи страхотен цирк, то не беше реване, тичане по пътеките без дори да се опитва да си бърше сълзите.

Много е зле тая жена.

# 4 160
  • София
Може би е искала внимание или се е чувствала самотна.
дай всеки самотен обвързан човек да се превърне в курва, защото не може да си стои мирно на задника 1 месец ... това показва само неуважение, неуважение към приятеля й ...

smile3527

Я! Много категорично, бе...   Rolling Eyes
Те истински обвързаните /в брак!/ си изоставят съпрузите, а някои имат паралелни връзки с години, че Рози ли, която има само гадже и то на майната си, а и не знаем в какъв етап на връзката си са, ще наречеш ку@ва!???  Thinking
Твърдението, че го обича може да е просто афиш, за да не я нападат разни мъжове в къщата newsm78/... Та баш Рози ли не трябваше да позволи да бъде погалена и целуната!? САМО! Щото друго нямаше!
Съвсем отделен е въпросът на кого го позволи, но тя, горката, не е чула /като нас/ възгледите за живота и любоета на оня тъпанар Ричо!

Ако Кулагин не беше отворил очичките на Мира за това как изглежда тя в нашите, пък и на тези от къщата... докъде ли можеше да стигне, а? Ами после навън...!?

Омъжена жена с деца /е тва е обвързване!/ в ефир ясно и без натиск заявява, че си търси гадже... после флиртува с момче, което на години е по-близо до годините на дъщеря и... жестове, докосвания... прозрачни гащи... разкази за изневерите на мъжа и, за да насърчи, когото трябва... Mr. Green
Ама Рози била ку@ва... да, бе...

# 4 161
по твоите думи излиза, че само когато си женен/омъжена трябва да си верен/вярна
през другото време какво ? търсим си по една ВАФЛА да ни задоволява нуждите ли?

# 4 162
Знаете ли, може би този сезон е по-скучен, защото ВИП-овете много бързо се научиха какво да очакват в къщата на ББ.
Прекалено много сезони и всеки знае какво да очаква и някак не е изненадан на нищо, да не говорим, че са доста капризни.

Няма да се отрази зле на формата ББ да е с обикновени хора, или пък смесено участие - и звезди, и обикновени хора, примерно.

# 4 163
Може да ѝ пуснат какво са говорили мъжете и да се усети. Предполагам,  че и на нея/като на мъжа ѝ/ отвън ще ѝ  препоръчат да не гледа и чете.

Последна редакция: сб, 06 окт 2018, 18:25 от daniela19

# 4 164
  • София
А по твоите излиза, че ако още в юношеството си имаме гадже, непременно се омъжваме за него и никакви нови влюбвания, щото сме обвързани, като Мира...
Аз съм имала поне 3 връзки... а ти?

# 4 165
  • Кърджали
Знаете ли, може би този сезон е по-скучен, защото ВИП-овете много бързо се научиха какво да очакват в къщата на ББ.
Прекалено много сезони и всеки знае какво да очаква и някак не е изненадан на нищо, да не говорим, че са доста капризни.

Няма да се отрази зле на формата ББ да е с обикновени хора, или пък смесено участие - и звезди, и обикновени хора, примерно.
Дано направят сезон с обикновени хора. Аман от тия VIP-ове вече.

# 4 166
Дори да е решила да изневерява, не е много умно да го прави по телевизията. Можеше флиртът и другите неща да се случат зад кадър.

# 4 167
  • ВАРНА
Според в-к Галерия и Кристина Патрашкава.

Розмари крие голяма тайна. 

Проучване на Патрашкова стигнало до изненадващо откритие че интимният партньор и гадже на Розмари е....жена.

# 4 168
А по твоите излиза, че ако още в юношеството си имаме гадже, непременно се омъжваме за него и никакви нови влюбвания, щото сме обвързани, като Мира...
Аз съм имала поне 3 връзки... а ти?
защо да излиза така по моите? ако не си щастлив в една връзка защо си в нея? щом не ти е ок да си с този човек, се разделяте и всеки по пътя си ... това, че вече не ти е ок с даден човек дава ли ти право на такова неуважение и предателство ?  

# 4 169
Патрашкова и тя,намерила кво да разследва/ ако е вярно/. Тя,говорилнята на Гала, като съквартирантите...Идейни,идейни...Чу-до.

И? Какво от това?

Общи условия

Активация на акаунт