VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 121 850
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 4 170
В първите епизоди помня отлично как Кулагин засипваше Мира с комплименти - грациозна, финна, лице, жестове, всичко. Тя му благодари кокетно. Не помните ли?
Как стана така, че сега той коментира торбичките й до глезените, загорялата к*рва и мирисът, който оставя у хората на стара жена?
В кой момент Кулагин беше искрен? Тогава той безопасно ли я ласкаеше като гей или си флиртуваше с нея като мъж? Защо той има право да казва на Мира, че е най-най сред жените, а Наско няма? Ако Мира се хихикаше с него, а не с Наско, ако си мереше прозрачните гащи с червените прашки на Ку, ако си се гримираха и си ядяха бананите заедно, всичко щеше да й бъде спестено, нали?
Сори, но Кулагин ме загуби. Не знае кога да спре. Настървява се като доберман до кръв. Трябва да си или с него, или да умреш. Това му е философията. За мен е лош и самотен. А е жалко това, защото е умен, артистичен и сравнително прозорлив.

# 4 171
Той й правеше комплименти, а тя му казваше "Махни се, Сатана".
Аз също мисля, че Мира Добрева беше една от най-красивите водещи на новините и че в момента изглежда по-стара от възрастта си. Ако наложа една до друга, снимка на Мира Добрева и на Гала, ще се види ужасната разлика, а Гала е по-възрастна с 5-6 години.
Кулагин може и да я е обидил в пристъп на гняв. Естествено, че е грозно, но нейното поведение е много по-грозно. Най-противно беше как се разрева и отиде на пътеката, след като чу думите на Ева. Цялата почервеня и й изпъкна една вена на челото... Защото Ева е казала, че е скрита лимонка, или нещо от този род. Това дори не е обидно.

# 4 172
Мари, сама си отговаряш. В първите епизоди. В началото. Когато Кулагин още не е убеден или не е усетил тендциозно отношение .Когато Петко още не беше лидер и, когато всички още се чудеха дали ще се изложат ако се държат човешки с него или по-добре да се правят на велики и над.
Нормален разговор с Кулагин. Комплименти като комплименти. Нищо необичайно. И съвсем нормално. Той има око за женственост,красота и за срам на Божана и Лора,той знае как трябва да се държи една жена. И го цени.
И какво стана? Мира тръгна по стадото. Ами той да не е тъпан.

# 4 173
  • София
quote author=elle.n link=topic=1065765.msg37469733#msg37469733 date=1538835467]
по твоите думи излиза, че само когато си женен/омъжена трябва да си верен/вярна
през другото време какво ? търсим си по една ВАФЛА да ни задоволява нуждите ли?
А по твоите излиза, че ако още в юношеството си имаме гадже, непременно се омъжваме за него и никакви нови влюбвания, щото сме обвързани, като Мира...
Аз съм имала поне 3 връзки... а ти?
защо да излиза така по моите? ако не си щастлив в една връзка защо си в нея? щом не ти е ок да си с този човек, се разделяте и всеки по пътя си ... това, че вече не ти е ок с даден човек дава ли ти право на такова неуважение и предателство ?  [/quote]

Щото в живота не може да се случи и не се е случвало ни-ко-га, да си във връзка, да не търсиш друга, но... съвсем изненадващо да се влюбиш!? Сакън!
Само ако си омъжена/женен може...  Mr. Green

# 4 174
Надявам се да сте прави и Кулагин да го няма!
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
ама... едвали
Ейй, една вечер да покажат как се забавляват. Браво!

# 4 175
Щото в живота не може да се случи и не се е случвало ни-ко-га, да си във връзка, да не търсиш друга, но... съвсем изненадващо да се влюбиш!? Сакън!
Само ако си омъжена/женен може...  Mr. Green
защо да не може? всичко е въпрос на принципи ...
къде ти е гаранцията тогава,че като си омъжен може? само с пръстен и подпис ли се заслужава вярността и уважението на някой?

# 4 176
  • София
Дори да е решила да изневерява, не е много умно да го прави по телевизията. Можеше флиртът и другите неща да се случат зад кадър.
Не само не го твърдя, но не съм и помислила, че е умно или, че го е позволила на подходящ... но никой не може да ме убеди, че  е изневерила, нито пък мога да се съглася, че я прави ку@ва...!

# 4 177
А това, че са се обиждали на к..ви, е отделен въпрос. Преди, като си викаха л..на и екскременти, беше същото. Въпрос на възпитание.

Впрочем, видях един коментар във Фб, който напълно отговаря на моето мнение - в първия Биг Брадър, изгониха Найден и Гроши със скандал и ги заклеймиха като агресори, за много по-малки провинения, от тези, на които сегашния ББ не обръща внимание. Не е честно, ама изобщо - поне като са си измислили правила, да ги прилагат. Еднакво за всички - без изключение.

# 4 178
Много е обидно/унизително някой да ти  каже, че в момента разговаря с теб, а и въобще, защото си много самотен. Ваня вчера това направи.

Ама на него му хареса просто си играе роля.
Даже след като ББ говори с Ваня и той чу всичко, беше изключително доволен от чутото, седна си на масата, чакайки съчувствие.Жалка работа

# 4 179
Най-после качиха предаването от 00:00 в НоваПлей. Поне доскоро не ми излизаше.

Не ми е толкова безинтересно да им гледам купона, ама май е изсцениран.

Последна редакция: сб, 06 окт 2018, 18:25 от Анонимен

# 4 180
  • София
Според в-к Галерия и Кристина Патрашкава.
Розмари крие голяма тайна.  

Проучване на Патрашкова стигнало до изненадващо откритие че интимният партньор и гадже на Розмари е....жена.
И Патрашкова и завидяла, че жената /на Рози/ е по-красива от нейните... JoyJoyJoy

# 4 181
/още гледам живото/

Смешно е как са се прегърнали като първи приятелчета и дружки, сякаш да си докажат лоялността, барем изкарат по-дълго във формата.
ББ трябва да пусне на екрана как Петко и Папи обсъждат загорялото Мире, да видим дали така ще иска да се гуши в тях.

# 4 182
Като им гледаш купончето от живото и как точно са се групирали дори в танците, ми изглежда като демонстрация по-скоро. Колко сме силни и каква групичка сме. И че ако не си с нас, ще можем да те смачкаме и да ти бием игнор.
Като някаква групичка в гимназията.

Обичат да изключват, а не да включват, и мислят като един.

пп. Изтрих си по-ранното мнение за Божка, щото ми идва в повече на моменти, докато я гледам. Просто не иска да е искрена и истинска, иначе има някакъв потенциал и тя.

# 4 183
Нито Миро, нито Здравко, нито тризначките спечелиха, защото са идеални и народът благоговее пред тях. Идеята беше да се натрият носовете на останалите участници, които бяха по-неприятни от тях.

# 4 184
Скрит текст:
Скрит текст:
Всеки се озлобява, Делта. Всеки.
И съм си точно на център. Не се притеснявай за "лагера". Simple Smile

Не мож да бъде. Верно ли всеки се озлобява? И що така?
Задаваш отговор. Wink

Получих предупреждение от ТАТТИ, защото ви поздравих по начина, по който Кулагин говори за Мира в праймтайма на Нова и вие го одобрявате (поздравих ви със "Здравейте махленски кифли", а да не забравяме, че може да бъдете повишени и в "катили", както благозвучно се изразява вашият любимец). Мислех, че ще ви се хареса, нали си го тачите него, а то получих предупреждение и постът ми е бил изтрит.
Що така?

Знаеш ли значението на думата "катил". В буквален превод от турски означава "убиец" . А думата е турцизъм в българския език.

Следващия път внимавай как поздравяваш.

Здравейте котарачета Joy

Аз още от сега си търся черно лъскаво клинче, перо от паун и тигрово шалче за челото. Обичам да съм в крак с модата...
Че ти къде ще намериш такива ви ай пи дрехи, бе котараче?!

Общи условия

Активация на акаунт