Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (79) - октомври 2018

• 109 717
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 740
  • София
ма ко, къде видя, че утре има намаление на шоколади в Билла. Претърсих брошурата, но не видях. Че и аз ще се разходя, ако ще има.

# 1 741
  • София
Много се извинявам, мога ли пак да помоля за линка на кикоман. От телефона съм и не виждам как да потърся.

# 1 742
ма ко, къде видя, че утре има намаление на шоколади в Билла. Претърсих брошурата, но не видях. Че и аз ще се разходя, ако ще има.
Тъкмо идвам да напиша и аз същия пост Sweat Smile . Видях само за намаление на шоколадови бонбони, но не и на шоколад.

# 1 743
  • при късмета
На табло на входа на била в Люлин 8. Има табла с промоциите по дни. Така ми се видя, утре сутрин пак мога да мина от там и ще дам по-точна информация. Може и на бонбони да е било, а да е имало снимка на бонбони на милка

# 1 744
  • София
На табло на входа на била в Люлин 8. Има табла с промоциите по дни. Така ми се видя, утре сутрин пак мога да мина от там и ще дам по-точна информация. Може и на бонбони да е било, а да е имало снимка на бонбони на милка
Ако минаваш пиши. Но не се разкарай само за това.

# 1 745
Eййй печеля парфюмчее! 😍☺ Много се зарадвах. Дано и да ми хареса като дойде. Мерси ,че писахте! 🤗

# 1 746
Излезли са печелившите с кенчетата Кола. Играх за мини хладилник, но и там ме няма.
Ивайло ще ходи на купон FlushedFlushed
Честито!!!
Колко е хубаво, когато "наш човек" спечели, а не "наглите"

# 1 747
Излезли са печелившите с кенчетата Кола. Играх за мини хладилник, но и там ме няма.
Но Иван Русимов го има и при грамофоните и при хладилниците!!!

# 1 748
Много се извинявам, мога ли пак да помоля за линка на кикоман. От телефона съм и не виждам как да потърся.

Заповядай!
http://kikkofood.bg

# 1 749
  • София
Но Иван Русимов го има и при грамофоните и при хладилниците!!!
Но при грамофонните е с червен знак след името, незнам какво значи, може би че е махнат от там.

# 1 750
  • МИНДЕРА
Имам писмо в пощата,че печеля кутийка за сандвичи от Калиакра.Неприятно изненадана останах,че ми искат адрес по лична карта и ЕГН.Не ми казвайте,че някаква си пластмаса е на стойност над 30лв,че ще припадна.Е,толкова се говори за нов закон за защита на лични данни,как собственика на Фейсбук дава обяснение ,за изтичане на лична информация ...и прочие..Ако беше нещо стойностно,да си снимам личната карта.Но за тази измислена кутийка,няма да им се случи.Аз ли съм тъпа,че не мога да разбера,ако не се облага,защо им трябва ЕГН ,адрес по лична карта ,адрес за доставка.Да си я задържат и да си намажат по една филийка.И без друга цялата игра на Калиакра е пълна пародия ,щом с фалшиви бележки се печели..Много им здраве

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 21:56 от sisipisito

# 1 751
  • Русе
Кутията е много хубава, не я губи, не е над 30лв. Явно мейла им е един и същи за всички награди. Напиши там някакво егн с една променена цифра или пък им пиши просто и обясни проблема. 😇

# 1 752
  • МИНДЕРА
Колко да е хубава една пластмасова кутийка.Аз им написах имена и адрес и те ми писаха второ писмо да им пратя ЕГН и адрес по лична карта и адрес за доставка.Така че ,не съм съгласна с теорията ,че ползват шаблонно писмо за уведомление на печелившите.Утре ще се свържа с комисията за защита на лични данни.Да ми кажат кой прав,кой крив.

# 1 753
  • София
Печеля от форумната игра на Eucerin, много се зарадвах. Simple Smile Това ми е първа награда от форума. Simple Smile
И една нова игра на Eva - http://eva.bg/games/95-Igrata-na-EVA-i-DUCRAY-DENSIAGE

# 1 754
Странно,не мога да пратя мейл с данните за парфюма от форумната игра. Някой с подобен проблем? На кой да пиша?

Общи условия

Активация на акаунт