Клиники в Истанбул - тема 7

• 91 938
  • 761
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, момичета !
Въпрос малко в страни от темата, но исках да помоля за услуга. Трябват ми мултивитамини за бременни Елевит и ще се радвам, ако някоя от вас може да вземе от Истанбул и да ги пусне към мен с наложен платеж.
Ако някой може да помогне нека пише на лични да не разводняваме излишно темата.
Успех на всяка от вас ! Heart

# 46
Благодаря ти MiVa1, точно това си мисля да направя!
Вече се свързах с Мемориал а сега ще го направя и с Бахчеджи, защото дилемата къде да отида е голяма.
Успех на всички, който са тръгнали по този път!

# 47
Момичета, за какво точно се прилага инжекцията Лукрин?

При мен Лукрин беше назначен преди пункцията, вместо Овитрел, за да се избегне риска от хиперстимулация.

# 48
Ще питам пак. Има ли някой на който му е назначена инжекция Лукрин преди ЗЕТ?

На мен също ми беше назначен Лукрин преди пункция.
Предполагам, че си без предварителна подготовка за ЗЕТ (не приемаш естрофем)?
На мен ми обясниха, че тъй като всеки месец имам овулация, няма да се наложи да приемам естрофем. Следи се нарастването на фоликула, след това се поствя инжекция (най-вероятно Лукрин или Овитрел), за да се спука фоликула. От там на татък се започва приемът на хормони и следва трансферът.
Ако те притеснява това, попитай координаторките да ти обяснят по-точно.
Успех!  Simple Smile

# 49
Здравейте момичета, как вървят нещата при вас, MiVa1, dream123, zhr89 свързахте ли се, дадоха ли ви информация вече? 😊

# 50
Здравейте момичета, как вървят нещата при вас, MiVa1, dream123, zhr89 свързахте ли се, дадоха ли ви информация вече? 😊

Здравей, да аз се свързах, на 25.10 заминанаме за стартиране. 😊

# 51

Още чакаме отговор за генетичните изследвания - вече минаха почти 3 месеца, със срок даден 1 месец и вече дори не очаквам да получа и резултати...
Иначе правим стимулация в момента и чакам пункцията в събота Simple Smile

# 52
Още чакаме отговор за генетичните изследвания - вече минаха почти 3 месеца, със срок даден 1 месец и вече дори не очаквам да получа и резултати...
мисля че бяха казали до 10 ако не се лъжа.. още има надежда да излязат навреме.. силно стискам палци Hands Pray
на мен за нашите последно ми казаха около 20-ти, което си е два месеца от началото при даден срок 1 месец.. явно при всички има голяямо забавяне

# 53
Здравейте , обадиха ми се ... за жалост и двете ембриончета са с увреждания и ще правим втора стимулация другия месец. Ще си почина малко и отначало Simple Smile)))

# 54
Много съжалявам, стискам палци следващият път да е твоя!

# 55
мисля че бяха казали до 10 ако не се лъжа.. още има надежда да излязат навреме.. силно стискам палци Hands Pray
на мен за нашите последно ми казаха около 20-ти, което си е два месеца от началото при даден срок 1 месец.. явно при всички има голяямо забавяне

Вече и аз не знам. Първоначално срока беше до 3, в петъка ми казаха до понеделник. Днес генетика се оказа, че не е в Турция, а на конференция в Америка с професорката.
Но както и да е... Просто е изследване за 750 евро, за което се дават и се дадоха досега много срокове и нито един от тях не беше спазен. Просто имам усещането, че никога няма да получим резултат, а най-лошото е че никой не ни казва защо и какво се случва...

# 56
Здравейте , обадиха ми се ... за жалост и двете ембриончета са с увреждания и ще правим втора стимулация другия месец. Ще си почина малко и отначало Simple Smile)))
За съжаление и при мен ембриончетата свършиха,не минаха генетичния тест!Сега малко почивка и нов опит,този път само,че преди да ги замръзят ще отидат първо на генетичен анализ и така ще замръзяват,първия път замразихме и после ги пращахме един по един?При Вас как се стигна до анализа замразихте ли или преди това ги изследвахте и колко Ви струва пак ли на ембрин се плаща!

# 57
За съжаление и при мен ембриончетата свършиха,не минаха генетичния тест!Сега малко почивка и нов опит,този път само,че преди да ги замръзят ще отидат първо на генетичен анализ и така ще замръзяват,първия път замразихме и после ги пращахме един по един?При Вас как се стигна до анализа замразихте ли или преди това ги изследвахте и колко Ви струва пак ли на ембрин се плаща!

На мен събота ми предстои пункция. Ще видим колко узрели яйцеклетки ще има и колко ембриона накрая. Мислим да изпратим 2-3 за ПИД, а другите ги замразяваме. След ПИД на трите ембриона, ще замразим и тях.
На нас казаха, че е по-добре първо да се прави ПИД и след това да се замразяват.

# 58

И ние първо ги изследвахме и после замразихме. Колко време мислите за почивка? Казаха ли ви каква е причината според тях?

# 59
На 5-ти ден се взема биопсия от ембрионите, която изпращат за ПИД, а самите ембриони ги замръзяват веднага. Цената на ПИД е 295 $ за ембрион.

Общи условия

Активация на акаунт