"Селски" номера и пинизи - тема 2

 • 397 118
 • 5 956
 •   1
Отговори
 • Мнения: 46 345
Заповядайте в новата тема!
Не забравяйте да спазвате добрия тон и избягвайте спама.

Линк към старата: https://www.bg-mamma.com/?topic=771506

# 1
 • Пловдив
 • Мнения: 13 966
Off. Така и така е нова тема, а вътре пишем за всичко "селско", не само за номера и пинизи, какъвто беше замисълът на Касита - дали заглавието да не бъде просто "Селски"? Wink

# 2
 • София
 • Мнения: 11 859
Селски номер бе затварянето на голяма част от центъра днес заради избора на Гешев.

# 3
 • Мнения: 38 741
Селски номер- оператор на он-лайн магазин, не пожела да се представи с двете си имена, когато му ги поисках, за да подам оплакване срещу него.

# 4
 • Мнения: X
Преди години стана дума между мен и една любезна госпожа, че искам да си намеря работа в магазин за хоби материали, със заплата около 750 лева, 2/2 и в центъра на града.

След седмица госпожата ми звъни и ми докладва: взели я на работа, заплатата - 750 лева, два работи, два почива, "търговският обект" се намира "на стъргалото". Каква работа ли? Продавачка в магазин за бижутерски и хоби материали. Браво на нашта, как е запомнила всичко в такива детайли само.

Изсмях й се вътрешно на нескопосаните махленски комбинацийки, на напъна да върти провокативно опашчица, честитих й въображаемото работно място и се изсмях и втори път след още седмица, когато тя нервно, без да ме гледа в очите, замете под килима въпроса за новата си длъжност.

Веднъж й позволих да пренощува у нас. Докато бях в кухнята, за да й намеря нещо за ядене, е разгънала леглото, на което щеше да спи. Добре, амааа... до него си държах купчина книги, която се оказа разпиляна на земята и въпросната госпожа не даваше пет пари да я върне в това състояние, в което я беше свáрила. Вместо тва си сваляше грима.
 На следващия ден, стягайки се да си ходи, си свали тениската, под която не носеше нищо, и се обърна към прозореца (пердета и щори нямам, беше вече тъмно, в помещението работеше само настолна лампа, която беше обърната към нея). На забележката ми, че цялото каре ще я види, отвърна с "абе кво ме ебе". Еми...

# 5
 • Мнения: 38 785
Тва последното ме напомни, че живеем в блока срещу който са снимали "Пътят на честта". Очаквам да се видя в някоя от сериите по гащи Joy

# 6
 • Мнения: 23 860
Селски номер- оператор на он-лайн магазин, не пожела да се представи с двете си имена, когато му ги поисках, за да подам оплакване срещу него.
А още по-селско е служител да те лъже в очите и след като се върнеш, да се направи, че те вижда за сефте и да извика управител да се занимава с теб. Само, че в А1 има камери....

# 7
 • В големите очи на малчо, а географски - София.
 • Мнения: 6 906
Селски номер- оператор на он-лайн магазин, не пожела да се представи с двете си имена, когато му ги поисках, за да подам оплакване срещу него.
А още по-селско е служител да те лъже в очите и след като се върнеш, да се направи, че те вижда за сефте и да извика управител да се занимава с теб. Само, че в А1 има камери....

Значи освен, че служителя е нагъл, е и глупав, или пък е мега нагъл, защото това се толерира от управата?
Мъжа ми четири пъти връща договор с А1, говорят си, говорят си, и бам, в изпратения договор съвсем различни неща.

# 8
 • Мнения: 23 860
Изглеждаше нелепо служителката, чак е е яд, че не я снимах, но ме стресира с крупна сума. Обадих се на оператор и ми казаха да се върна, да им звънна, когато съм в офиса и да ми я дадат на телефона, да говорят с нея. Е, тя се направи, че сефте ме вижда, а не беше минал и час.

# 9
 • Мнения: 28 468
Продавачка ми направи забележка с много груб тон, че не съм си свалила слушалките от ушите, когато съм влязла в магазина ѝ. Загуби един клиент. Ако прави подобни изказвания, скоро ще затвори магазина /ако е нейн изобщо, а не е просто продавачка/.

# 10
 • до най-прекрасния мъж
 • Мнения: 10 545
В А1 това им е редовен номер - да се правят, че те виждат за първи път. Преди 2-3 години, докато си плащах сметката, ми предложиха мобилен нет за 10 лв/месечно+подарък таблет. Викам си, Що не, така или иначе плащам толкова за предплатения към Теленор, мога да взема и таблета. Върнах се след няколко дни и поисках да взема офертата. Да, да, ама не. Нямало такава оферта, цената била 17 лв, кой ми бил предложил такава цена. Викам Лично Вие. Девойката хич не се и смути, било невъзможно. Впоследствие ми се обадиха от централата и ми предложиха  оферта 10 лв. Взех я и умишлено пратих договора за подпис и получаване към същия офис.
Мацката умря от яд, а аз от позната, работеща в същия офис, разбрах, че мениджъра бил наредил да не предлагат 10 левовата оферта, защото не си били  постигнали таргета. Сори, ама взеха 0 лева, като не знаят как да вземат 10 лева. Като цяло са ми много неприятни в този офис. Вечно нещо лъготят, последно не им работили пос терминалите, само и само да платя през интернет с дебитната си карта. Уж имали томбола с награди.

# 11
 • Мнения: 9 401
о, яко лъжат, трябва много да се внимава. редовно пробутват на по-възрастни хора /или ако видят, че някой е разсеян или по-глуповат/ неща, които те не искат. карат ги да подписват на малкото екранче и те дори не знаят какво.

# 12
 • до най-прекрасния мъж
 • Мнения: 10 545
За възрастните хора най-добре е, ако има млади покрай тях, да ходят заедно в офисите на оператори от всякакъв вид. Или, ако имат възможност да регистрират телефонните номера на младите. Моята майка е инструктирана да казва, че номерът е на дъщеря й, а тя само го ползва. За всякакви предложения да търсят мен. Ако звъннат на домашния, казва, че не знае или че не я интересува. И ако може, въобще не вдига на непознати номера и не отваря входната врата. Който много иска да ме намери, знае ми номера. Ако е нещо важно, пак ще ме потърсят и все ще ме намерят.

# 13
 • Мнения: 1 725
Свекърът го бяха излъгали, че договорът му сключен с БОБ е невалиден и той подписал нов, с интернет разбира се.
Телефонът му няма тази "екстра" .

# 14
 • European Union
 • Мнения: 1 332
Цитат
Не е точно по темата, но се сещам как като дете - не много малко дете обаче - мои роднини, живеещи на деветия етаж, ми обясниха как се натискат различни копчета на асансьора в зависимост от това, дали искаш да отидеш нагоре, или надолу. Понеже ме гледали как в техния блок натискам и двете. А аз дотогава наистина натисках и двете. Не се замислях особено защо го правя и защо са две, но ако ме бяха питали преди това, щях да кажа, че стрелката вероятно означава откъде идва асансьорът. Живеех в блок без асансьор, но не е като хич да не бях виждала асансьор.
И сега има много хора, които натискат и двете копчета. Да речем, че някои от тях наистина не знаят или не се замислят. Но една позната, след като няколко пъти й обясних, че трябва да натиска само нагоре, продължи да натиска и двете - "за всеки случай".

Общи условия

Активация на акаунт