Клиники в Истанбул - тема 7

• 91 980
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Здравейте. Може ли да ми изпратите сметката на Мемориал, по която превеждате пари за ПИД, защото Нериман не ми отговаря. Или поне в интернет ако има къде да я намеря

# 77
Здравейте момичета. Дежурните аптеки в неделя, 21.10.2018, в Шишли, са изброени по-долу. Пишете ни ако Ви се налага да намерите аптека в друг квартал или извън работно време през седмицата и с удоволствие ще Ви насочим. Уголемена карта в Гугъл Мапс с разположението на аптеките можете да видите тук: https://drive.google.com/open?id=16cPetPIwe3lpkAOSyZMRbsi1K7s&usp=sharing

AYŞEGÜL ECZANESİ

Address: Fulya Mahallesi Büyükdere Caddesi 64/D, Mecidiyeköy, Şişli
Tel:   0 212 274 46 07

HALK ECZANESİ

Address: Bozkurt Mahallesi, Bilezikçi Sokak, 29, Bozkurt, Şişli
Tel: 0 212 246 66 07

NİŞANTAŞI ECZANESİ

Address: Teşvikiye Mahallesi, Nişantaşı Ihlamur Yolu Sokak, 7/1-A, Teşvikiye, Şişli
Tel: 0 212 232 16 00

TAHSİLDAROĞLU ECZANESİ

Address: Şişli Merkez Mahallesi, Abidei Hürriyet Caddesi, 127, Şişli
Tel: 0 212 230 16 91

# 78
Здравейте, някой знае ли колко време след стимулация може да се започне повторна такава?

# 79
Здравейте. Може ли да ми изпратите сметката на Мемориал, по която превеждате пари за ПИД, защото Нериман не ми отговаря. Или поне в интернет ако има къде да я намеря
На нас Нериман ни изпрати, сметка, основание, адрес на банката, име на банката и още нз какво беше, което се вписва при превода.Според мен изчакай да ти даде информация. Иначе, ако ти трябва само доларовата сметка, мога да я потърся да ти я дам Simple Smile

# 80
Здравейте, някой знае ли колко време след стимулация може да се започне повторна такава?
Аз започнах от цикъла на следващия месец - след 45 дена.
Успех! Hug

# 81
Момичета, споделете как протича подготовката за ЗЕТ, имате ли някаква терапия? Аз днес бях на първи преглед според насоките на Нериман, изпратих и' резултатите, но получих отговор вечерта, в който каза, че утре ще ми даде информация от лекарите. Леко ми е притеснено, може би заради думичката "подготовка" и нагласата, че трябва нещо да правя и да се "подготвям" Simple Smile)))) А така като не се подготвям по никакъв начин, ми идва да се подготвя с едно винце...

# 82
Можеш спокойно да се подготвиш с чаша вино Simple Smile няма да ти навреди 😃
Аз имах преглед на 3 ден и на 10 ден в БГ. Нериман искаше резултатите до обяд, за да ми върне коментар същия ден.
Не съм се подготвяла с нищо особено. Само Кринон гел след Овитрела започнах.
Ако си на ЕЦ няма друга подготовка.
Като ти каже кога да сложиш Овитрел, ще ти каже и деня на трансфера.
Успех ти желая ❤💚

# 83
Можеш спокойно да се подготвиш с чаша вино Simple Smile няма да ти навреди 😃
Аз имах преглед на 3 ден и на 10 ден в БГ. Нериман искаше резултатите до обяд, за да ми върне коментар същия ден.
Не съм се подготвяла с нищо особено. Само Кринон гел след Овитрела започнах.
Ако си на ЕЦ няма друга подготовка.
Като ти каже кога да сложиш Овитрел, ще ти каже и деня на трансфера.
Успех ти желая ❤💚

Благодаря Aby_ 🤗 А от кой ден ти дадоха Овитрел? Тоест приблизително кога се разбира кога ще ти е трансфера?

# 84
Когато доминантния фоликул, който следят, стигне 21-22мм слагаш Овитрел, след два дни започваш Кринон. Трансфера е след 5 дни, на 5 дневно ембрионче 🤗

# 85
Здравейте момичета
бихте ли споделили впечатления за посредническите фирми за прегледите е Истанбул, някоя от вас ползвала ли е такива услуги?
Имам предвид транспорт, запазване на часове и т.н
Благодаря

# 86
  • София
Лимонело,от поста ти разбирам,че си в Истанбул.Аз също съм тук и ако желаеш може да си организираме срещичка.Blush

# 87
Здравейте момичета
бихте ли споделили впечатления за посредническите фирми за прегледите е Истанбул, някоя от вас ползвала ли е такива услуги?
Имам предвид транспорт, запазване на часове и т.н
Благодаря
Аз съм ползвала услугите на Ексклузив Хелт Сървисиз и съм много доволна. Организираха ми записване на час за преглед, преди това час в Ехомар за цветна снимка в същия ден. Имах резервация в хотел, предложиха ми и транспорт от автогарата, но тъй като ние пътувахме с колата си, представител от фирмата ни чакаше пред Ехомар.
С две думи нямам никакви забележки, само благодарности, защото престоя ни беше много спокоен.

# 88
А как се справихте с общуването изобщо при престоя си в Истанбул. Английския не ми е много добър, а турския изобщо ?

# 89
А как се справихте с общуването изобщо при престоя си в Истанбул. Английския не ми е много добър, а турския изобщо ?

То и идеално да го знаеш много много няма да помогне. Grinning Шегувам се де, всяка дума на чужд език е от полза, но от моя опит, основно рецепционистите поназнайват английски, а навсякъде другаде е рядко срещано явление. Като цяло, в магазини не ми се е налагало на никакъв език да си комуникирам, в аптеките си четат рецептата, в кафета и ресторанти нещата се получават и с посочване и ръкомахане. А кафе и чай, са си пак кафе и чай. 😊 Единствен проблем имахме като ни удари кола на един огромен булевард и трябваше да излезем да се разберем и да попълним двустранен протокол. Тогава използвахме помощ от публиката и звъняхме на приятел турчин да спасява положението.

Като цяло няма от какво да се притесняваш, защото за най-важната комуникация - тази с лекарите - на разположение са момичетата в клиниките. 🤗

Общи условия

Активация на акаунт