Клиники в Истанбул - тема 7

• 92 133
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, чета от дълго време темата но за първи път пиша. Ние правихме опит в Мемориал и днес ми е четвърти ден след пункция, имаме доста ембриони, но днес ни съобщиха лошата новина, че ембрионите са със забавено развитие, а до вчера имахме 9 ембриона със добро развитие. Казаха че утре ще получим по подробра информация и ще ги замразят. Имали някое момиче което е успяло да забременее със ембрион със забавено развитие и имали изобщо шанс такъв ембрион

Габи, това първи опит ли ви е? Поради каква причина правите ин витро? В някои ситуации се получават кофти ембриони въпреки добър яйчников резерв (аз съм жив пример за тази ситуация). Изчакайте все пак да видите какво ще се случи - ембриолозите ще направят всичко възможно да им осисурят добра среда за развитие. Бебета се получават и от ембриони, които не са перфектни, така че не бързайте да отписвате опита.

# 526
Благодаря ви за надеждите които ми вдъхнахте. Ние сме със мъжки фактор, но той не е свързан със качеството на сперматозоидите, а с тяхното транспортиране ( Азооспермия) . Имаме един опит в България, при него имах малко яйцеклетки, но на 5 ден имах добър бластоцист, който се имплантира и имах положително ЧХГ но за кратко. Това ни е втори опит и имахме големи надежди и заради големия брой ембриони, даже щеше да правим ПИД да сме сигурни, че ще ми върнат здрав ембрион. Но сега ни казаха, че най вероятно няма да са годни за ПИД поради забавеното им развитие, но все пак утре ще кажат окончателно.

# 527
Благодаря ви за надеждите които ми вдъхнахте. Ние сме със мъжки фактор, но той не е свързан със качеството на сперматозоидите, а с тяхното транспортиране ( Азооспермия) . Имаме един опит в България, при него имах малко яйцеклетки, но на 5 ден имах добър бластоцист, който се имплантира и имах положително ЧХГ но за кратко. Това ни е втори опит и имахме големи надежди и заради големия брой ембриони, даже щеше да правим ПИД да сме сигурни, че ще ми върнат здрав ембрион. Но сега ни казаха, че най вероятно няма да са годни за ПИД поради забавеното им развитие, но все пак утре ще кажат окончателно.

Изчакайте до утре и не губете надежда. Щом имате повечко ембриончета шансовете се увеличават. Успех и бъдете силни Flowers Hibiscus

# 528
Момичета, на мен ми извадиха 8 яйцеклетки, от които 7 зрели и се оплодиха 6. На 3-ти ден и 6-те продължиха да се развиват, а на 5-ти още не бяха стигнали до стадий бластоцит. На 6-ти ден само 1 е станал бластоцит и е с качество 5ВС. Това май не е много окуражително, нали? Ще му правим и ПИД.

# 529
Момичета, на мен ми извадиха 8 яйцеклетки, от които 7 зрели и се оплодиха 6. На 3-ти ден и 6-те продължиха да се развиват, а на 5-ти още не бяха стигнали до стадий бластоцит. На 6-ти ден само 1 е станал бластоцит и е с качество 5ВС. Това май не е много окуражително, нали? Ще му правим и ПИД.

Не се отчайвай предварително. Важното е, че все пак имаш ембрион развил се до бластоцист и годен за ПИД. Стискам палци всичко да е наред с изследването и скоро да имаш трансфер. Успех!

# 530
Здравейте някой имали имейл на емриолозите в Мемориал. Благодаря предварително

# 531
Аз говорих с тях, чрез Нериман.
После, когато бяхме в болницата, се срещнахме лично.
Попитай координаторката си, за техен имейл. Ако има възможност, ще ти даде.

# 532
Момичета, как се хваща такси в Истанбул?
Има ли някакъв телефон?

# 533
Има ли някакъв телефон?

Аз от улицата най-често хващам. Иначе сигурно може да помолиш от клиниката или от хотела да ти извикат...

# 534
Има ли някакъв телефон?
От улицата, кажи адреса само, и не говори, да не усетят, че си чужденка, че може да се възполЗват! Кимай, ако те заговорят, и толкова! Simple Smile

# 535
Има ли някакъв телефон?

Към съветите от останалите момичета мога да добавя опцията за Uber. Ако имате интернет (или wifi, в болницата и хотелите винаги има) може да си свалиш приложението и да си ги викаш. Ние така се движехме почти навсякъде, а особено и когато бях сама ме беше страх да си спра такси от улицата. С Убер пак идват таксита, но виждаш номера на кола, телефон, име на шофьор, за колко време ще дойде итн и ми се виждаше по-безопасно. А също има опция да се викне и Убер ХЛ и тогава ви идва голямо, луксозно бусче Мерцедес за 6 души. За повече хора е идеално, макар че ние и за 2-3ма сме викали и пътуването си е направо луксозно, а на почти същата цена.

# 536
Здравейте моля за вашето мнение имам замразен ембрион на пети ден, който е започнал стадий бластоцист, но се развива бавно. Според вас имали шанс за имплантация такъв ембрион? Някой правил ли е трансфер на такъв ембрион и как е завършил ?

# 537
Здравейте момичета. Дежурните аптеки в неделя, 17.02.2019, в Шишли, са изброени по-долу. Пишете ни ако Ви се налага да намерите аптека в друг квартал или извън работно време през седмицата и с удоволствие ще Ви насочим. Уголемена карта в Гугъл Мапс с разположението на аптеките можете да видите тук: https://drive.google.com/open?id=16cPetPIwe3lpkAOSyZMRbsi1K7s&usp=sharing

ADIVAR ECZANESİ
Address: Halide Edip Adıvar Mahallesi, Halide Edip Adıvar Caddesi, 34/E, Halideedip, Şişli
Tel: 0 212 210 18 62

AKSOY ECZANESİ
Address: Mecidiyeköy Mahallesi, Eski Osmanlı Sokak, 10/B, Mecidiyeköy, Şişli
Tel: 0 212 272 31 72

İNAL ECZANESİ
Address: Teşvikiye Mahallesi, Nişantaşı Ihlamur Yolu Sokak, 42/A, Teşvikiye, Şişli
Tel: 0 212 233 80 50

ŞİŞLİ DERMAN ECZANESİ
Address: Cumhuriyet Mahallesi, Abide-İ Hürriyet Caddesi, 3/C, Cumhuriyet, Şişli
Tel: 0 212 320 21 71

# 538
Здравейте моля за вашето мнение имам замразен ембрион на пети ден, който е започнал стадий бластоцист, но се развива бавно. Според вас имали шанс за имплантация такъв ембрион? Някой правил ли е трансфер на такъв ембрион и как е завършил ?
Шанс винаги има Simple Smile
Опитай, за да не се чудиш после, дали е можело да се получат нещата.
Успех Yellow Heart

# 539
Здравейте, мили момичета! Извинете ме предварително, ако въпросите ми са обсъждани от вас напред в темите!
След несполуки в България много искам да се консултирам с Турски специалист, но ми искат документите преведени на Английски  или Турски.
1.Та въпроса е къде си преведохте изследванията, тъй като са доста специфични особено Спермограмите, Ембрио докладите, Генетичните и Имунологичните.
2. Много ще съм Ви благодарна, ако ми обясните как стоят нещата относно Имунологичните проблеми в Турските клиники? Аз имам завишени периферни НК клетки CD16+ CD56+ NK cells -18%реф. Граници <12%. Прилагат ли лечение за тези проблеми и какви, защото в България  практиката на различните доктори е доста противоречива.
Благодаря Ви предварително за помоща!

Общи условия

Активация на акаунт