Лотария "Зелена карта" 2020

• 104 370
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 105
Само да попитам - вярвате ли, че това наистина е лотария? Аз си мисля, че след като се иска толкова много предварителна информация, пък и снимка даже, а резултатите се бавят около половин година след срока на подаване, сигурно не се тегли просто на случаен принцип, а по някакви критерии се подбират хората.
Иначе успех на всички кандидатсващи! Аз не съм от тях вече, но ми е интересна темата.

# 106
  • Down south
Само да попитам - вярвате ли, че това наистина е лотария?
Да, мисля, че е лотария.
Виждала съм много интересни индивиди, дошли чрез лотарията. Ако беше на някакъв избирателен принцип, въпросните, не биха имали шанс да бъдат тук. Визирам интелект, образование или липса на такива, разнообразни  професии, едни конвертируеми, други - не, различен възрастов диапазон и пр.
И, не, не става дума за човек или два, става дума за повече хора.

# 107
И в крайна сметка децата  трябва ли да се вписват или не, при двойките които нямат брак?Какво означава законни деца?Може да звучи тъпо но не го разбирам.

# 108
Законни означава признати предполагам?
Успех на всички! Разбира се с условието да не ви става фикс идея като на мен миналата година. Grinning Щях да полудея от яд като не ме избраха. Друг е въпросът, че в БГ с моето образование работа няма, а в Европа няма страна като САЩ. А и малкото държави тук, които харесвам не са много по-добре икономически от нас. Най-добре от тях е Испания, считайте. Wink Просто Германия, Англия, Франция, Скандинавия и сие не са моите места.

# 109
И в крайна сметка децата  трябва ли да се вписват или не, при двойките които нямат брак?Какво означава законни деца?Може да звучи тъпо но не го разбирам.
Да, пишете си децата, ако имате такива, не навършили пълнолетие.

# 110
  • Варна
Ами айде, ще се закача и за тази тема. Кво да правя, ще има скандали пак. Grinning

Вписвате децата, които са под 21 годишна възраст! Да поправя малко Лъки. Wink

Успех на всички, дори и на тия, които искат да ползват ЗК като туристическа виза. Няма как да им се забрани на такива хора да участват, колкото и зле да изглежда за други. За това трябва да я направят платена, 10-15$ да са, не са много, но повечето, които пускат за спорта ще се откажат, поне според мен.

# 111
Не повечето, ами всички "спортисти" са аут ако стане платена лотарията. Иначе идеята е супер.
Не знаех за децата, че е 21г. Браво, че уточни. Има логика там преди 21 г не можеш една бира да пиеш в бар, значи си дете. Laughing

# 112
Айде пак ще има мерене на... кой колко го искал.

# 113
И в крайна сметка децата  трябва ли да се вписват или не, при двойките които нямат брак?Какво означава законни деца?Може да звучи тъпо но не го разбирам.

Когато сте се събрали да живеете двама и всеки има деца от друг партньор примерно, пък и нямате брак, тогава вписвате себе си и вашето дете/деца, да не вземете да впишете и другите - аз така го разбирам.

Когато детето е общо, а живеете без брак, всеки при подаването пише и детето, както вече стана ясно.

Късмет на всички!

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 15:02 от kiki_7

# 114
Твое зaконно дете знaчи в Удостоверението зa рaждaне нa детето зa Мaйкa (Бaщa) дa пише твоето име.

# 115
Заведох бебето във фото, снимах се и аз, да не съм със старата снимка. Приличам на урунгел, поне бебето е симпатично. Ще пусна по късно днес.
Снимките са по изискванията, проверих ги добре. Нали ъж във фотото ни прецаквали. Laughing

# 116
Успех и от мен за тази година. Ще минавам през фото и аз, но другата седмица, защото изобщоооо не ме бива в снимките. Правили ли са ви кофти снимки като качество?То, че сме грозни да, но снимките от миналата година бяха с ужасни сенки.

# 117
На мен сайта нещо не ми разрешава да продължа. Възможно ли е да е натоварен?

Изписва ми This site can’t be reached
Снимки съм имала и хубави и по утрепани, резултата е все негативен. Laughing

# 118
myrcheta, на моята й беше много нисък контраста, направо фонът от бял изглеждаше сив и аз сивеех. Оправих контраста с Picture Manager и стана по правилата. Друго не смея да пипам. Който има офис пакет от 2003 до 2010 трябва да има тази програма.

# 119
  • Пловдив
Здравейте и успех на всички Flowers Four Leaf Clover
Ние ще кандидатстваме за първи път, чакам уикенда за да можем да направим снимките. По принцип разучаваме и процедурите за Канада и Австралия. Та се надявам все за някъде да стане. Не, че не ни е мила родната страна, но напоследък абсурдите и нелепиците ми дойдоха в повече, а пък и бъдещето на децата ни е най-важно (а тук за момента такова не виждам).

Общи условия

Активация на акаунт