Лотария "Зелена карта" 2020

• 104 418
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 120
Не повечето, ами всички "спортисти" са аут ако стане платена лотарията. Иначе идеята е супер.
Не знаех за децата, че е 21г. Браво, че уточни. Има логика там преди 21 г не можеш една бира да пиеш в бар, значи си дете. Laughing
Здравейте, току що се регистрирах и се извинявам, ако въпроса ми не е на място, но не успях да публикувам нищо в тема ЗК 2019. Изтеглена съм от лотарията, но вече 3 месеца чакам за интервю след подаден DS 260. Въпроса ми е има ли насрочени интервюта вече и имате ли представа колко се чака или щом до сега не са ми  насрочили да не се надявам. Не знам каква е процедурата.
Благодаря предварително.

# 121
Не повечето, ами всички "спортисти" са аут ако стане платена лотарията. Иначе идеята е супер.
Не знаех за децата, че е 21г. Браво, че уточни. Има логика там преди 21 г не можеш една бира да пиеш в бар, значи си дете. Laughing
Здравейте, току що се регистрирах и се извинявам, ако въпроса ми не е на място, но не успях да публикувам нищо в тема ЗК 2019. Изтеглена съм от лотарията, но вече 3 месеца чакам за интервю след подаден DS 260. Въпроса ми е има ли насрочени интервюта вече и имате ли представа колко се чака или щом до сега не са ми  насрочили да не се надявам. Не знам каква е процедурата.
Благодаря предварително.

Въпросът изглежда смислен, ако темата за лотарията 2019 вече е заключена. Ако неспечелилите не ги интересува, то изтеглените и минаващите по процедурата - да.
Може би компромисен вариант е в заглавието на темата да не се пише годината - така най-новата ще си бъде най-актуалната и всички ще ползват нея.

# 122
Благодаря предварително.

Следите ли виза бюлетина и как вървят номерата? Вашият номер дали е влязъл във виза бюлетина вече? Ние няма как да знаем това. Ако искате ми пишете на ЛС

# 123
Благодаря предварително.
Писах ви на ЛС. Благодаря!

Следите ли виза бюлетина и как вървят номерата? Вашият номер дали е влязъл във виза бюлетина вече? Ние няма как да знаем това. Ако искате ми пишете на ЛС

# 124
  • София, България
За да няма фотото е виновно:

Additional Requirements for the Diversity Visa (DV) Program
Diversity Visa Program Entrants

If you are entering the Diversity Visa (DV) Program online, you must upload your digital image as part of your entry. Your digital image must be:

In JPEG (.jpg) file format
Equal to or less than 240 kB (kilobytes) in file size
In a square aspect ratio (height must equal width)
600x600 pixels in dimension

Мятам си аз един душ и отивам да се снимам! Юхууу! Като за втори път не е толкова терсене, но пак има една известна доза вълнение и надежда.

# 125
  • София
За да няма фотото е виновно:

Additional Requirements for the Diversity Visa (DV) Program
Diversity Visa Program Entrants

If you are entering the Diversity Visa (DV) Program online, you must upload your digital image as part of your entry. Your digital image must be:

In JPEG (.jpg) file format
Equal to or less than 240 kB (kilobytes) in file size
In a square aspect ratio (height must equal width)
600x600 pixels in dimension

Мятам си аз един душ и отивам да се снимам! Юхууу! Като за втори път не е толкова терсене, но пак има една известна доза вълнение и надежда.
Някои не повярваха на предупреждението за снимките, и фото студиата. Но за тези които мислят, че е възможно снимката да е причина искам да кажа, че моите снимки поктиваха тези изисквания и пак не бяха годни. Какъв беше проблема при мен? Симката си е квадратна 600x600 и.т.н. Снимката е такава, че аз не успявам да наглася лицето си в овалите на фото-тула. Когато лицето ми попадне в овала горния край на снимката излиза от фото-тула а от долу остава празнина.

Задължително прекарай снимката през фото-тула, дори и да отговаря на всички други критерии предварително.

# 126
Много се вживявате в тези снимки.

# 127
  • София, България
Може и така да е, но аз предпочитам да вярвам, че ако отговарям на всички изисквания на лотарията, то няма какво да ме дисквалифицира. Не съм от хората, които ходят по разни фирми или правят многократни регистрации. Аз съм сингъл, нямам деца, т.е апликацията ми е елементарна, единственото нещо, на което искам да обърна внимание е снимката, защото не я правя самичка. Мисля, че попаднах на добро студио. Дори имаха изпринтиран лист за критериите. Изпратиха ми снимката на имейла. Сетих се, че имам позната унгарка, която е професионална фотографка и обикаля света. Помолих я все пак да ми провери снимката дали отговаря на изискванията и в момента чакам нейния отговор. Може би малко и да се вживявам и аз, но после ще знам, че от моя страна всичко е било изрядно и от там насетне каквото сабя покаже. Доста хора казват, че щом снимката ми миналата година не е отговаряла на изискванията, но все пак я е приела системата значи това не е било важно, но тази година ще се почувствам по-добре, ако знам, че всичко е 6. Simple Smile

# 128
Нека това бъде химна на участващите в DV 2020, успех на всички и нека догодина се поздравяваме. Песента и клипа много казват за Америка, не е съвършена, но пък е красива и пълна с предизвикателства, в това е и чарът на САЩ!

# 129
  • Down south
Не съм гледала клипа, вероятно, защото не съм почитател на певицата и творчеството и.  Началото с Обама Cold Sweat  не ме изненада, но почти ме отказа да догледам. Устоях.

Късмет  на  сестра ми, която все ще намери време да подаде формата. Късмет на тези, с които се "познаваме" от темите тук и са наясно със себе си и желанията  си!

# 130
Не съм гледала клипа, вероятно, защото не съм почитател на певицата и творчеството и.  Началото с Обама Cold Sweat  не ме изненада, но почти ме отказа да догледам. Устоях.

Късмет  на  сестра ми, която все ще намери време да подаде формата. Късмет на тези, с които се "познаваме" от темите тук и са наясно със себе си и желанията  си!
Абе и аз не съм фен на изпълнителката, ама песента има смисъл или по точно концепцията е точна Simple Smile

# 131
  • София, България
Потвърдено - снимката си ми е наред! Официално вече си имам confirmation number! Успех на всички! Много се радвам, че започваме още един сезон и с несломен дух.

# 132
Здравейте,
Аз проверих дали снимката ми отговаря на всички критерии на следния сайт:
https://greencardphotocheck.com/en/
Качва се снимката и на базата на всички изисквания се отговарят въпроси и се сканира дали очите, челото и брадичката са където трябва да са.
Дано съм полезна . Simple Smile
Успех на всички!

# 133
Здравейте,
Качва се снимката и на базата на всички изисквания се отговарят въпроси и се сканира дали очите, челото и брадичката са където трябва да са.
Успех на всички!
Снимката на бебето не мина този валидатор.

# 134
Здравейте,
Успех на всички!
Снимката на бебето не мина този валидатор.
Значи нова снимка

Общи условия

Активация на акаунт