Явно не сте вадили паспорт в България скоро. На мен последния път ми отне ден и половина чакане на опашки. А преди месец подновихме паспорта на дъщеря ми в ЛА - записах час по телефона, когато отидохме нямаше никой, за 15 мин попълних документите, снимаха я и платихме. След един месец паспорта пристигна вкъщи.За цената може би сте прави. Не помня колко струваше в България, тука ни взеха 35 долара, но преживяването беше в пъти по-приятно.
Наистина няма експресна поръчка, но не виждам за какво ще бързат толкова. Български паспорт не ти трябва докато си живееш в САЩ със зелена карта. Ние го подновихме, за да нямаме проблеми ако решим да излезем извън страната, но не вярвам di-di да тръгне да излиза 4 месеца след като е влязла

Нека си го поднови, щом толкова се притеснява, но ако се е запътила за Чикаго и ще живее на 10 мин от консулството, не виждам защо да не се възползва от това.
, вадих преди 3 месеца - 5 мин за подаване, 10 мин за получаване. И т.к. съм вадила и тук знам разликата. Единственно не бях сигурна за таксите, но това го проверих за минута.