Лотария "Зелена карта" 2020

• 104 304
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 75
Говорете си какво искате, но ние ще участваме и ще се оправим все някак си с гражданства, не ни мислете.
Успех 🍀
newsm10 После има да питаш 846598347 въпроса. hahaha
Поне едно "мерси" за хората които ти дадоха точна, изчерпателна и синтезитрана информция. Ще се оправите ама на кукуво лято.

# 76
Здравейте,
Имам два въпроса и ще се радвам вместо да ме хейтвате с 42 изречения, просто да ми отговорите с 2!
1- има ли значение, когато сме женени, дали да пускаме като семейство или двамата поотделно? Има ли някакво значение?
2- за първа година ще пускаме и не сме наясно, чрез агенция ли да кандидатстваме или ще се справим и без тях?
Благодаря предварително и ви моля да ми спестите неща от сорта, всичко можеш да намериш в предните теми.
Поздрави

# 77
Пускате и двамата поотделно като вписвате и съпруга и децата. Подавайте сами не ползвайте фирми, няма смисъл много е лесно попълването.

# 78
  • Сф
1.  Какво значи по отделно или заедно да пускате? Всеки кандидатства с отделен апликейшън, като вписвате името на другия, както и децата.
2. Абсолютно лесно е сами да подадете, не ви трябва агенция. КАто отворят формата, влезте и вижте, абсолютно достъпно е

# 79
  • София
1.Има значение.
2.Както вие искате.

# 80
Здравейте,
Имам два въпроса и ще се радвам вместо да ме хейтвате с 42 изречения, просто да ми отговорите с 2!
1- има ли значение, когато сме женени, дали да пускаме като семейство или двамата поотделно? Има ли някакво значение?
2- за първа година ще пускаме и не сме наясно, чрез агенция ли да кандидатстваме или ще се справим и без тях?
Благодаря предварително и ви моля да ми спестите неща от сорта, всичко можеш да намериш в предните теми.
Поздрави
1 -всеки пуска и вписва другия в апликацията
2- не ви е нужна фирма, подаването е елементарно
Успех.

# 81
Ние нямаме брак и тя и аз вписване по отделно децата нали така е редно?

# 82
Здравейте,
Поздрави

Няма семейно кандидатстване! Кандидатстването е само индивидуално, като този, който кандидатства записва във формуляра и членовете на семейството си - съпруг(а) и деца. Всеки от съпрузите може да подаде своя си кандидатура, нищо, че се касае за едно и също семейство. Така шансовете им се удвояват.

# 83

Като нямате брак, значи не сте съпрузи - не може да се вписвате един друг като членове на семейството. Децата, обаче сте длъжни да впишете - всеки в своя си формуляр...(Ако бащата не ги е признал, значи не може да ги вписва - по документи те не са негови, също както по документи не сте женени...)

# 84

Като нямате брак, значи не сте съпрузи - не може да се вписвате един друг като членове на семейството. Децата, обаче сте длъжни да впишете - всеки в своя си формуляр...(Ако бащата не ги е признал, значи не може да ги вписва - по документи те не са негови, също както по документи не сте женени...)
Благодаря.

# 85
Говорете си какво искате, но ние ще участваме и ще се оправим все някак си с гражданства, не ни мислете.
Успех 🍀
Никой не говори каквото си иска, а говори как стоят нещата реално.
По това, което сте описал или трябва да си зарежете уредения живот в България, или да си изгубите зелената карта, евентуално.
Но ще го разберете, ако Ви изтеглят, пак евентуално.

# 86
Здравейте,тази година за пръв път ще кандидатстваме !Пожелавам късмет на всички и ще следя темата с интерес Blush

# 87
Бе вие кажете на интервюто дали ще има зелник или вита баница? Така де, сигурно има и такива изпълнения. Grinning

# 88
  • Sunshine state
Ако всичко по документите ти е наред, интервютата минават формално и за не повече от 5-6 минути. Общо взето те питат 3-4 въпроса и толкоз. Кога си завършил средното си образование и имал ли си проблеми с полицията. Това е.
Казват ти честито и готово. Това, пак казвам, ако всичко по документацията ти е наред. Simple Smile

# 89
  • Варна
И аз съм тук, ще ходим по някое време да се снимаме, че сама нещо не ми се получава добре.Не знам вече за кой път ще подавам, май 6-7 ще бъде.

Господинът с уредения в България живот, да вземе да прочете подробно какво е Зелена Карта и как се взема гражданство.То не е въпросът кой какво пише, а да се подготвиш информативно кое как стои точно.

Общи условия

Активация на акаунт