Лотария "Зелена карта" 2020

• 105 265
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 765
Къде, кой се е похвалил ?

# 766
  • Fort Worth, TX
Къде, кой се е похвалил ?
В алла.Номера му е над 43000.Изключително голям.Аз нямам спомен друга година да е имало толкова големи номера.Как пък не им се наспаха айти , та да вземат да оправят сайта.Ся остава и майка ми да е спечелила .Не знам , ако са я изтеглили дали изобщо да задействаме процедурата.Май ще е по-добре да не са я изтеглили.Аз и пуснах , без да я питам после само я информирах.

# 767
какво стана с този сайт не проработва ли вече

# 768
То с номер 43, по добре да не си изтеглен.

# 769
  • Чикаго / София
Кремито за майка ти , ако не е спечелиала  можеш да пуснеш петиция като станете американски граждани, става доста бързо за родители.

Стискам палци на всички.

Нашия номер едно време беше много малък - бяхме от първите на интервю - 300 и нещо беше.  В началото на Октомври бяхме на интервю, в началото на Ноември вече бяхме в САЩ - много бързо се развиха нещата.

Последна редакция: ср, 08 май 2019, 17:11 от irka

# 770
  • Fort Worth, TX
Честно на тея сайта от година на година  е все по-бъгав и по-бъгав.Вместо да го подобрят точно обратното.Поне по наше време успявахме да влезнем , ама тогава пък ни държаха три дни в напрежение.
Пете, помниш ли? сешън тайм аут май пишеше?

# 771
  • Sunshine state
О, помня и още как! Три дни родилни мъки, докато видим заветното selected for further processing. Всеки път като си спомня, сърцето ми започва да бие по-бързо. 😃
Тоя сайт наистина не се стегнаха да го оправят, всяка година има по нещо.

# 772
  • Чикаго / София
Вие пак сте разбрали след 3 дни като сте спечелили. Ние бяхме още с писмата. Въобще забравяш, че си пуснал писмо, а и не се надяваш, че ще получиш нещо, каквито са пощите в Бг. И като видиш големия плик в пощата , не можеш да повярваш, че е стигнал до теб. Голямо вълнение си беше Simple Smile

# 773
Вие пак сте разбрали след 3 дни като сте спечелили. Ние бяхме още с писмата. Въобще забравяш, че си пуснал писмо, а и не се надяваш, че ще получиш нещо, каквито са пощите в Бг. И като видиш големия плик в пощата , не можеш да повярваш, че е стигнал до теб. Голямо вълнение си беше Simple Smile
Аз даже не вярвах, че онзи голям плик върху огромния порутен шкаф с над 60 малки пощенски кутии във входа наистина беше за мен! Най-напред достигнал до България и накрая оцелял на потока всякакъв народ влизащ и излизащ в 13-етажния блок. Помня, че от чисто любопитство го взех да видя за кого е...
Simple Smile
А пропо, невярването почва още с пращането на кандидатурата пак по тая наша поща..., Wink

# 774
  • Чикаго / София

А пропо, невярването почва още с пращането на кандидатурата пак по тая наша поща..., Wink

Да, точно.

Хайде, ще се радвам някой от форума да се похвали. Simple Smile

# 775

Да, точно.

Хайде, ще се радвам някой от форума да се похвали. Simple Smile
,... щото писмото трябваше да е най-обикновено, без всякави препоръки, застраховки и прочие!!! Лепиш марка и пускаш в кутията за писма пред пощенския клон.

# 776
Сайтът проработи.
За съжаление или не, и тази година Has not been selected.
Наесен с песен Simple Smile

Редактирам само да кажа, че пак не работи. Сега опитах пак, защото никой нищо не пише и ме усъмни, че пак се е крашнал.
Не знам как успях, хем 3 кандидатури проверих, една след друга и то със забравен номер и зареждаше на секундата.

Последна редакция: ср, 08 май 2019, 19:26 от BornToBeHappy

# 777
Ееее, много тъпо, пак да няма един поне изтеглен от форума..айде дано който не е успял да провери, да е било с причина Blush

# 778
Как да има като сайта не работи. Голяма тъпотия

# 779
Тоест дори да изписва “Has not been selected “ има ли възможност да те изтеглят?
Смисъл нали тегленето е до 30 септември или щом е написано така значи ,че отпадаме?
(Извинявай за въпроса ,но за пръв път се регистрирам за зелена карта)

Общи условия

Активация на акаунт