Лотария "Зелена карта" 2020

• 105 257
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 780
  • Down south
"Тегленето" е минало, това са резултатите.
И да, за съжаление са крайни.
И вчера, и днес резултатите при мен са същите.

Евентуално второ теглене би променило нещата, но това май не се е случвало от години.
Някой каза, че има изтеглен с голям номер, което явно е достатъчно  показателно.

# 781
  • Варна
На мен изобщо не ми отваря никакъв сайт, за да проверя отново. Вчера се вредих късно вечерта и двамата бяхме с НЕ. Нямам надежди за друг резултат сега, но бих проверила за всеки случай.
Имам някакъв спомен, че е имало случай в недалечното минало с повторно теглене или нещо такова. Има хора, които са били с отказ в началото и след 2-3 месеца, след повторна проверка са били "селектед".. Или е някаква тролска мечта това? Не знам, четох някъде из форумите...

# 782
  • Down south
Имам някакъв спомен, че е имало случай в недалечното минало с повторно теглене или нещо такова. Има хора, които са били с отказ в началото и след 2-3 месеца, след повторна проверка са били "селектед".. Или е някаква тролска мечта това? Не знам, четох някъде из форумите...
Имаше втори тегления и май не беше само веднъж, позабравила съм.
По-добре така, отколто злополучната година, когато отмениха резултатите при първото теглене, помня, че беше драма.

# 783
  • San Diego, CA
Бързам да се похваля първо тук - след 17 години най- накрая видях - You have been randomly selected for further processing
Номера ми е големичък, но все пак има шанс - 32xxx.
Все още не мога да повярвам, толкова вече се бях примирила че никога няма да се случи на мен, по-скоро бях с нагласата , че може би мъжа ми ще спечели, а на него въобще не му се ходи .....
Сега започва голямото следене на бюлетина и чакане. Мисля, че това ще е по- страшно от очакването на тегленето

# 784
  • Sunshine state
Честитоо! 🤞🤞
Е, голям е номерът, но пък може Европа да в current. Успех!

# 785
  • Down south
Бързам да се похваля първо тук - след 17 години най- накрая видях - You have been randomly selected for further processing
Номера ми е големичък, но все пак има шанс - 32xxx.
Честито!
Докато не се види, как се движи бюлетина и не излезе последния, шанс има.
Успешна подготовка!

# 786
Какво означава голям номер?

# 787
  • Sunshine state
Всеки изтеглен има номер, под който е изтеглен, от този номер зависи в какъв ред ще се яви на интервю за Зелена карта. По принцип се теглят повече хора ч, отколкото предвидени визи, и понякога не стигат. За това колкото по-малък номер си, толкова по-бързо минаваш и има шанс да има виза за теб. Това е общо взето.

# 788
  • САЩ
Честито!

В “моята” година, 2016, имаше повторно теглене, но бяха изтеглили страшно малко хора изначално, най-големите бяха 20 и нещо хиляди и Европа стана current още април. Ако има номер като 43000 абсурд да има второ теглене

# 789
Две НЕ и от нас 😔. Успех на останалите! На есен пак ще се пробваме 😁

# 790
  • Fort Worth, TX
Mайка ми не е сред избраните и слава богу.Направо се кахърих как ще я навивам да се премести тук Да си кюта на визата и тва е.Имаме две баби на по 86 и малко трудно ще стане да ги остави.След 2 години , ако иска не е като да нямаме избор и вариант.

# 791
На мен още не ми се отваря.

# 792
  • Стара Загора
И от нас две НЕ

# 793
Най накрая ми се отвори сайта и 2 НЕ за нас... 😎

# 794
2 Не и от нас ...
А някой знае ли тези петиции ,които се подават за роднина колко време отнемат ?

Общи условия

Активация на акаунт