Лотария "Зелена карта" 2020

• 105 253
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 795
За всяка петиция има срок и цена. Обикновено се менят и двете всяка година. Отнема доста време.

# 796
2Не и от нас Disappointed

# 797
немога да проверя , дава ми : " Warning: The information entered is not valid." , а всичко въвеждам както трябва

# 798
  • САЩ
Нещо не ти е като хората. Внимавай да не би да въвеждаш повече имена, само фамилията е, и внимавай да не бъркаш O и 0

# 799
добре де , нали рег.номер започва с 2020...... ? имам запазен страничката с рег. данни , направи ми впечталение че генерирания код от страницата за проверка нещо не го приема или има някакъв друг проблем незнам Sad

# 800
На мен продължава да не ми се отваря, чак се учудвам, че някой е успял да провери Grinning Зарязвам, ще пробвам след 10 дена.

# 801
Здравейте и от мен ! С много трепет и вълнение снощи най - после успяхме да си проверим номерата ! За огромно съжаление и тази година 2 пъти НЕ !!!
На есен и ние сме на опашката отново! Успех на всички!

# 802
2 НЕ и от нас , с пълни сили пак ще пробваме тази година Wink

# 803
И от нас две НЕ-та! Както се казва - важното е да сме живи и здрави Smiley

# 804
И на мен още не ми зарежда и не мога да проверя

# 805
Забравила съм confirmation number-a и след като въведа данните да ми го генерира, ми дава session timed out... вече за 10 път сигурно

# 806
Успях най-накрая. 2 Не и от мен за четвърта или пета година

# 807
Сайта проработи. HAS NOT BEEN SELECTED
Живи и здрави, на есен пак.

# 808
  • София
2 НЕ и от нас. През октомври съпругът ми ще посети щатите като турист, ако е отворена сесията за подаване, ще го накарам да пусне оттам, от десктоп. Според мен това има значение. Пускам за 12ти път, за протокола.

# 809
2 НЕ и от нас. През октомври съпругът ми ще посети щатите като турист, ако е отворена сесията за подаване, ще го накарам да пусне оттам, от десктоп. Според мен това има значение. Пускам за 12ти път, за протокола.
Спкойно не е от значение. Пускала съм и от щатите и от Мексико и от океана. Все тая.

Общи условия

Активация на акаунт