Лотария "Зелена карта" 2020

• 105 246
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 840
Извинете да питам само защо като проверя ми изписва Session time out ?   

# 841
  • София
Защото реално не можеш да достъпиш сайта, и сървъра те рита Simple Smile
Просто мерки за сигурност.

# 842
А зашо американците не искат да премахнат визите за нас??? Като гледам от ЕС само ние, румънците, хърватите и поляците сме с визи. А ние сме толков алоялни към тях и за "демокрацията" която искат да налагат из света.

# 843

Благодаря

# 844
  • Down south
А зашо американците не искат да премахнат визите за нас??? Като гледам от ЕС само ние, румънците, хърватите и поляците сме с визи.
И като ги махнат?

Има един изтеглен в All-а.

# 845
  • Sunshine state
Двама са се похвалили в алл-а. Ама все големи номера..
Аз пък се чудя защо се дава такава голяма квота на Албания?

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 01:53 от Pupitka

# 846
Проверих и нашите 2 номера и не сме избрани GrinningGrinning

Странно, че има някакъв бъг в началото, и че има толкова много неодобрени, а само 2-ма избрани и то с големи номера.

След известно време пак ще проверя, не че се надявам да е било грешка, но все пак в историята има подобни случаи.
Ентусиазмът ми не стихва и на есен пак ще се пробвам.

Успех на всички!

# 847
  • София
Двама са се похвалили в алл-а. Ама все големи номера..
Аз пък се чудя защо се дава такава голяма квота на Албания?
Може ли линк към квотите?
anastasja2 тези народи са работната ръка на европа,ще си причинят главоболия,достатъчно са ми спиди гонзалесите.

# 848
Има много изтеглени от Албания защото има много подали за лотарията, забити квоти няма, има съотношение подали/изтеглени.
Тази лотария има рекордно малко участници от България.

# 849
Има много изтеглени от Албания защото има много подали за лотарията, забити квоти няма, има съотношение подали/изтеглени.
Тази лотария има рекордно малко участници от България.
Знае ли се колко са българите подали?

# 850
за 2020 ще излезне другия месец, за 2019 албанците имаха доста изтеглени, по-горния пост имаше в предвид именно за тази статистика. Брой изтеглени и подали апликации ще излезне, като информация юни или юли. Та за 2019 са подали около 38 000 апликации от България, като в сравнение с минали години е изключително малко, та за това са и малко изтеглените. Ще потърся статистиката и ще я кача.
Разбирам, че всеки малко или много е разочарован, една черта на нас българите е че винаги сме малко съмнителни и търсим конспирация, от друга страна все пак се оповаваме на някаква надежда и от там възникват мислите от сорта “Ама сайта е нещо бъгнат и за това може да има някакво друго теглене” , “Прекалено малко са писали във форума защо така няма изтеглени”, “Това наистина ли е лотария” и т.н.
Да това си е лотария и шанса за изтегляне е малък. Бройката от 55 000 визи ще се изпълни и USA ще си вземат толкова емигранти за програмата за разнообразяване на имигрантския поток, колкото им трябва, това че участват хора в лотарията от 17 години не проблем на програмата и на правителството на САЩ.
Просто всичко е късмет. Така ги възприемам нещата, колкото и гадно да изглежда на пръв поглед. А от друга гледна точка ние искаме да живеем в Америка, а не Америка иска ние да сме там и шанса който ти дава, колкото и да е минимален е чрез лотариен принцип, който е все пак шанс независимо колко е малък, защото и това можеше да няма.
Моя съвет към всички разочаровани е ... не се отказвайте !

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 22:47 от Scott

# 851
Преди няколко години, когато последно подавахме всички session time out станаха избрани..... Така,  че за Вас има надежда и то реална. Пробвай пак тия дни...Късмет 👍

# 852
ето извлечение от статистиката им от сайта на travel.state.gov през годините:

DV 2013
Брой апликации за участие - 52506
Брой членове на семейството подадени в апликации те - 44633
Общо: 97139
брой изтеглени от тези 52506 са 1299
Брой получени визи от тези изтеглени 1299 са получили 965

DV 2014
Брой апликации за участие - 55687
Брой членове на семейството подадени в апликации те - 48191
Общо: 103787
брой изтеглени от тези 55687 са 1957
Брой получени визи от тези изтеглени 1957 са получили 1026

DV 2015
Брой апликации за участие - 48840
Брой членове на семейството подадени в апликации те - 42339
Общо: 91179
брой изтеглени от тези 48840 са 1418
Брой получени визи от тези изтеглени 1418 са получили 834

DV 2016
Брой апликации за участие - 49869
Брой членове на семейството подадени в апликации те - 44644
Общо: 94513
брой изтеглени от тези 49869 са 865
Брой получени визи от тези изтеглени 865 са получили 614

DV 2017
Брой апликации за участие - 46107
Брой членове на семейството подадени в апликации те - 42249
Общо: 88365
брой изтеглени от тези 46107 са 666
Брой получени визи от тези изтеглени 666 са получили 540

DV 2018
Брой апликации за участие - 38614
Брой членове на семейството подадени в апликации те - 35702
Общо: 74316
брой изтеглени от тези 38614 са 776
Брой получени визи от тези изтеглени 776 са получили (още няма данни)

за DV 2010 пък има данни че брой подали апликации за участие в лотарията са били едва 24000

# 853
Не и от нас. Аз лично не съм разочарована също, за първи път подаваме и честно казано дори не съм си помисляла, че може да ни изберат.

# 854
ами аз лично да си кажа съм разочарован, все пак съм имал надежда, ама по - гадното в случая, че е странен вид разочарование т.к. не съм влагал усилия от които искам да видя резултата си от това да постигнеш някаква цел. Тук говорим за едно попълване на апликация в рамките на 5 минути и накрая имаш лотариен принцип, не се изискват критерии или усилия, абсолютно нищо, просто се оповаваш на шанса и късмета. И накрая .... Нъццц. и не зависи нищо от теб. Представляваме някви номерца където се “джуркат” в някакъв компютър. Ама такива са правилата на играта Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт