Лотария "Зелена карта" 2020

• 105 224
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 870
Дебилен въпрос ама с опцията забравен номер, генерира номер за проверка нали?
Че мамешкият ми мозък не се сеща с новородено де съм си записала нещата октомври Grinning
Сега въвеждам данните и след submit юе връща обратно към страницата за проверка, де да си търся номера Bowtie

Явно има бъг, номерът не ми излиза и на мен.

# 871
  • Beyond the stars
Дебилен въпрос ама с опцията забравен номер, генерира номер за проверка нали?
Че мамешкият ми мозък не се сеща с новородено де съм си записала нещата октомври Grinning
Сега въвеждам данните и след submit юе връща обратно към страницата за проверка, де да си търся номера Bowtie

Явно има бъг, номерът не ми излиза и на мен.

А добре, ще си чакам значи.
Да не съм се бъгнала аз си мислех Grinning

# 872
Аз съм същата.. От три дни прибвам и ме връща постоянно в изходна позиция а съм сигурна че въвеждам правилните данни..

# 873
Здравейте, и при мен не мога да си проверя confirmation number...понеже ми се срина целия хард диск и сега не мога да го видя. Влизам в забравен номер , но не ми изкарва нищо , като въведа информацията. За DV-2019 ми излиза номера , но за 2020 нищо не излиза ,все едно , че нямам регистрация, но няма и съобщение. Явно има бъг в системата и дано скоро се оправи.. Ако някой успее да си провери забравения номер , нека да напише тук за да знаят и другите..

# 874
  • Пловдив
Как се проверяваше за забравен номер?
Попълвам всичко на confirmation number но нищо не идва на мейла...

# 875
Да не би да са ни дисквалифицирали нещо и затова да не се отваря, някой да е подавал със стара снимка или някакви грешни данни без да иска..

# 876
  • Beyond the stars
По-скоро сайтът още е бъгав, ще се оправи.

# 877
Здравейте,
Има и изтеглени, брата на мъжът ми, четиричленно семейство са. Свекърът и свекърва ми са в САЩ отново от лотария, от 2006 са там. За момента нашето четиричленно семейство сме ходили само 1 път на екскурзия за месец и половина. Надежда не сме загубили 😀😀
Отделно си чакаме ред на петицията 😀😀😀

Честито !!! Simple Smile

За кой щат чакате петицията?
Ние за Флорида ,но много бавно става ,казали са 11години. Минали са 3 ,откакто подадохме...

Здравейте, щата е Верджиния 😀
Ето тук https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa- … r-april-2019.html
си следете годината на подаване на петицията. Можете да заминете малко преди да ви дойде реда и там да си я чакате. На нас ни остават около 5 години грубо от петицията, ако така продължават да се движат.
Успех на всички!!!

# 878
Не ви отваря, защото е бъгнат, не защото сте дисквалифицирани или нешо друго. Аз също проверих с опцията за забравен номер преди дни, но сега не иска да ми го генерира в полето. Номерчето не се изпраща на имейла, а направо ви препраща пак на страницата за проверка, като е въведен директно. Но сега явно пак се е скапал сайта.
Пиша само, за да ви отпусна малко. Изчакайте известно време и опитайте утре поне. Късмет на непроверилите.

# 879
  • Sunshine state
И аз проверявах с опцията за забравен номер, защото ме мързеше да включвам лаптопа. Директно генерира номера и не чакаш мейл. Имах и аз безуспешни опити, обаче, и си ме връщаше няколко пъти на изходна позиция.

# 880
Сайта се отпуши, успех на непроверилите със забравен номер Simple Smile

# 881
Да, вече може да се проверява забравения номер... За съжаление за мен е НЕ  Simple Smile

# 882
Здравейте,брат ми за първи път кандидатства и го изтеглиха😁

# 883
Здравейте,брат ми за първи път кандидатства и го изтеглиха😁
Честито.

# 884
  • София, България
Аз вече започвам да се чудя дали не са ми скапани снимките, които правя вкъщи.
Ще взема другия път, ако има лотария, де, да отида до някое фото. Човек за сламка се хваща. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт