КГБ = Клуб на Готините Баби - 191.

• 51 236
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравке, внук е. И няма къде да го видиш докато родителите не решат да го споделят.
Все пак детето още няма 40 дни.

# 226
  • Кубрат/ Пишурка

Айша, щяхме, ама няма къде! В нашата къща няма как - ММ ходи само в събота и неделя, а сега през зимата ще е и по-рядко! Комшията беше обещал да я даде на някого, ама и там не станало. Та решихме да си я оставим. Тя постепенно започна да се научава на навици, макар че още ми прави бели. Но спря да се интересува от обувки, мебелите не я блазнят, обаче е много лакома Joy

# 227
Добро утро ! Много сполука и късмет

Янче , тенкю за кафето

Тези дни ми върви на комплименти. Стана ми смешно , та да споделя :
Преди 3-4 дни пред блока ни се спрях да приказваме със съседката , която живее над нас /и мъжът и/ Бъбрихме повече от половин час за цветенца и дървенца и аз реших да отворя входната врата на блока. Вадя ключовете , а съседката ме пита “Ама ти и за тука ли имаш ключ?” Погледнах я учудено , а мъжът и и обяснява , че аз живея на долния етаж. Съседката каза , че мислела , че съм от съседния блок. А ако съм от долния апартамент , то много съм напълняла и не е могла да ме познае
Вчера се виждам с един колега /не сме се виждали година/. Той ме погледна и стреснато каза “Леле, колко СМЕ остарели”.....

# 228
Добро утро и от мен!
Ихичка, не ги отразявай тези комплименти! Те ги говорят така ,защото са остарели и са
нетактични, а може вече и да кукат ! хихиххихи:smiles:
Янче,много е пораснала и хубава Анжелка! С кучето ще са приятели ,но наистина домашните любимци
правят бели ,но се примиряваме.нашата котка си точи ноктите на первазите по вратите. Миналият ден оправихме поразиите попервазите и вчера гледам  нашата пак си е точила ноктите , пак има следи. Има къде да си точи ноктите ,но тя  където си реши. От време на време ги режем.
Айша , питаш ме приключи ли санирането. Лицето и страничната част  приключиха , боядисаха ги и сега свалят
скелето е и ги местят на задната част. Смениха и дограмите на прозорците на стълбището ,стаичките .Оправиха и  остъклените тераси отвътре.,покрива.2 /3 от работата е свършена. Става много хубаво. Като гледам за  нова година ще стане.Neutral Face

Ставам ,че сложих пиле да се вари ,ще го правя със спанак.

Хубав ден момичета !

# 229
  • София
Иха, не ги мисли "комплиментите" - забелязала съм, че простоватите хора колкото и да са се прикривали като остареят и тъпотиите им избиват. И елемент на завист съм усещала, човещинка е.
Луси, добра работа ще свършите по блока.После за благодарност трябва да те освободят от месечни такси и да станеш почетен жител. Нали ако не се беше хванала тямаше да ви подновят. Как е студента, обажда ли се?
Янке, вие си знаете за кучката. Но аз бих търсила къде да я дам. Не пожелавам на никого моите 8 години с куче у дома. Уж се беше укротило, но пак го напъна. Дали  влезе в критическа, дали друго, но непоносимо за мене. Сега се чудя как съм го изтърпяла.

# 230
Добра вечер!

Ихичка, това са хора на които им липсва такт.
Отминавам ги .
Спомням си една случка преди много години с моята сестра и съпругата на майкин братовчед които ни дойдоха  на гости и гостенката реагира така -Ауу, колко си напълнялааа -гледайки към сестра ми.
Сестра ми я погледна ,помълча и и каза -аууу, колко си остарялаа.
Тишина в залата.
В крайна сметка ,каквото повикало ,това се обадило.
Иди ,че после обичай гостенката😁😁😁
Е, после мама ни прочете конско,но ний не се дадохме😀

Яне, и Анжелка и кучо са хубави и пораснали😘

Айша, как са бебко и мама?
Дано е кротък,че и на Ани да и е  по-леко!

При мен -проза.
Ежедневие пенсионерско.

# 231
  • София
Габката, като всяко бебе - яде, пълни памперса и реве.
Един ден повече рев, другия е кротък. Така ще е колики, после  зъби  и т.н.
Днес прави 1 месец, пораснал е с 5 см. и близо кг.

# 232
Леле ,Айша,това бебе ще бъде баскетболист ,на височина расте.
Жив и здрав да е юнакът,  и зъби ще има и  след топка ще тича, няма да усетиш  как ще каже бабо.
Иха ,така могат ,така правят комплименти хората,ние  си знаем  и без да ни навират в носа становище.От хубав човек трябва да има по много, а че сме остарели е  бонус ,някои и  това не могат да направят.Живи да сме, от правилната страна на тревата, другото да ни е през поша.

# 233
  • София
Ето ме и мен. Черен гологан не се губи.  Simple Smile
Сигурно съм се повредила, щом като един ден не съм надничала в темата. Положението много се спече.
АЙША, права си-заваляха "заявки" за курсови работи и есета. Няма да ни се разминат и тестовете (два на брой). Една преподавателка мисли да ни изпитва по стария начин - устно, с билети и въпроси. Изобщо, положение никАк не розово. Ша са спраим, къде ша одя. Joy
Отивам да спя, че утре ме чакат трудови подвизи.
ИХА, На комшийката й кажи, че я гони един австриец от еврейски произход, а на колегата му кажи да си смени очилата с розови. А най-добре тегли им по една нашенска и на комшийката и на колегата. Ако не знаеш как, ние ще те научим. Моята любима благословия е: 300 слона да ги настигнат  hahaha Joy
Хайде, лека нощ, красавици! sleepuu

# 234
  • Кубрат/ Пишурка

Фло, като си се хванала на хорото ще рипаш, няма де да одиш Joy Е, то половината мина!

# 235
  • София

Добро утро и от мен! Да го кажа навреме, че онзи ден започнах сутринта и като погледнах вече станало вечер. Та се отказах.  Heart Eyes

Днес почитаме Покровителят на доброто. Св. Иван Рилски, в него се оглежда българската  душа -скромността, смиреността и любвеобилността й. Завещал ни е нещо безценно - умението да живеем в мир - със себе си и с околните. Нека светецът ни закриля и да му се отблагодарим като правим добро!

При мен всичко си върви в ежедневното русло. Пих си кафето, турското и сега ще поемам да се любувам на есенните багри навън. Иначе у дома менюто е богато като за злояди деца.  Joy Да видим дали днес ще се понрави.  Wink

Фло, не може да те види човек с тази натоварена студентска програма.  Heart Eyes

Ихичка, разсмя с тези комплименти. Ами, това са простовати или злобни хора. Не мога да си обясня по друг начин това поведение. Сякаш те са се съхранили същите като в младостта. Човек се променя във времето, нормално е, но ние гледаме с усмивка на това остаряване и се плезим в огледалото. Нали? Това от теб съм го научила и го прилагам, мила моя!  Heart Eyes

Гъбче, при теб няма почивен ден, май. Ама така си винаги във форма!  Heart Eyes

И дозата стихове за днес, за всички, които я очакват.

И защото е петък ще започнем денят опияняващо...

ИВЕЛИНА РАДИОНОВА

АЗ ИСКАМ...

Аз искам с виното да ти се вричам,
да разгадая тайните по устните ти.
Щом пия чак до смърт да те обичам,
додето мрак в очите ми се спусне.

Сърцето, непокорно и ранено,
в пелин да дави свойта тиха лудост.
Любов, в червено вино предрешена,
да пали в мен искри от топли чувства.

Сам Господ да си сипе чаша вино
и капките последни да разлее.
А ангелският хор в небето синьо
да ги изпие, после да запее.

Кръвта във вино нека се превръща
и виното във кръв да запулсира.
И нека под лозниците ни вкъщи
душата с южен вятър се прибира.

Със здраве и хайде да се организираме за срещичка. Искам...

# 236
  • в сърцата на любимите ми хора
Минавам на бегом да ви поздравя и отпочвам задачите.
Иха, аз приемам всичко като шега. Иначе става много тегаво. Обичам да се самоиронизирам, нося и на майтап. Така че, пей сърце, плезим се на огледалото и напред Simple Smile
Фло, като напишеш курсовите, да ни ги пуснеш и на нас да ги прочетем. Много хубави ги твориш.
Маринка, и на мен ми се иска срещичка. Само да не е следващата събота и неделя, че пътувам за Смолян - Димитровден е, имам си зетко за почитане. Стихът е много красив!
Аиша, сладкишчето много пораснало Heart Eyes Пу, пу, пу. А как се казва? Извинявай, може да си казала вече, но аз нали бях залипсвала, пропуснала съм го.
Борянка, студентът започна ли вече?
Оставям ви. Хубав и слънчев ден! Гуш

# 237
Добро утро!
Вчера доста се потрудих и се спрях по едно време сама.Сега не ми се мърда ,но няма как,движение си трябва.
Мамси ,студентът почна ,писа ми едно изречение,че се почва,няма лабаво и до там.Има хазайка да го глези повече от мен ,но трябва да търси друга,че тази доста заета,колкото да е приятно,не  е редно да прекалява.Ще видим нататък как ще бъде..

# 238
Добро утро ГОТИНИ !

Прегръдки за всички !

Маринче , тенкю за духувната храна

За “комплиментите” – наистина ги приех от веселата страна . Споделих ги ,за да се усмихнем.
Стъпвам на земята и съм реалист

По случайност току-що ми попадна смедната мисъл :
        «B душата ми няма бели коси.»
                              Vladimir Majakovskij

# 239
                                 Хайде и аз на кафе по никое време! Coffee
                                 Айша,аз май пропуснах представянето на младежа!Да е жив и здрав като падне ветото ще го видя! Направо ти завиждам,че можеш да гушкаш едно ухаещо ,мекичко човече.Ние вече забравихме как е , а скоро май няма да ни дават да ги мачкаме и гушкаме.
                                Иха, и аз така реагирам на някои "комплименти".Водихме групата на еднодневна екскурзия ,няма да описвам какво ми струваше и само ще кажа,че приключението започна още от стъпалата на автобуса.Под наклон над 60 градуса и малките нито могат да се качат,нито да слязат.След операцията по качване и слизане и двете с колежката направихме чупки в кръста. Smiling Imp Прибираме се и "Ама вие изглеждате много уморени" реплика от наконтените мами,ами вие да бяхте тичали повече от 10 часа след 25 хлапета щях да ви питам как ще изглеждате.
                                Маринка,за среща съм.....само пратете едно SMS-че,за да не пропусна.
                                Сега да си допия кафето на Янчето и ....към тръстиката.
                                Лек и спокоен есенен ден!

Общи условия

Активация на акаунт