Най-после се активирах и зазимих летните дрешки. Едвам качих плика в надстройката. Май трябва по-малки торби да взема. Сега остава да намеря зимните /май са под дивана/ .
Луси, на патеричка, да е жив и здрав юбиляра!
/. Няма проблем пак да поръчам, пазя някъде координатите, по телефона стана всичко, никкави форми не съм попълвала. Цената им беше най-добра. Наистина чудна работа върши. Така че, ако кажете - поръчваме пак.
Е, остана материал и за следващ път, но пък много вкусни станаха. Имах и малко преводи за утре, та и с това се занимавах. Яд ме е, че на това хубаво време не можах да се поразходя малко. Сега довършвам едно пано с пирончета и конци, техниката е интересна и като го направя, ще ви го покажа. Вече празна стена нямам
Вчера закачихме и едни рамки за снимки, на които им се каним от почти една година. Засега са празни, трябва да изберем кои снимки да сложим и може да режем лентата. Та това при мен. Оставям ви, че Фермата започва. Казвала ли съм ви, че участва един колега и добър приятел на щерката - Георги. Дано успее момчето, читаво е.
С каквото се захвана става,ама хич не ми се занимава.Не смея да го дам да пробват,че току ми стоварили още дюли.
Направих 9 буркана /гУлеми/ с желе и 10 пак гУлеми с мармалад.
Язък, изтървах максималния брой точки... Смяха се всички - и преподавателя, и колегите