КГБ = Клуб на Готините Баби - 191.

• 51 257
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте  готини момичета !
Последните дни доста ми беше претрупана програмата и все не успявам да влезна и да пиша.
Искам да изкажа хиляди благодарности на всички вас,които  поздравихте моите именници-съпруг и внук!
Бъдете благословени!
Почерпете се за здравето на моите Митковци!

Честит празник на всички които  празнуваха  на Димитровден- Дидиа ,Фури и всички ,които имаха такива в семействата си !

Честит  рожден ден на красивата и талантлива Неда! Винаги да е щастлива ,здрава ,успешна!

Честит рожден ден на Рои! Нека да е все така упорит, здрав ,щастлив ,успешен ! Винаги да е гордостта в семейството !

Ние се прибрахме от Велинград на Димитровден следобед. Беше прекрасна  почивка.
Вечерта празнувахме у дъщерята заедно с внук и дядо.
Вчера пък племенничките ни бяха на гости ,после пранета ,багажи и деня си мина.
Чета  за Хармонично ,че има проблем. Аз мога да й препоръчам д-р Цветан Минчев в Токуда.
Той е човека ,който спаси моята етърва ,за която много от вас знаете , също и  наша приятелка на много от нас от веселите баби -Димитричка . Двете живеят втори живот. Никой не искаше да ги оперира,бяха ги отписали ,но той пое  и двете ,много тежки операции по 6-7 часа. Спаси ги и сега вече години много са добре и двете, пу , пу ,пу....
Хармонично,кураж мила ,изход има! Бъди силна и не се предавай!

Утре мислим да отидем до село да приберем всичко из двора ,каквото е останало. Имам и цветя за оправяне.
Фло и моите гергини тази година хич ги няма. Тези ,които поникнаха са едни хилави и не цъфнаха. Какво им стана
не мога да разбера. Ще изкарам луковиците да видя напролет  здраве и живот ,ще излезе ли нещо.

Приятна и спокойна вечер на всички ви !

# 361
  • София
ЧРД на Неда и Рой! Да са здрави и да успяват във всичко.

# 362
Честит рожден ден на Неда и Рои!
Да са здрави ,успешни и доволни от постигнатото!

Гледам за гергини коментирВате.
Тази година се замаих и забравих да си насадя грудките🤔😐
Явно миналата есен съм забравила накоя в земята и по някое време се появиха две гергинки.
Е казвам ви цяло лято ни пъпка ни цвят .Елате ги вижте сега- 7,8  нацъфтели красота.
А уж измръзват ,ако са навън.
Наблюдавам и като пътуваме насам,натам и ми прави впечатление,че масово сега цъфтят.
Така е с вноса от  Холандия.😁

Гладна съм и отивам да си похапна.
Все пак трябва да подържаме фигурите си😎😄😁

# 363
  • София
Много празник, много почерпка! Да има такива хубави поводи!

НА ТАЛАНТЛИВАТА И КРАСИВА НЕДА ЖЕЛАЯ ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ УСПЕХИ В УЧЕНИЕТО И ИЗКУСТВОТО!

НА РОИ ПОЖЕЛАВАМ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ, А УСПЕХИТЕ ДА ГО СЛЕДВАТ НЕОТЛЪЧНО!

НА ЩАСТЛИВИТЕ БАБИ - ЖЕЛАЯ ДА СЕ НАДУВАТ ЯКО ОТ ГОРДОСТ! НАЗДРАВЕ!

Момичета, прегръщам ви и отивам да чета и пиша. Науката прави сляпото окато. (а окатото - очилато) Joy

# 364
  • Кубрат/ Пишурка
 Момичета, днес беше един прекрасен почти летен ден. Четирите - аз, Тони, Анжелка и Беа бяхме на излет в близкия парк. Ето и доказателства:

Скрит текст:

Забравих да ви кажа, че съм с нова прическа hahaha

Последна редакция: нд, 28 окт 2018, 19:14 от Янче-то

# 365
  • тук, на мястото си
Честит рожден ден на Неда! Честит рожден ден на  Рои! 
Здраве, щастие и много успех им желая!

# 366
  • Вила Великула
Честит рожден ден на двете ни внучета рожденичета.  Да са много здрави и успешни.

# 367
Започвам с благопожелания - топли и сърдечни - за имени и рождени дни!
Следва поздрав от Брезник! С такава радост се отправих днес за натам!! Колкото се радвах на днешното ми чудно есенно прекарване - още толкова се реех в сладки спомени за миналата година по това време.
Най-много ми се мотаеше из главата един несресан спомен: надигаме се след първата нощ за морно сутрешно кафе, още не си знаем главите де ни са, а Фло долита с разни благини и 2-3 кутии чудни бонбони Рафаело и Бейлис!
Абе таз жена беше помислила едва ли не и за индивидуалната джуфка на всяка една от нас! По секунди! От разстояние си давам сметка какъв подвиг си беше.
 Фло, дваж по-бурни аплодисменти от дистанцията на изтеклата година!

Всички останали целувам и прегръщам.
Нещо за Пловдив долавя ушенцето ми ...
Лека нощ!

# 368
  • Кубрат/ Пишурка

# 369

Мили момичета,благодаря ви от сърце за топлите пожелание към моята Неда!

Честито на Рои - да е жив и здрав,много успешен и щастлив!В живота му винаги да има топлина и обич!

Не успях да вляза по-рано,че тичах около КПП-то за да приготвя любимите сладости,а и нали не мога да пазя подаръци - както ги купих така ги дадох ,а вчера изтичахме с ММ до магазина да купим още нещо,че с празни ръце да не ходим. Yum Днес срам не срам ставам преди половин час! Flushed
                               Хармонично,стискам палци всичко да мине успешно и без проблеми за в бъдеще!

Сега хубав и спокоен ден,а аз на тръстиката!

# 370
Привет момичета!!! Да са честити бабини мили внучета - Неда и Рои! Много успехи да жънат и да имат най-добрите приятели! Гордейте се Диди и Кари с тях.
Хармонично - кураж! Всичко ще мине-само притесненията остават.

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 06:12 от дидимити

# 371
Привет девойки❤
Много благодаря от името на всички в къщи за чудесните пожелания към нашия рожденик.да са ни живи и здрави внуците, да успяват  и да са щастливи🍀
Утре при нас са муниципалитетни избори, обявиха го неработен и естествено неучебен ден. Сега мен ме занимава въпроса какво да готвя 😁Всички вериги се спукват да рекламират как очакват с големи еднодневни намаления масово клиенти.Времето жега, е не съвсем де,още не съм чаршафосала одеало, но от три широко отворени прозорци, останаха отворени само един и половина 😀
Желая на всички хубава и успешна седмица, 🍀

# 372
Честит рожден на Неда!

Честит рожден ден на Рой!

# 373
  • Кубрат/ Пишурка

Аз пък се сърдя hahaha Как пък никой не видя снимката ни и новата ми прическа!

# 374
Видях и завидях.Как да пиша със завист?
Да ви кажа ,излязъл е алманах на селски автори и аз съм в него ,представяне в сряда  и ще съм отпред пред публиката ,ако въобще има някой ,е ,поне библиотекарките ще са там.И трябва да си взема писалка да давам автографи.Поне  на една книга ще има,че ще си кухя една за подарък.
И съм сърдита ,ако не видите и прочетете хвалбата ми ,фръц.
Яне ,ми какво да кажем ,имала си и  по хубави снимки ,по в кадър ,тази малко   папарашка ,но е  простено на Анджи, баби да снима сте и дали ,нещо по  по   и трябва вече.Цяла мома е станала.
Прическата е ден до сряда.Ще ти порасне косата бързо.Прилича ти късо де...

Общи условия

Активация на акаунт