Последните дни доста ми беше претрупана програмата и все не успявам да влезна и да пиша.
Искам да изкажа хиляди благодарности на всички вас,които поздравихте моите именници-съпруг и внук!
Бъдете благословени!
Почерпете се за здравето на моите Митковци!

Честит празник на всички които празнуваха на Димитровден- Дидиа ,Фури и всички ,които имаха такива в семействата си !

Честит рожден ден на красивата и талантлива Неда! Винаги да е щастлива ,здрава ,успешна!

Честит рожден ден на Рои! Нека да е все така упорит, здрав ,щастлив ,успешен ! Винаги да е гордостта в семейството !

Ние се прибрахме от Велинград на Димитровден следобед. Беше прекрасна почивка.
Вечерта празнувахме у дъщерята заедно с внук и дядо.
Вчера пък племенничките ни бяха на гости ,после пранета ,багажи и деня си мина.
Чета за Хармонично ,че има проблем. Аз мога да й препоръчам д-р Цветан Минчев в Токуда.
Той е човека ,който спаси моята етърва ,за която много от вас знаете , също и наша приятелка на много от нас от веселите баби -Димитричка . Двете живеят втори живот. Никой не искаше да ги оперира,бяха ги отписали ,но той пое и двете ,много тежки операции по 6-7 часа. Спаси ги и сега вече години много са добре и двете, пу , пу ,пу....
Хармонично,кураж мила ,изход има! Бъди силна и не се предавай!
Утре мислим да отидем до село да приберем всичко из двора ,каквото е останало. Имам и цветя за оправяне.
Фло и моите гергини тази година хич ги няма. Тези ,които поникнаха са едни хилави и не цъфнаха. Какво им стана
не мога да разбера. Ще изкарам луковиците да видя напролет здраве и живот ,ще излезе ли нещо.
Приятна и спокойна вечер на всички ви !

Честит рожден ден на Рои! 

Днес срам не срам ставам преди половин час!