КГБ = Клуб на Готините Баби - 191.

• 51 256
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
Добра вечер!
И днешният ден е към края си, а щях да пиша...
От два дни го мисля - стискам палци за Хармонично и желая добро развитие на нещата.
Позитивни мисли и късмет!

Имам гостече, щастлива съм, а тази нощ ще съм и напрегръщана:). То да видим кога ще спим, че сме почнали един филмов маратон, на който края не му се види.. А на баба и се спинка вече;)))
Лека нощ, да спите в кош ...
един час повече...

# 346
Хармонично, стискам палци!!!!!!!!!

# 347
  • София
Фло, ти ме чакаш, а мен ме е страааааааххх. Ще ти се обадя  след вторника, баси ужаса.
Никога не съм очаквала среща с приятелка, която обичам, с такъв страх.
Ми винаги трябва да има първи път.

# 348
  • София
Що ма ХУЛИ? Тъй ли ти изглеждам? Виж какъв подарък ти изпращам-най-новата ми снимка от конкурса за красота!

Ликът ми скромен да ти е за спомен. Ако ли не, скъсай го на две Mr. Green

# 349
Преди 14 г. бях в болница с диагноза тумор на белия дроб.  Имаше биопсия, чакане на резултати и лоши прогнози. Мислех си, че до  пролетта вече няма да ме има. Но се намериха лекари, които се наеха да оперират огромно 2-килограмово образование, което беше смачкало левия бял дроб, изкривило трахеята и изместило сърцето на 6 см.  Оперираха ме на 3 ноември, на 9 ме изписаха и съм все още жива.
Хармонично,  вярвай в добрия изход! Имаме превъзходни лекари. Желая ти късмет!

Последна редакция: нд, 28 окт 2018, 15:50 от K.A.G.

# 350
  • Кубрат/ Пишурка

# 351
Преди 14 г. бях в болница с диагноза тумор на белия дроб.  Имаше биопсия, чакане на резултати и лоши прогнози. Мислех си, че до  пролетта вече няма да ме има. Но се намериха лекари, които се наеха да оперират огромно 2-килограмово образование, което беше смачкало левия бзл дроб, изкривило трахеята и изместило сърцето на 6 см.  Оперираха ме на 3 ноември, на 9 ме изписаха и съм все още жива.
Хармонично,  вярвай в добрия изход! Имаме превъзходни лекари. Желая ти късмет!

Това е страхотна история, много зареждаща, КАГ!
Би ли споделила къде и кой те оперира?

# 352
Хармонично, имаш две стиснати палчета и от мен!
И на мен, като на К.А.G ми е опериран десният бял дроб преди осем години.Дъщеря ми беше бременна в САЩ и скрихме от нея.Оперираха ме през юли.Бързах да се възстановя, септември и октомври ходех на йога, макар че в началото много ме болеше но силно вярвах, че ще се оправя и ще гушкам внуче.Ноември заминах а декември се роди една прекрасна  София.Гледахме се до м. май и още там чувствах, че нещо главата не ми е в ред.Като се прибрах ми откриха менингиома в главата, отвориха ми я и я махнаха.За една година -две операции, но само една зима не отидох в САЩ.Седем поредни зими съм там и помагам на дъщерята.Там бг. бабите са много ценни,а и внучките станаха две.
Довери се на лекарите и вярвай в добрия  изход.Успех!

# 353
  • Кубрат/ Пишурка

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НЕДА - ПРЕКРАСНАТА ВНУЧКА НА ДИДИЯ! ЗДРАВЕ, УСПЕХИ И МНОГО ЩАСТИЕ!

За Хармонично - стиснати палци!

# 354
Привет момичета,
да ви почерпя за десерт с по парче Гараш, послучай 15 тия рожден ден на средния  ни принц Рои, който доста от вас видяхте през септември. Пожелаваме му здраве,да продължава да жъне успехи в училище и така да е и в живота. Да е щастлив и винаги обичан.

Честит рожден ден и на сакралната близначка на Рои- талантливата баба Дидина принцеса Неда. Да е жива, здрава и все така успешна!

На Хармонично желая сили и оптимистично мислене и стискам палци на двете ръце  Praynig Praynig Praynig

# 355
 Честити рождени дни на Рои и Неда! Да бъдат здрави и успешни!

# 356
Делта, оперираха ме в белодробна клиника "Св. София", в  столицата. Опериращите лекари бяха
 д-р Джамбазов и д-р Плочев.  Към тях ме насочи д-р Росен Петков от същата клиника. На тях дължа живота си.  Сега мислено им целувам ръцете, желая им здраве и да бъдат спасители на хората, които имат нужда от тях!

Неша, аз имах късмет. Белият ми дроб е цял. Отстраниха само тумора и постепенно дробът се разгърна. Преди няколко месеца ходих профилактично на скенер.  Слава на Бога, за сега всичко е наред.

Последна редакция: нд, 28 окт 2018, 16:08 от K.A.G.

# 357
  • София
Реших да погледна и какво да видя - отново торти и фойерверки!

Честит рожден ден на Рои - новият ми, прекрасен приятел от лятото! Пожелавам му здраве, много забавления, успехи в обучението и всичко онова, което желае да се съдне! Желая му го от сърце! Поздрави и за чаровната му майка. За бабата е ясно.  Wink

Честит празник и на Неда! Да върви по утъпкания път, да е здрава, щастлива, красива и все така успешна!

Музикален поздрав за двамата рожденици с българска песен, в изпълнение на Импулс,  по текст на любим мой автор Евтим Евтимов, който също е роден на този ден. За съжаление, вече на таза земя.

Но, за  двамата сакрални близнаци - животът е пред тях и ще го живеят на пълна пара!

# 358
  • София

Хармонично, силно стискам палци за успешна операция и бързо възстановяване! Желая ти късмет!  Горе сърцето и главата! Прегръщам те!

# 359
Честит празник на Неда, всички мечти да се сбъдват!
Честито на Рои  ,принцът на баба , късметът да е с него !

Общи условия

Активация на акаунт