КГБ = Клуб на Готините Баби - 191.

• 51 256
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
  • тук, на мястото си
ЧЕСТИТ  ДИМИТРОВДЕН!

# 331
                         Благодаря за поздравите на всички ! Flowers Hibiscus
                         Честито на адашите - да са живи и здрави и с гордост да носят името си!
                         Ще ме извините,че не слагам картинки,но се чувствайте виртуално почерпени,защото баба има рожденичка след два дни,но е болничка и се чудя какво да направя,че да хапне нещо.Ще трябва да спретна и любимите сладкиши та отивам на пазар!

# 332
Честит празник ,честит Димитров ден!
Здрави да са всичките именици в къщичката ни!
Свети Димитър да ги закриля!

# 333
  • София
Честит Димитров ден!
Да са ни живи и здрави именичките и всички около тях.

# 334
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ЧЕСТИТ ДИМИТРОВДЕН. ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ИМЕНИЦИТЕ. ОТ ЗДРАВЕ ДА НЕ СЕ ОТЪРВАТ, УСПЕХ И КЪСМЕТ ДА ГИ ПРЕСЛЕДВАТ, ЛЮБОВТА КАПАНИ ДА ИМ СЛАГА. ПАРИТЕ ДА СЕ ИЗСИПВАТ В ДЖОБОВЕТЕ, А СВЕТИ ДИМИТЪР ДА ИЗЛИВА НАД ТЯХ СВОЯТА БЛАГОДАТ! НАЗДРАВЕ!

ХУЛИ, много се радвам, че някой зъб се е прецакал, та щеш не щеш, ще дойдеш да се видим Mr. Green

Спирам до тук. Няма да ви казвам какво правя в петък вечер smile3533 Да не си помислите, че броя звездите...

# 335
  • Кубрат/ Пишурка

Дидимити, жалко за младия ти и талантлив син! Бог да го прости! Знам, че днес не ти е до празнуване!

# 336
Честито на имениците!

Дидимити, светъл да е пътят на детенцето ти!

# 337
  • в сърцата на любимите ми хора
Първо да честитя празника на всички с хубавото име Димитър и производните му. Да сте живи и здрави!
Хармонично, стискам палци и в мислите си ще бъда с теб. Всичко ще мине добре, сега е важно да мислиш позитивно и да си спокойна. Трудна е битката, но не е невъзможна. Човек никога не трябва да се предава. Ти си силна жена- ще се справиш, ние сме с теб. 😚

# 338
 Честит Димитровден на всички! Тези, които имат имен ден да са здрави, да за дълголетни и да се радват на живота!

# 339
  • София
Честит Димитровден на всички !
Първо ще зачеша Флото, щото ми се пише прЕятелка. Радвала се била. Ами моите страдания ?
Другите няма да ви коментирам. Първо, защото не мога като Флото, второ нямам дар слово.
Сега е ред на Хармонично. Никога, ама никога няма да ти кажа, че си мъжко момиче. Страха и при мъжете и при жените е един и същ.
Когато за първи път влязох в Онкологията / 1992/ и ме оперираха за първи път, имаше един мъж в отделението с рак на гърдата. Имаше и едно детенце на 9 години. Не зная какво е станало с тях. Дано са живи и здрави.
Оттогава мразя израза " мъжко момиче"
На Хармонично ще кажа само едно - рака е диагноза, като примерно хипертонията. Аз например се страхувам, че заспя и няма да се събудя. Ми тъй де, кръвно 200/110 какво да си мисля.
Но пък няма да умра от диария - заклела съм се ! Да ме мислят за дрисла - ооооооо, неееееееееееее.

# 340
Хули ,разсмя ме ,никогаш дрисли!

# 341
Хули, мисли си за втория час ,през който ще си побъбрите с д-р Фло 😘😊
То си е награда за предния.

Миличка Хармонично, силата на положителното мислене е всеизвестна.
Стискам палци заедно с другите момичета.

Аз приключих с гладенето, понаправих си прясно боядисаната коса 😁☺ и сега като си облека нощната тениска ще се лакирам и кой като мене.😎
Вчера си купих боята за коса,както винаги една тъмна и една по-светла червени.Днес отварям тъмната, с триста зора успях да я изцирикам от флакона и о ужас - някаква оранжева маса с консистенция на топчета ,гранули и отделена течност.На бегом до коша,извадих опаковката-срока изтекъл февруари месец.Меко казано побеснях.
Добпе,че имах малко останала от предното боядисване,та вапцах корените,а  с другата боя по дължина.
Запазих опаковката и ще им я върна като си поискам парите.
Все пак  10лв са.И няма да отстъпя.

Отивам на маникюр.т.е. на терасата остъклената ,че да не вмирисвам всичко на лак по среди нощи.

# 342
  • Кубрат/ Пишурка

# 343
  • София
Хармонично, стискам палци и аз всичко да мине успешно. Важно е да вярваш силно в това и то ще се случи. Само позитивни мисли. Приеми го, че това е едно от изпитанията, което трябва да преминеш и съм сигурна, че ще се справиш. Много сили ти пожелавам и Бог да те закриля!

# 344
  • София
Я да ви нагледам коя какви ги е свършила днес. Като гледам на мързел сте се отдали, а може и на пороци. Кой да ми каже? newsm78 И  едното и другото не е лошо. Wink
При мен проза - лекции за щастието и за това, кои хора са щастливи. Представяте ли си, при едно изследване се установило, че хората на възраст от 20 до 24 са тъжни 3 - 4 дни в месеца, а тези на 60 - 65 са тъжни по 2 дни в месеца. Придобитата мъдрост си казва думата! Naughty
Говорих с ХАРМОНИЧНО, изпраща ви поздрави и каза, че я карате да се чувства много специална Simple Smile. Благодари ви от сърце за добрите думи! В понеделник ще имат разговор с професора, който ще я оперира, вероятно в сряда, четвъртък.
Отивам да си правя един тест-домашното за утре. Нема лабаво!
И да не забравите да върнете стрелките с час назад. Ура, един час повече почивка newsm44
Лека и спокойна нощ!
ХУЛИиии, чакам те smile3508

Общи условия

Активация на акаунт