При нас е ранна есен или късна пролет, но навън едно слънце е пекнало.А и фейса ми напомни една снимка от миналата година на днешна дата как морския бряг пълен с чадъри и хора под тях.Е , но аз съм в къщи и със жилетка, че ми е студенко малко.Но нали тук е 9 месеца лято, та и строежите са за по хладни жилища.
Маринка , чета те и си спомням че и аз бх на съото дередже като теб. От всеки внук поред. Връщат се от училище с тонове домашни по математика. Впродължение на 12те години в училище най омразните ми предмети бяха два-математика във всичките и форми и физическо.Просто абсолютен аут

Опа, пак написах роман с дърдорения, но айде, не съм ви занимавала сума време, все ще изтърпите.
Между другото седнах да пиша щото имах въпрос

Хубав следобед. Моите още малко се връщат от училище та отивам да разбъркам гювеча.
Бататите са доста особени, не на всеки се харесват. Ето една американска рецепта - измиват се, обелват се и се нарязват на сравнително едри кубчета. Сваряват се за 10 минути във вряща вода. Подсушават се добре. След това се изпържват във фритюрник или в дълбок тиган с повечко олио до златисто и да имат коричка. Поднасят се поръсени със захар и едра морска сол на вкус.