При нас е ранна есен или късна пролет, но навън едно слънце е пекнало.А и фейса ми напомни една снимка от миналата година на днешна дата как морския бряг пълен с чадъри и хора под тях.Е , но аз съм в къщи и със жилетка, че ми е студенко малко.Но нали тук е 9 месеца лято, та и строежите са за по хладни жилища.
Маринка , чета те и си спомням че и аз бх на съото дередже като теб. От всеки внук поред. Връщат се от училище с тонове домашни по математика. Впродължение на 12те години в училище най омразните ми предмети бяха два-математика във всичките и форми и физическо.Просто абсолютен аут
Като чувам малкия как праска на английски и какъв богат език има направо се ококрвам.Тези всички технологии и електронни игри срещу които всички пищят имат и положителна страна- децата безпроблемно научават език.Опа, пак написах роман с дърдорения, но айде, не съм ви занимавала сума време, все ще изтърпите.
Между другото седнах да пиша щото имах въпрос
някога е правила баница с тиква. Аз, не съм
и май не си спомням да съм яла
Та ако може да ми дадете някоя рецепта, но с молба дори вие да слагате от онази омразна за мен подправка с К , да я пропуснете. Хубав следобед. Моите още малко се връщат от училище та отивам да разбъркам гювеча.
Бататите са доста особени, не на всеки се харесват. Ето една американска рецепта - измиват се, обелват се и се нарязват на сравнително едри кубчета. Сваряват се за 10 минути във вряща вода. Подсушават се добре. След това се изпържват във фритюрник или в дълбок тиган с повечко олио до златисто и да имат коричка. Поднасят се поръсени със захар и едра морска сол на вкус.