Кой ли догодина ЮНСКО бебенце ще има :)

• 34 310
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
Аз съмсъм като теб. Бях уж доволна миналия път, но накрая малко през просото. Пак така бях с безпроблемна бременност. Сега за първи преглед отидох пак там, защото е по здравна каса, но за жк ще се следя в болницата в която ще раждам.
Как се справяш с малкото дете и бременна? Аз едва издържам (сина ми е на година и седем месеца). Той спи кошмарно, злояд е, постоянно иска внимание детето, а на мен като ми е лошо по цял ден и направо ми се реве.

Ами за момента не усещам много, че съм бременна. Върпреки че уикенда за пръв път ми усетих как ми натежава - да вдигам малката, торбите от пазара. Иначе никакви симптоми. И с първата бременност беше така. Единствено киселини ме мъчеха. Иначе, ремонт направихме, два пъти се премествахме с цялата покъщнина и съм мъкнала яко, не ми е тежало.

С наспиването е голяма драма при нас. Много зле понася зъборастежа моята девойка и съня ѝ е тотално разбит от месеци. А аз не мога и да наваксам през дена, че ходя на работа от как стана на 8м. Мисля да си работя цялата бременост, стига да се чувствам добре. С предната изкарах до 30 дена преди термин и щях да си работя и още ако нямахме ужасно много задачки по посрещането на мъничето, които не успявах да свърша докато работя.
Засега се търпи. Надявам се в следващите месеци, като излязат повечето зъби да се подобри положението. Че и искам да я отбия преди да се появи следващато, че да не се окаже допълнителен повод за ревност. В момента нищното кърмене е единствения шанс за поне някакъв сън.

# 256
Аз съмсъм като теб. Бях уж доволна миналия път, но накрая малко през просото. Пак така бях с безпроблемна бременност. Сега за първи преглед отидох пак там, защото е по здравна каса, но за жк ще се следя в болницата в която ще раждам.
Как се справяш с малкото дете и бременна? Аз едва издържам (сина ми е на година и седем месеца). Той спи кошмарно, злояд е, постоянно иска внимание детето, а на мен като ми е лошо по цял ден и направо ми се реве.

Ами за момента не усещам много, че съм бременна. Върпреки че уикенда за пръв път ми усетих как ми натежава - да вдигам малката, торбите от пазара. Иначе никакви симптоми. И с първата бременност беше така. Единствено киселини ме мъчеха. Иначе, ремонт направихме, два пъти се премествахме с цялата покъщнина и съм мъкнала яко, не ми е тежало.

С наспиването е голяма драма при нас. Много зле понася зъборастежа моята девойка и съня ѝ е тотално разбит от месеци. А аз не мога и да наваксам през дена, че ходя на работа от как стана на 8м. Мисля да си работя цялата бременост, стига да се чувствам добре. С предната изкарах до 30 дена преди термин и щях да си работя и още ако нямахме ужасно много задачки по посрещането на мъничето, които не успявах да свърша докато работя.
Засега се търпи. Надявам се в следващите месеци, като излязат повечето зъби да се подобри положението. Че и искам да я отбия преди да се появи следващато, че да не се окаже допълнителен повод за ревност. В момента нищното кърмене е единствения шанс за поне някакъв сън.

Valeha браво бе момиче! Благородно да ти завидя направо! Simple Smile InnocentInnocentInnocentInnocent Нерви яки имаш и сили като на великан Hug  и толкова скоро си се навила и за още едно...супер си SunglassesHug
Добре, че мойта е голяма, че аз както си лягам с кокошките не знам какво щях да правя...не че сега ако има нещо мъжа не се оправя ама все пак ....

# 257
  • София
Момичета аз имам следния проблем:
Сега бях при личната за болничен и и казах, че на 13 ноември съм на женска консултация и първи преглед с доктора, който искам да ми следи бременността и живот и здраве да ме изражда и, че ще ми трябва талон номер 9 за тогава.
Но тя ми каза, че не може за тогава да ми издаде защото не ми е изтекло първото направление, което ми пусна на 16.10 за да ида за потвърждение на бременността...
Вярно ли е това нещо?
Защото гинеколожката ми, при която по принцип си ходя на профилактични, бях при нея и за 1вия преглед след положителните тестове, ми каза, че личната ще може да ми издава по всяко време направления за каквото имам нужда?! Освен аз нещо да не съм я разбрала правилно?

# 258
  • Благоевград
Здравейте,момичета бях на преглед на 6 седмици термина ми го изчисли точно,както онлайн калкулатора 15,06,2019 г. Изписа ми Дуфастон и Фолиева киселина,но като ги взех аптекаря ме шашна много за дуфастона попита ме колко време трябва да ги пия.Гинеколога не ми каза само,че трябва да ги пия.Прочетох листовката пише до 12 седмица,казах му на аптекаря че след 3 седмици като отида пак на консултация ще попитам до кога трябва да ги пия,а той ми отвърна:А НЕ НЕМОЖЕ ТОЛКОВА ВРЕМЕ ДА ГИ ПИЕШ ЗВЪННИ МУ ОЩЕ ДНЕС ЗА ДА ГО ПОПИТАШ.
Доста ме шашна вие какво мислите дали да му звънна.Имам приятелка и тя е бременна на нея са казали до 12 седмица,незнам какво да правя.
За симтомите главата ужасно ме боли имам детенце на 2 години и постоянно крещи (може би за това ме боли) гърдите немога да ги пипна болят ме и се чуствам толкова много изморена и така ми се спи,че все едно не съм спала от векове.
Извинявам се за дългия пост момичета,леко бременеене на всички Simple Smile

# 259
  • София
Заповядайте, направих група в фейсбук!
Юнски бебета 2019 не знам как да ви изпратя линк към групата...

# 260
  • София
Не съм имала проблем с направленията до сега. До колкото знам с първото имаш право на две посещения, но второто би трябвало да е съвсем различно те не се припокриват.

# 261

На компютър или телефон? Ако си на компютър отгоре копираш линка на браузъра и би трябвало да стане Simple Smile

# 262

Извинявай групата публична ли е,защото не съм съобщила новината в работата понеже е рано най вече и съм изпитателен срок.

# 263
Като го изпиша и ми излизат една страница от 13.10 направена и една групичка с 12-13 човека

# 264
  • София
В момента сме 2ма човека. Публична е, но в момента си играя с настройките да я направя затворена. Ако искаш изчакай малко щом съм готова ще напиша:kissing_heart:

https://www.facebook.com/groups/529628330842740/

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 10:58 от AnMary

# 265
В момента сме 2ма човека. Публична е, но в момента си играя с настройките да я направя затворена. Ако искаш изчакай малко щом съм готова ще напиша:kissing_heart:

Благодаря ще чакам с нетърпение.

# 266
  • София

Благодаря ще чакам с нетърпение.

Групата вече е затворена, заповядай

# 267
Здравейте момичета, виждам че сте се за говорили за направления тъ имам следния въпрос, имах час за петък и планирах тогава да взема направление но имам леки притеснения, поради болки в корема и реших да сменя часа, но нямам възможност да мина за направление това дали ще е проблем или не?

# 268
  • Plovdiv, Bulgaria
Ехе, доста сте изписали, нямам много време от малката да влизам.
Днес си пуснах ЧХГ и е 1098 юхууу, но ТСХ ми е близо 4 и ще трябва да посетя по-скоро доктора, за да ми даде направление за ендокринолог. Как исках да ми се размине тоя път, ама не..
За Фб групата може да се направи скрита (тайна) , така никой няма да я вижда (ако е затворена се вижда ако се потърси в търсачката и се виждат членовете). Като е скрита се влиза само с покана и никой не може да я види, ако не е вътре. Simple Smile

# 269
Направена е вече като затворена група Simple Smile Благодарности на Кокондрелка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт