Кой ли догодина ЮНСКО бебенце ще има :)

• 34 316
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ехе, доста сте изписали, нямам много време от малката да влизам.
Днес си пуснах ЧХГ и е 1098 юхууу, но ТСХ ми е близо 4 и ще трябва да посетя по-скоро доктора, за да ми даде направление за ендокринолог. Как исках да ми се размине тоя път, ама не..
За Фб групата може да се направи скрита (тайна) , така никой няма да я вижда (ако е затворена се вижда ако се потърси в търсачката и се виждат членовете). Като е скрита се влиза само с покана и никой не може да я види, ако не е вътре. Simple Smile

Благодаря за информацията , току що смених статуса на "Тайна" Smile
Но при това положение как ще я намирате вие ?

# 271
И аз с удоволствие ще се включа във ФБ групата, щом е тайна, скрита и т. н., тъй като също не съм съобщила новината на никой все още и не мисля да бързам Simple Smile

# 272
  • Plovdiv, Bulgaria
Днес си пуснах ЧХГ и е 1098 юхууу, но ТСХ ми е близо 4 и ще трябва да посетя по-скоро доктора, за да ми даде направление за ендокринолог. Как исках да ми се размине тоя път, ама не..
За Фб групата може да се направи скрита (тайна) , така никой няма да я вижда (ако е затворена се вижда ако се потърси в търсачката и се виждат членовете). Като е скрита се влиза само с покана и никой не може да я види, ако не е вътре. Simple Smile

Администраторите (може да добавиш още някой да ти помага) добавят. Който иска да се включи, си пише мейла (с който са рег във ФБ) тук или на лично и се добавя. Така процедирахме с групата с първото ми дете. За мен е без значение, ако искате и затворена да си остане, да си я намираме през търсачката. Simple Smile

# 273

Администраторите (може да добавиш още някой да ти помага) добавят. Който иска да се включи, си пише мейла тук или на лично и се добавя. Така процедирахме с групата с първото ми дете. За мен е без значение, ако искате и затворена да си остане, да си я намираме през търсачката. Simple Smile

Аааа с линковете, които пуснахме пробвахте ли? Би трябвало да стане

# 274
  • София

Администраторите (може да добавиш още някой да ти помага) добавят. Който иска да се включи, си пише мейла тук или на лично и се добавя. Така процедирахме с групата с първото ми дете. За мен е без значение, ако искате и затворена да си остане, да си я намираме през търсачката. Simple Smile

Ще съм много благодарна ако си по-запозната да те добавя да ми помагаш Grinning

# 275
  • Plovdiv, Bulgaria

Аааа с линковете, които пуснахме пробвахте ли? Би трябвало да стане
Вече няма да може, понеже Кокондрелка смени групата на Тайна и сега се вижда само от членовете вътре.

# 276
Амиии тогава, който желае да бъде включен да си напише имейл...аз понеже вече съм вътре и виждам всичко... Ако мога с нещо да съм полезна само кажете Simple Smile

# 277
Амиии тогава, който желае да бъде включен да си напише имейл...аз понеже вече съм вътре и виждам всичко... Ако мога с нещо да съм полезна само кажете Simple Smile

Ами и аз много ще се радвам да участвам в групата

# 278
  • София
Здравейте отново Grinning Групата е направена и е тайна така,че никой да не може да види кой членува вътре и какво се публикува за наше спокойствие !
Който желае да бъде добавен да напише имейл или имената си и ще бъде добавен ! Прекрасен ден на всички :*

# 279
  • Plovdiv, Bulgaria
Ако искаш може да си модератор, да си помагаме с новите членове и по-нататък да поддържаме групата. Simple Smile

# 280
Здравейте отново Grinning Групата е направена и е тайна така,че никой да не може да види кой членува вътре и какво се публикува за наше спокойствие !
Който желае да бъде добавен да напише имейл или имената си и ще бъде добавен ! Прекрасен ден на всички :*

Симона Асенова Георгиева
simonageorgieva1705@gmail.com

# 281
Ако искаш може да си модератор, да си помагаме с новите членове и по-нататък да поддържаме групата. Simple Smile

Слушам и изпълнявам! InnocentHug Няма проблем Simple Smile

# 282
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте момичета, виждам че сте се за говорили за направления тъ имам следния въпрос, имах час за петък и планирах тогава да взема направление но имам леки притеснения, поради болки в корема и реших да сменя часа, но нямам възможност да мина за направление това дали ще е проблем или не?
По принцип не е проблем, но ще трябва да си платиш прегледа сигурно. А като вземеш направление, ще го ползваш за следващия преглед (стига да е в рамките на 30 дни.) Simple Smile

# 283
Здравейте и от мен, бъдещи и настоящи мамета Simple Smile
Да се запиша и аз с моята първа бременност Heart  предполагаем термин по калкулатор 24/06/18.  Искам да попитам има ли  мами от Пловдив , и към кой са се насочили за консултация ? Желая на всички ни лека бременност Heart

# 284
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте и от мен, бъдещи и настоящи мамета Simple Smile
Да се запиша и аз с моята първа бременност Heart  предполагаем термин по калкулатор 24/06/18.  Искам да попитам има ли  мами от Пловдив , и към кой са се насочили за консултация ? Желая на всички ни лека бременност Heart
Аз съм от Пловдив! Тъкмо се чудих ще се появи ли някой от моя край Grinning
Аз още не съм решила, но с първата бременност се следих при Георги Тотев по касата и отделно ходих при Георги Амалиев и исках да родя при него, но така стана, че родих при баща му, Илия Амалиев.
Сега планирам пак да ходя при тях, но малко по-късно.
Иначе ще отида пак при Тотев за установяване на бременност тези дни и после ще реша, иначе бях доволна, но ми идва далече и неудобно място. (Хипоталамус)

Общи условия

Активация на акаунт