Кой ли догодина ЮНСКО бебенце ще има :)

• 34 261
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
На мен много ми хвалиха Борислав Иванов от Медлайн и мисля при него да ходя на фетална, а и да раждам живот и здраве Simple Smile Иначе ходя при д-р Бабаков, утре ще се записвам за проследяване на бремеността.

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 17:22 от Арвен

# 541
  • София
Благодаря за топлото посрещане, Adell! Simple Smile Аз съм на преглед на 15.11 и се надявам да чуем сърчице!

# 542
Здравейте отново момичета! Утре сутринта ми е следващият преглед и много се притеснявам. Expressionless Искам да ви попитам дали при някоя от вас го има това изоставане както при мен.Като ме преглеждаха предния път според календара трябваше да съм 7г.с. и 4 дни,а на ехографа пишеше 6г.с. и 2 дни. Четох в разни сайтове,че се случва понякога и после уж си наваксва в развитието ембриончето.

# 543
  • София
Здравейте отново момичета! Утре сутринта ми е следващият преглед и много се притеснявам. Expressionless Искам да ви попитам дали при някоя от вас го има това изоставане както при мен.Като ме преглеждаха предния път според календара трябваше да съм 7г.с. и 4 дни,а на ехографа пишеше 6г.с. и 2 дни. Четох в разни сайтове,че се случва понякога и после уж си наваксва в развитието ембриончето.

Възможно е, ако си с по-дълъг цикъл и съответно късна овулация. Стискам палци всичко да е наред утре при прегледа!

# 544
Ох, аз пак да се пооплача, хапна ли нещо, каквото и да е- корема ми се надува, газове, тежи ми, ужасно е. А гаденето и болките в гърдите, както и постоянната умора вече са поотшумяли (10 г.с.) Сега ще му мисля къде да ходя на фетална моргофолия в 12-13 г.с. Бъдещи мами, някоя от Пловдив има ли?
И аз съм в 10 г.с. и съм от Пловдив. По ЗК ходя при Георги Тотев, а на частно при д-р Васил Даскалов, мисля при него да ходя на фетална. Даже днес или утре мисля да си запазя час.

# 545
Здравей,аз съм същия случай вчера видяхме плодно сакче, аз съм с 35 дневен цикъл и по календар трябва да съм 7 седмица. Така че ако си с дълъг цикъл е нормално да има разлика. Важното е всичко да се развива нормално. Успех ти желая и лека бременност.

# 546
Цикълът ми не е дълъг.Между 25-28 дни е. Confused

# 547
Ако всичко се развива нормално,мисля че няма място за притеснение. Може да си навакса,може и цяла бременност да си караш така с 2 седмици разминаване. Утре ще видиш че всичко е наред 🤗

# 548
От майските съм аз. Фетална правих при д-р. Борислав Иванов, следя се при него и при него ще раждам. Страхотен човек и професионалист.
При мен в началото имаше разминаване с 5 дни назад, но след 11 седмица даже навакса и сега е 3 дни напред. В момента съм в 14та. Не се тревожете излишно.

# 549
Аз имам друга чуденка,аз вървя с 2 седмици назад понеже съм с дълъг цикъл 34-35 дни. Дали и термина ми ще се измести за юли месец или не,вие как мислите?

# 550
Nana и аз вървя със седмица назад размера на ембриона, тази седмица съм на преглед и ще стане ясно. За съжаление не ми дават големи шансове, тъй като плодния сак отговаря на седмицата, но ембриона изостава.

# 551
  • Plovdiv, Bulgaria
И аз съм от Пловдивките мами Blush Ходя при Тотев по ЗК, феталната с първата бременност ходих при Даскалов, доволна бях но после започнах да ходя при Амалиеви и те почти всеки път ми пускаха 4Д и доста ми обясняваха. Та мисля Даскалов да го пропусна този път и така или иначе ще си ходя пак на частно при Амалиев и ще раждам живот и здраве при него.
Иначе и аз съм отпаднала, свива ме корема, гади ми се, но нямам почивка, имам 2-годишна фурия в къщи. Днес е рожденичка, черпя ви виртуално! Birthday Wine Glass

# 552
Да ви е жива и здрава Nassie* и много да ви радва Simple Smile И аз имам една фурия меко казано вкъщи, но тя ще става на 5 януари. И тя си го поръча бебето, уж щяла много да помага, без да сменя памперси, че било гнусно, ама да я видим.

# 553
Малко да разнообразя .Как сте вече с дрехите аз наблягам зареди проблема на широки,но се замислям за Нова година за някоя свободна рокля,а Май месец съм на сватба живи и здрави ще е интересен избора на дреха и се чудя къде ще има такива големиииии рокли!!!

# 554
Аз в момента имам непоносимост нещо да ме стяга и ограничава, та си ходя доста размъкната. Просто не мога да си представя да ми е лошо, да ми се гади и да ме стягат някакви дънки. Иначе не мисля, че съм качила и грам все още, но то всичко е в главата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт