Кой ли догодина ЮНСКО бебенце ще има :)

• 34 270
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Излязоха резултатите от първия бета чхг тест и те са 13684.00 mlU/ml
Според жената от лабораторията били нормални и не би трябвало да има такова нещо като кухо яйце .. вие как мислите?
Потърси референти стойности в интернет, аз намерих ето тук
http://www.zachatie.org/izsledvania_pri_bremennost/542-хормонът-на-бременността-чхг-hcg
Според това си в 7-8 г.с., така ли беше?
И все пак важен е втория тест, дали се удвоява.  Вярвам че всичко е наред:yum:

# 526
Доста различни стойности видях и горе-долу изглеждаха добре. По последен цикъл трябва да съм в 7ма седмица и 2 дни, но лекарката отначало ми каза, че поради по-дългия цикъл съм малко назад .
Това е, че лабораторията утре не работи и втория тест, ще е чак в понеделник.
Но дано всичко да е наред и все пак на 12ти и аз да чуя сърчице

# 527
Здравейте и от мен! И аз се присъединявам към юнските мами. Надявам се всичко да е наред до края. За първи път ще ми бъде. Лекарката ми препоръчва да следя ЧХГ през няколко дни, днешната стойност е 1966. В края на другата седмица съм на преглед за да видим какво става вътре в коремчето. Иначе калкулаторите ми изчисляват дата 28 юни.
Следя ви усилено. Много е хубаво когато можеш да споделиш еднакви емоции и преживявания с други хора в твоята ситуация. Страхотни сте! Пожелавам на всички лека и щастлива бременност! 😘

# 528
Излязоха резултатите от първия бета чхг тест и те са 13684.00 mlU/ml
Според жената от лабораторията били нормални и не би трябвало да има такова нещо като кухо яйце .. вие как мислите?

Здравей Beatris, пиша, за да ти вдъхна оптимизъм и кураж докато изчакаш понеделник за втория тест. Аз се оказах с кухо яйце след 4 лекарски мнения. Вчера ми направиха кюретажа... Моите стойности на бета чхг бяха 1740 mlU/ml в 7+2 г.с. (за съжаление не стигнах до втори тест) Твоите са доста по-високи от това, затова се зареди с положителни мисли и вярвам, че за теб ще се развият по по-добрия начин нещата.

# 529
Здравейте, може ли да ме добавете в групата https://www.facebook.com/aycan.serbest.9
Моят термин е на 02.06, надявам се всичко да е наред до края. Благодаря предварително!

# 530
Момичета едно петъчно въпросче , как са интимните ви изживявания с партньора от както знаете за бременоста ? Моя мъж си мисли ,че съм от порцелан и ме пази като кукпа Simple Smile
Ние се пазим, по собствено желание за след 12 седмица. Хаха ха ама и него ще го е страх, а на мен вече така ми се иска....
Ние се пробвахме, но като получих оргазъм доста ме стегна корема. Знам, че уж било нормално матката да контрахира, но се плаша като стане така и не знам кога ще се пробваме пак...

# 531
На нас лекаря ни каза, че е опасно първите 3 месеца тъй като бебо още не се е закрепил добре и оргазмът може да доведе до проблеми. Таа сега милия седи на сухо .. 😁

# 532
на мен доки ми забрани секс поне за сега

# 533
Привет Simple Smile
Момичета, вие отпаднали ли сте? Аз се чувствам все едно са ми изсмукали силите и съм останала с 5% от тях. Толкова не съм лежала и спала никога. Направо не знам къде се намирам и какво ми се случва. Огромно усилие ми представлява да събера прането или да си взема душ. Естествено за секс и дума не може да става за момента. А в комбинация гаденето и отпадналостта ми виждат сметката Sad

# 534
Привет Simple Smile
Момичета, вие отпаднали ли сте? Аз се чувствам все едно са ми изсмукали силите и съм останала с 5% от тях. Толкова не съм лежала и спала никога. Направо не знам къде се намирам и какво ми се случва. Огромно усилие ми представлява да събера прането или да си взема душ. Естествено за секс и дума не може да става за момента. А в комбинация гаденето и отпадналостта ми виждат сметката Sad
По същия начин съм и аз. Цяла събота и неделя се търкалям, а хапна ли нещо- един час едвам съществувам докато храносмеля... Ама домакинството трябва да се върти - малко по малко и на почивки Simple Smile) Успокоява ме единствено, че би трябвало да се почувстваме по-добре скоро, след като организмът влезе в ритъм. Дано само всичко да е ок с бебосите Simple Smile

# 535
  • София
Здравейте и от мен! Дълго се чудих дали да се присъединя към групата, тъй като още е рано, но се надявам всичко да е наред! Терминът ми е на 30.06.19г, след 10 дни съм на преглед и се надявам да чуем сърдечна дейност. Лека бременност и по-малко неразположения на всички! Simple Smile

# 536
Ох, аз пак да се пооплача, хапна ли нещо, каквото и да е- корема ми се надува, газове, тежи ми, ужасно е. А гаденето и болките в гърдите, както и постоянната умора вече са поотшумяли (10 г.с.) Сега ще му мисля къде да ходя на фетална моргофолия в 12-13 г.с. Бъдещи мами, някоя от Пловдив има ли?

# 537
Добре дошла, sunny_kid,
И моят термин е 30.6, но си направих теста много рано, още преди закъснението и имам чувството, че съм бременна вече 3 месеца поне Simple Smile
Аз в събота бях на преглед, защото ме беше обзела параноята, че може да са близнаци... Видя се 1 точка, а за сърце ме викат на 17.11... Дано всичко е наред Simple Smile

# 538
Ох, аз пак да се пооплача, хапна ли нещо, каквото и да е- корема ми се надува, газове, тежи ми, ужасно е. А гаденето и болките в гърдите, както и постоянната умора вече са поотшумяли (10 г.с.) Сега ще му мисля къде да ходя на фетална моргофолия в 12-13 г.с. Бъдещи мами, някоя от Пловдив има ли?
Аз съм от пловдив, ходя в торакс, при моя лекар - Хр. Кунчев, той ще ме следи  живот и здраве и ще ми прави ФМ.
И мен ме викат на 14ти за сърчице.

# 539
При мен е същото, каквото и да хапна, ми става тежко и ме боли корема. Честно казано за първи път изпитвам такъв дискомфорт с бременност. Предните 2 изобщо не ги усетих, като изключим килограмите Joy

Общи условия

Активация на акаунт