Кой ли догодина ЮНСКО бебенце ще има :)

• 34 745
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Момичета , включвам се с един малко по-различен въпрос! Наскоро се представих , термина ми е на 27.06 ❤ Много желано и трудно станало чудо ... И в момента в който ми се случи имам възможност да започна и на желана от мен работа. Явих се на интервю миналия месец , преди да разбера новината и сега ми се обадиха , че мога да започна 🤔 Но аз съм много объркана и не знам как да постъпя, дали да им кажа и да си пожелаем всичко добро или да започна пък каквото дойде?! Искам я работата ,но знам че няма как да крия дълго , а и със срочен трудов договор много бързо ще ме разкарат като разберат... Сякаш си мисля ,че трябва да бъда искрена и живи и здрави като поотрасне бебчо, да се пробвам отново 😒
Как бихте постъпили вие? Ще изкарате едно спокойно бременеене в къщи с мисълта , че сте пропуснали шанс или бихте рискували и започнали , като сте наясно ,че след 5 месеца трябва да излезете в майчинство преди раждане ??

# 511
HaKeRcHeTo аз бих им казала истината, ако те преценят да те наемат все още - ок, ако ли пък не - след майчинството живи и здрави. Според мен те ще оценят твоята искренност.

# 512
  • София
И аз бих казала.

# 513
HaKeRcHeTo, и според мен трябва да им кажеш. Представи си стреса, който ще изживееш по време на тези 2-3-4 месеца докато им кажеш. По-доре всичко да е чисто от началото и те да преценят какво ще правите.

# 514
  • София
Според мен е най-правилно ако искаш да имаш чисти бъдещи отношения с тези хора, да свалиш картите на масата от самото начало... А те как ще го оценят е тяхна работа...

# 515
Момичета , включвам се с един малко по-различен въпрос! Наскоро се представих , термина ми е на 27.06 ❤ Много желано и трудно станало чудо ... И в момента в който ми се случи имам възможност да започна и на желана от мен работа. Явих се на интервю миналия месец , преди да разбера новината и сега ми се обадиха , че мога да започна 🤔 Но аз съм много объркана и не знам как да постъпя, дали да им кажа и да си пожелаем всичко добро или да започна пък каквото дойде?! Искам я работата ,но знам че няма как да крия дълго , а и със срочен трудов договор много бързо ще ме разкарат като разберат... Сякаш си мисля ,че трябва да бъда искрена и живи и здрави като поотрасне бебчо, да се пробвам отново 😒
Как бихте постъпили вие? Ще изкарате едно спокойно бременеене в къщи с мисълта , че сте пропуснали шанс или бихте рискували и започнали , като сте наясно ,че след 5 месеца трябва да излезете в майчинство преди раждане ??

Подкрепям по горе дадените мнения..наистина е най - добре да им обясниш искрено ситуацията и те да преценят, обикновено цялата ситуация със срочни договри и бременност излизане в болнични майчинство не свършва никак добре, особено ако решат че си ги подвела или излъгала, което ако не им кажеш и започнеш ще е факт....

# 516
HaKeRcHeTo и аз бих казала, вероятно като разберат ще те освободят, защото не си била честна с тях. Отиди кажи и им, че си бременна, но имаш желание да работиш при тях, ако за тях не е проблем ще те вземат, ако не ще пробваш след две години.
Аз също бях изправена пред подобна ситуация. Във фирмата, в която работя ми казаха, че ще ме повишат на много желана от мен позиция, мислех да не казвам докато не влезна в четвърния месец, ръководството ми е в друг град и нямаше да разберат, но мината седмица прокървих и се наложи да си взема болничен. Обадих се и веднага обясних ситуацията. Като се чухме тази седмица ми казаха, че сега е най-важно да почивам и ще пуснат обява, за да намерят човек, който да имам време да обуча, когато се чувствам добре. Еми, стана ми малко гадно, но това е най-правилното решение за фирмата и на тяхно място бих постъпила по същия начин, някой трябва да заеме тази позиция, а на мен ми предстои да отсъствам 2 години.

# 517
  • София
Аз вчера бях на поредния преглед , гледахме тупкащото сърчице , бебешлака е 14 mm Simple Smile  записах си час за скрининг  и сега обмислям да се консултирам с още един лекар та финално да преценя при кого ще се следя .

А ти в коя седмица си, че се записваш за скрининг, не е ли рано още?

Привет , 8 седмица съм , но записахме час от сега , защото е лудница като цяло при тях . Часа ми е за 29,11,2018 г.

# 518
  • София
Момичета едно петъчно въпросче , как са интимните ви изживявания с партньора от както знаете за бременоста ? Моя мъж си мисли ,че съм от порцелан и ме пази като кукпа Simple Smile

# 519
  • София
И аз се записах месец по-рано и пак се наложи да съм с дублиран час и да чакам.
На мен ми се гади от сутрин до вечер, нямам желание за секс. Като мине гаденето-тогава.

# 520
Момичета едно петъчно въпросче , как са интимните ви изживявания с партньора от както знаете за бременоста ? Моя мъж си мисли ,че съм от порцелан и ме пази като кукпа Simple Smile
Ние се пазим, по собствено желание за след 12 седмица. Хаха ха ама и него ще го е страх, а на мен вече така ми се иска....

# 521
  • Перник
ditmade, ти мина ли вече фетална? Коя седмица си?
На мен ми записаха час чак за 23.11, а терминът ми е 5.06.

# 522
Аз нямам никакво желание и за сега св измъквам , че ми се гади ама все трябва да се прежаля , че няма как 9 месеца на сухо да ги държа.

# 523
  • София
Не съм я минала, часа ми е за 22.11. В 9 седмица съм с термин 4.06. А часа за феталната го записах отдавна и дори тогава нямаше свободни часове и ме дублираха.

# 524
Излязоха резултатите от първия бета чхг тест и те са 13684.00 mlU/ml
Според жената от лабораторията били нормални и не би трябвало да има такова нещо като кухо яйце .. вие как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт