Кой ли догодина ЮНСКО бебенце ще има :)

• 34 240
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Лятото ще ви правя компания

# 106
ditmade тъкмо след термина Simple Smile

# 107
Avrora87, tinkata123 значи за сега ставаме 3 бургаски юнски мами Simple Smile)) Много се радвам Simple Smile
Супер, коя бременност ви е?

# 108
И аз да се запиша във вашата темичка, скоро научих и толкова щастлива не съм била от много години... Термина ми е 13.06.,вчера ходих на преглед, защото щях да се побъркам 🙂Всичко е наред, сега си търся доктор, които да ми води ЖК, че нещо удрям на камък, а искам да е по здравна каса. Хубав ден на всички бъдещи мамчета 😚

# 109
  • София
И аз да се запиша във вашата темичка, скоро научих и толкова щастлива не съм била от много години... Термина ми е 13.06.,вчера ходих на преглед, защото щях да се побъркам 🙂Всичко е наред, сега си търся доктор, които да ми води ЖК, че нещо удрям на камък, а искам да е по здравна каса. Хубав ден на всички бъдещи мамчета 😚

Честито Simple Smile
От кой град си?

# 110

@tihi4katq, честито. Като казваш” всичко е наред” какво имаш предвид. Какво се видя при теб на този етап? На мен ми каЗаха, че жълтъчното тяло е прекалено малко и в 90% от случаите завършва зле.

# 111

@tihi4katq, честито. Като казваш” всичко е наред” какво имаш предвид. Какво се видя при теб на този етап? На мен ми каЗаха, че жълтъчното тяло е прекалено малко и в 90% от случаите завършва зле.
Ако е малко жъртъчното мехурче, би следвало да ти изпише утрогестан гинеколога... А не да те отчайва. Иди при друг.

# 112
  • Благоевград
Здравейте,бъдещи мами. Записвам се и аз 9 дни закъснение и 3 положителни теста.Според онлайн калкулатора термин 15.06.2019 г,още не съм ходила на лекар,смятам другата седмица да отида също така ми е втора бременност. Simple Smile

# 113
Добре дошла! Simple Smile

# 114
За мен е първа бременност ☺ Много се вълнувам 😇

# 115
За мен също. Simple Smile Но всякаш още не осъзнавам какво се случва, въпреки, че е планирано.

# 116
И при нас е така, планувано, но още не мога да повярвам, че е истина ☺

# 117
Здравей те.
Моя първи преглед мина видях малкотоо човече и чухме сърчице на 25 отново съм на преглед за давиди аг дали се развива правилно изписами дуфастоф до 12седмица и това😂ще ви кача снимк защото немога да разчета.

Във 6 седмица съм о плода е 0.37 дали е нормално според седмиците.

# 118
  • София, града голяма
Здравейте,
И аз се присъединявам съм вашата група - терминът ми е на 11 юни. Simple Smile Втора бременност  ще е за мен, имам дъщеричка на 2 г и 6 м. ♡

# 119
здравейте на всички, бъдещи мамчета. За мен е трета бременност, но само първата беше успешна преди 8 години, втората преди 3 завърши доста зле и след хиляди мъки, доктори, хапчета най после 2 чертички. На мен доктора вчера ми каза, че плода отговаря на седмицата в която съм. И на 26-ти ме вика отново, вече би трябвало да има сърдечна дейност. Честно умирам от страх, но гледам да не го мисля. Късмет на всички, ще се радвам да се опознаем 😘😘

Общи условия

Активация на акаунт