Кой ли догодина ЮНСКО бебенце ще има :)

• 34 206
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Най-добре е да спреш да се страхуваш. Това ще допринесе за благополучния край. Това важи за всички ни.

# 121
  • Пловдив
Здравейте на всички!
Да се запиша и аз с термин 18.06.2019. Simple Smile
Вече бях на преглед и според доктора ЧХГ ми е много висок.
В понеделник съм пак на преглед при него и при друг доктор и се надявам всичко да е наред !
Втора бременност ми е Simple Smile Имам дъщеричка на 5г и 9 м .
Хубава вечер и леко бременеене на всички!

# 122
  • England
Привет мамчета! Аз също като другите мами още не мога да осъзная какво се случва. Simple Smile А да попитам има ли мами от Великотърновския регион Simple Smile

# 123
Здравейте,
И аз се присъединявам съм вашата група - терминът ми е на 11 юни. Simple Smile Втора бременност  ще е за мен, имам дъщеричка на 2 г и 6 м. ♡
и моя син сега ще прави 2 години и 6месеца

# 124
Avrora87, tinkata123 значи за сега ставаме 3 бургаски юнски мами Simple Smile)) Много се радвам Simple Smile
Супер, коя бременност ви е?

Първа.А на вас?

# 125
При мен е втора. Simple Smile

# 126
Здравейте. Записвам се и аз. Вчера установих, че съм бременна. Не знам къде и при кого да се следя обаче. Моля ви предложете.

# 127
Oт къде сте

# 128
Забравих да спомена. В близост до София съм.

# 129
proletno cvete, и аз съм в близост до София.
Смятам да се следя в София при един доктор, от който съм страшно доволна като специалист и човек.
А в моя град ще се запиша на ЖК по здравна каса да си използвам полагащото се.

# 130
Лейди, може ли повече инфо? От Костинброд съм. Много съм неориентирана.

# 131
Лейди, може ли повече инфо? От Костинброд съм. Много съм неориентирана.

Инфо за кое? За лекаря ли?

# 132
Здравейте, включвам се и аз с термин по калкулатор 15.06.19. Другата седмица съм на първи преглед. Като цяло нямам никакви симптоми и неразположения към момента. Може би съм по-изморена и ми се спи повечко, но си имам една прекрасна госпожица, която е на почти 4 години и не ме оставя за минута Simple Smile Леко бременеене на всички Blush

# 133
vk87, добре дошла и леко бременеене и на теб! И аз все още нямам никакви неразположения,а в четвъртък влизам в 7 г.с. Първа бременност ми е и все си мислех, че ще имам някое друго гадно неразположение, но уви... нямам за моя радост. Simple Smile)

# 134
vk87, добре дошла и леко бременеене и на теб! И аз все още нямам никакви неразположения,а в четвъртък влизам в 7 г.с. Първа бременност ми е и все си мислех, че ще имам някое друго гадно неразположение, но уви... нямам за моя радост. Simple Smile)

Пожелавам ти прекрасна и спокойна бременност. Аз при първата се чувствах много добре, надявам се и сега да е така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт