Кой ли догодина ЮНСКО бебенце ще има :)

• 34 229
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте пак ! Simple Smile Вчера бях на преглед /в края на 5 г.с./ и се видя плодният сак и жълтъчното мехурче. След 2 седмици съм пак за сърчице.
Magster, и моя термин е на 11.06.2019г. При теб какво се установи при прегледа или не си била още? :>

# 136
Здравейте и от мен! Термина ми е 20.06.2018! Ще следя с интерес темата.
Безпроблемно и леко бременеене на всички😍

# 137
Здравейте и от мен! Записвам се при вас и се надявам всичко да протече нормално.
Моят последен мц беше на 29.08, вчера бях на лекар, видя се сакче и жълтъчно мехурче, но лекаря каза че седмицата спрямо последния цикъл не отговаря на тази на видеозона. В понеделник отново при него да видим дали расте. Много съм притеснена, но с моята поликистоза и нередовен цикъл ми се струва логично да съм била с по-късна овулация.

Успех на всички бъдещи мами, дано гушкаме малки пухкави бебчета следващия юни!

# 138
Здравейте и от мен! Записвам се при вас и се надявам всичко да протече нормално.
Моят последен мц беше на 29.08, вчера бях на лекар, видя се сакче и жълтъчно мехурче, но лекаря каза че седмицата спрямо последния цикъл не отговаря на тази на видеозона. В понеделник отново при него да видим дали расте. Много съм притеснена, но с моята поликистоза и нередовен цикъл ми се струва логично да съм била с по-късна овулация.

Успех на всички бъдещи мами, дано гушкаме малки пухкави бебчета следващия юни!

За да те успокоя - при мен положението беше същото. Последна М на 30.08, на на 08.10 имах записан час за профилактичен преглед, който си бях записала още в началото на септември. Септември М не дойде изобщо и вече ми беше горе-долу ясно, но тест не си направих, защото реших, че като отида на 8-ми ще се види, ако има нещо. Е, отидох и лекаря каза същотото, каквото и на теб. Тогава, според закъснението ми, трябваше да съм в 6 г.с., но сакчето отговаряше на 4-5 и ми каза да си направя тест следващия понеделник, тоест онзи ден и ако е положителен, значи всичко е наред и бебенцето расте и просто съм имала по-късна овулация. Е, направих и теста беше положителен, сега предстои да отида другия понеделник, за да видим вече какво става. Simple Smile Не се тревожи, просто сме имали по-късни овулации.

# 139
Здравей sweety2831, явно другия понеделник и двете ще тръпнем, надявам се всичко да е наред и да се похвалим след прегледа! Hug

# 140
  • София
Здравейте и от мен! Аз чакам третото си дете - терминът е на 16 юни Simple Smile
А преди 11 години родих първото - пак през юни, но на 1-ви. И тогава имаше група и имам хубави спомени от общуването в нея. Пожелавам на всички здраве и успех!

# 141
Здравейте! През юни имах една биохимична бременност, за която разбрах доста късно, тъй като менструацията ми дойде все едно два пъти за един месец- отделях го на стрес и промяна на хранителния режим и изобщо не съм и помисляла, че може да е бременност (месец след това с тридневно закъснение и положителен тест отидох на лекар, не се виждаше нищо, пуснахме кръвни изследвания с резултат 20.83, който е бил остатъчен -обясниха ми че стойностите се изчиствали по-бавно, та от там и положителния тест и лекарката ми обясни за състоянието) приех го тежко. Сватбата ми беше съвсем скоро след случката и се чувствах много зле. Преди биохимичната бременност цикъла ми беше много точен, а след нея малко се обърка. Последната ми менструация беше на 26ти август. След закъснението на 5-6 ден правих тест отрицателен, седмица след това с много бледа положителна черта, трети с по наситена и четвърти с много ясно изразена чертичка. Живея в чужбина и утре или в петък ще отида на лекар. Имам болки като при предменструален синдром, както и болки в гърдите общо взето е това. Надявам се всичко да е наред, омъжена съм от скоро, сватбата беше на 26.08.2018 и бебчето е много, много желано. Пожелавам на всички ви да сте здрави, късмет и най-сладките бебчета Heart
П.с. Прикачам снимка на тестовете

# 142
Здравейте и от мен преди няколко седмици разбрах ,че съм бременна и съм супер доволна. Очакваме бебчо в началото на Юни 2019. Това ще ми е втората бременност баткото е на 7.Все още никой не знае освен таткото и сестра ми.Чакам другата седмица да ида на първа консултация с акушер гинеколог,за сега бях само при личния и за сега съм в 6г.с. Дано всичко мине наред и да можем да кажем на бабите и дядовците.Понеже аз съм разведена от 4г а бебчо ми е от "новия" мъж и за него е първо дете и за майка му първо внуче,и се готвим да им го съобщим по-интересен начин.

Желая на всички лека и спокойна бременност 😊

# 143
kivity, и при мен е сходна историята Simple Smile

# 144
  • София
Здравейте, да се запиша и аз с последна М на 11 септември и 3 положителни теста! Heart
Нивото на Чхг на 12.10 беше 118 а вчера на 16. 10 е 880 Dango
Мисля в петък да посетя гинеколожката си и страшно се вълнувам...
Къде е този онлайн калкулатор?
Имате ли секундни остри болки ниско долу?
Малко ме стряскат понякога чак...
Леко  и спокойно бременеене момичета! Tada

# 145
Здравейте, да се запиша и аз с последна М на 11 септември и 3 положителни теста! Heart
Нивото на Чхг на 12.10 беше 118 а вчера на 16. 10 е 880 Dango
Мисля в петък да посетя гинеколожката си и страшно се вълнувам...
Къде е този онлайн калкулатор?
Имате ли секундни остри болки ниско долу?
Малко ме стряскат понякога чак...
Леко  и спокойно бременеене момичета! Tada

Случва ми се едно придърпване ниско долу, личния ми лекар каза като усетя просто да легна или да седна за момент докато отмине

# 146
Здравей sweety2831, явно другия понеделник и двете ще тръпнем, надявам се всичко да е наред и да се похвалим след прегледа! Hug

Така излиза.. Yum Animal Bear

# 147
  • England
Здравейте! Пак се включвам с някой друг въпрос Simple Smile Тази седмица в неделя ми се появи някакво бледо кърваво зацапване и това доста ме стресни. Писах на моята гинеколожка и ме викна в понеделник на преглед. Каза че всичко е наред, видя се жълтото мехурче, и след две седмици сме за сърчице. Изписа ми дуфастон първите два дни 3 пъти по 1 таблетка, след това по две на ден + ношпа.
Притеснявам се защото от време на време ме боли кръста и стомаха ниско долу и вчера ми стана лошо . Та сега се чудя дали да търся моята лекарка отново. Четих за дуфастона че дава странични реакции, та Вие как сте?  Simple Smile

# 148
Момичета, пиете ли фолиева киселина?

# 149
  • София
Момичета, пиете ли фолиева киселина?

Ние работим за бебе от две години и оттогава пия без прекъсване. Обаче братовчедка ми каза, че е трябвало да почивам... Нека по-компетентните да се изкажат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт