Кой ли догодина ЮНСКО бебенце ще има :)

• 34 334
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте и от мен, бъдещи и настоящи мамета Simple Smile
Да се запиша и аз с моята първа бременност Heart  предполагаем термин по калкулатор 24/06/18.  Искам да попитам има ли  мами от Пловдив , и към кой са се насочили за консултация ? Желая на всички ни лека бременност Heart
И аз съм от пловдив, следих се в Торакс, при Христо Кунчев. Доволна съм и живот и здраве пак ще съм там.
Единствения недостатък е, че има доста хора и доста се чака, особено ако е в непланувана операция. Също са вдигнали и естественото раждане на 1000лв. Това имам като информация Rolling Eyes

# 286
Здравейте момичета, виждам че сте се за говорили за направления тъ имам следния въпрос, имах час за петък и планирах тогава да взема направление но имам леки притеснения, поради болки в корема и реших да сменя часа, но нямам възможност да мина за направление това дали ще е проблем или не?
По принцип не е проблем, но ще трябва да си платиш прегледа сигурно. А като вземеш направление, ще го ползваш за следващия преглед (стига да е в рамките на 30 дни.) Simple Smile
Благодаря много!!

# 287
Да се запиша и аз с моята първа бременност Heart  предполагаем термин по калкулатор 24/06/18.  Искам да попитам има ли  мами от Пловдив , и към кой са се насочили за консултация ? Желая на всички ни лека бременност Heart
И аз съм от пловдив, следих се в Торакс, при Христо Кунчев. Доволна съм и живот и здраве пак ще съм там.
Единствения недостатък е, че има доста хора и доста се чака, особено ако е в непланувана операция. Също са вдигнали и естественото раждане на 1000лв. Това имам като информация Rolling Eyes

1000лв Dizzy FaceDizzy FaceDizzy FaceDizzy FaceDizzy Face За частна клиника си говорим нали????

# 288
Супер е това с ФБ, аз членувам в такава група с първото си детенце и ми беше минало през главата и за тук да предложа, но изчаквах нарочно Simple Smile
Все още ще се въздържа за влизане, по натам ще помоля някой да ме добави Simple Smile

# 289
Аз съм от Пловдив! Тъкмо се чудих ще се появи ли някой от моя край Grinning
Аз още не съм решила, но с първата бременност се следих при Георги Тотев по касата и отделно ходих при Георги Амалиев и исках да родя при него, но така стана, че родих при баща му, Илия Амалиев.
Сега планирам пак да ходя при тях, но малко по-късно.
Иначе ще отида пак при Тотев за установяване на бременност тези дни и после ще реша, иначе бях доволна, но ми идва далече и неудобно място. (Хипоталамус)
Еее стахотно е ,че има и майнички във форума Kissing Face  Smile аз имам час за 26.10 при Георги Амалиев , много мой приятелки са раждали при него , но в Пещерска . Сега доколкото разбрах и той и баща му са в Селената , което означава , че ако искам да си водя бременността при него 40-50 лв преглед и около 1800-2000лв за раждане в Селената и затова и попитах и за други мнения Simple Smile

# 290
# 291
Моля, добавете и мен в групата -  Desislava Gül

# 292
  • Plovdiv, Bulgaria
Да знаете, че трябва да ви добавя в приетли, за да ви добавя и в групичката.

# 293
Тихичко се промъквам при вас и аз с термин 30.6. по мои изчисления Simple Smile
На 34 съм и това ми е трета бременност. Имам 2 момчета и въпреки че беше планирано, сега съм в шок. Може би не очаквах да стане от първия път, имайки предвид, че винаги сме бебеправели с месеци Simple Smile

# 294
Аз още не съм решила, но с първата бременност се следих при Георги Тотев по касата и отделно ходих при Георги Амалиев и исках да родя при него, но така стана, че родих при баща му, Илия Амалиев.
Иначе ще отида пак при Тотев за установяване на бременност тези дни и после ще реша, иначе бях доволна, но ми идва далече и неудобно място. (Хипоталамус)
Еее стахотно е ,че има и майнички във форума Kissing Face  Smile аз имам час за 26.10 при Георги Амалиев , много мой приятелки са раждали при него , но в Пещерска . Сега доколкото разбрах и той и баща му са в Селената , което означава , че ако искам да си водя бременността при него 40-50 лв преглед и около 1800-2000лв за раждане в Селената и затова и попитах и за други мнения Simple Smile
И аз съм от Пловдив. Simple Smile)) доста се събрахме. Аз ходих няколко пъти в Селената, но искам да се запиша по здравна каса на женска консултация и не знам при кой. Ще ми се да е при някой, който да няма проблем с издаването на болничните. Налага ми се да не ходя на работа през цялата бременност... предложения?

# 295
  • Plovdiv, Bulgaria
И аз съм от Пловдив. Simple Smile)) доста се събрахме. Аз ходих няколко пъти в Селената, но искам да се запиша по здравна каса на женска консултация и не знам при кой. Ще ми се да е при някой, който да няма проблем с издаването на болничните. Налага ми се да не ходя на работа през цялата бременност... предложения?
Не знам за болничните, при Тотев мисля, че искаше по 20лв на болничен, но аз не ползвах. Иначе искам да раждам пак при Амалиев (той ми прави секциото и сега най-вероятно ще е пак), но не знаех, че 2000лв трябва да дам Scream мислих, че към 1000..

# 296
# 297
Ако може да ме добавите и мен момичета 😊 fifii@abv.bg - Neshe Kenar

# 298
И аз съм от Пловдив. Мисля по здравната каса да ходя при д-р Тотев, за ражденете се колебая между  Амалиеви и д-р Даскалов. С първото ми дете родих със секцио при Амалиеви и съм изключително доволна бързо се възстанових и белегът вече ми е едва забележим. Та ще трябва да прежаля 2 000 лв. Sad

# 299
Привет момичета.

Моля да ме добавите: albenalaz@gmail.com
🤰🏻❤

Общи условия

Активация на акаунт