Кой ли догодина ЮНСКО бебенце ще има :)

• 34 763
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
Пробвайте да мажете носа от вътре с малко кокосово масло. На мен много ми помага.

# 451
Момичета,със страшно главоболие съм направо ме побърква,дайте съвет какво да прав?.От аптеката ми казаха,че дори и парацетамол не можело през първите 3 месеца.

# 452
Момичета,със страшно главоболие съм направо ме побърква,дайте съвет какво да прав?.От аптеката ми казаха,че дори и парацетамол не можело през първите 3 месеца.
И аз бях със страшно главоболие вчера, вечерта не издържах и пих течен Панадол бебе - 8 мл, доста под препоръчителната доза. След около 30 минути вече нямах болка. На мен гинеколожката ми беше казала, че при бременност може парацетамол. Въпреки това и мен ме беше страх да го пия, но не издържах на болката.

# 453
От 3 сутрини насам се събуждам със запушен нос и като стана всичко се оправя.

А да попитам запушва ли ви се носа, не съм уж настинала, а носа ми е нон стоп запушен, особено сутрин като стана от леглото, после само гъгна цял ден.

# 454
Аз от няколко дена също съм със запушен нос сутринта и през деня съвсем лека хрема. На следващия преглед мисля да питам дали мога да приема Биозин мама. Препоръчаха ми го. Сега четох мнения и отзиви и много ми допадна. Предпазва от вируси и инфекции. Мисля да го приемам ако доктора даде зелена светлина. 😁

# 455
На мен ми Аг- то ми препоръча осцилококцинум. Каза че мога да пия всякакви  хомеопатии от рода на инфлуцид, цинабсин,  но работя в болница и съм постоянно сред болни и така няма как да я карам особено сега като идват гриповете.

# 456
  • София
Биозин пих цялата минала бременност, а и сега не съм го спирала от началото, а и ще го пия до края.

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 09:06 от ditmade

# 457
Минах и аз, имам си ембрионче, 2.7 мм. От снощи започна да ме стага долу ниско корема, за секунда и спира. Казах на доки и ми изписа дуфастон и нош па.  Имате ли такива болки - все едно ме прерязва за сек и спира, като стягане?

# 458
Да, аз имах доста силни, като спазми на моменти ниско долу, но към 7-8-ма седмица намаляват, било нормално .

# 459
  • София
Момичета освен болката в гърдите и набъбва ето им, друго нещо случва ли ви се с тях?
Моите от снощи ги усещам топли... Не много, но със сигурност са по топли от другите части на тялото ми...

# 460
Момичета освен болката в гърдите и набъбва ето им, друго нещо случва ли ви се с тях?
Моите от снощи ги усещам топли... Не много, но със сигурност са по топли от другите части на тялото ми...
Хихих, моите и преди да забременея си бяха по- топли от другите части на тялото Simple Smile Много се втурачваш, не го мисли толкова Simple Smile нормално е.

# 461
Минах и аз, имам си ембрионче, 2.7 мм. От снощи започна да ме стага долу ниско корема, за секунда и спира. Казах на доки и ми изписа дуфастон и нош па.  Имате ли такива болки - все едно ме прерязва за сек и спира, като стягане?

И при мен беше така сега съм на утрогедстан и нощ пак,но това е и зареди кървенето,забелязах ,че при стягане веднага получавам кървене сега е поспряло след няколко дни прием на лекарства.

# 462
Да, аз имах доста силни, като спазми на моменти ниско долу, но към 7-8-ма седмица намаляват, било нормално .
Благодаря, и аз ги усещам като спазми, ти пиеш ли нещо? Сигурно е нормално, миналата бременност повече ме болеше и корем и кръста.

И при мен беше така сега съм на утрогедстан и нощ пак,но това е и зареди кървенето,забелязах ,че при стягане веднага получавам кървене сега е поспряло след няколко дни прием на лекарства.
Дано по-скоро спре кървенето Hands Pray

# 463
  • София
Не се вторачвам, просто пораснаха значително и ме болят доста... И вече като станаха и топли на допир се притесних... Благодаря все пак

Хихих, моите и преди да забременея си бяха по- топли от другите части на тялото Simple Smile Много се втурачваш, не го мисли толкова Simple Smile нормално е.

# 464
Аз пия нош па само и то когато имам болка, но,  да чукам дърво, кървене нямам.  А интересното е, че с миналата ми бременност не ме е боляло изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт