СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 9

• 88 251
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
При стойност на ЧХГ над 9000 възможно ли е да не се вижда? Вчера ми казаха извънматочна и влезнах за лапароскопска.Днес на преглед след настояване на мъжа ми доктора видя някакъв като полип и каза че ще е абразио От къде е сигурен че не е живо.

При тази стойност трябва да се вижда вече ембрион със сърдечна дейност.

Момичета как ви се струва резултат
10 ти ден 100.77
13 ден 257.56
Това са 5 дневни ембриони.Не е ли ниско?

ЧХГ расте нормално, така че за момента не виждам повод за притеснение.

# 136
Момичета как ви се струва резултат
10 ти ден 100.77
13 ден 257.56
Това са 5 дневни ембриони.Не е ли ниско?

Не се притеснявай, щом расте и се удвоява, всичко е наред.
Аз тръгнах със стойност на 11 ден (5 дневни) - ЧХГ 65, на 14 ден - 166. Бях почти сигурна, че нищо няма да излезе и това е поредния провален трансфер. После започна да расте бързо и да се утроява и учетворява и днес влизам в 10 седмица. А твоята стойност е двойна на моята и то на 10 ден. Според мен си супер.

Дръж ни в течение.

Вярвай силно!
Успех!

# 137
Ако на 8ми ден след О чхг е 0.10 , а на 10ти ден 0.30 има ли място за някаква надежда ?

# 138
Anele89, не искам да те обезкуражавам, но мисля, че е ниско за бременност. Според моята лаборатория положителни са резултати над 5, граничните са между 3 и 5, а под 3 са категорично ортицателни.

# 139
Аз знам че е отрицателно и че е нищожно , все си мисля , може и да има малък шанс. Все пак няма логика да расте , макар и с малко

# 140
  • София
Анел, при АРТ тест се прави на 14 ден след оплождане на ембриона. При спонтанна бременност това може да е 16 ден след +тест за овулация.

За мен резултатът ти е отрицателен. Варирането е в рамките на т. нар. лабораторна грешка, за мен не е нарастване.

# 141
Anele, аз наскоро писах, ако не се лъжа точно в тази тема. Казаха ми, че 11 дена след Ову, мога да си пусна кръвен тест и се очаква резултатът да е реален. Изчакай според мен няколко дена закъснение и ако нямаш доверие на уринните пак пусни кръвен. Simple Smile

# 142
Така ще направя , мисля че О може и да е била малко по късно. Аз реално утре съм 11ти ден след О( засечена с тест  на 14ти ден от МЦ, за първи ден след О броя 17ти а днес ми е  26ти ден. ) , ако не съм ги объркала пак дните ...

# 143
Anele, избързала си с тестовете. Най-добре е кръвен тест да се направи около 11 дни след О, защото кога ще се покачи ЧХГ, зависи от това кога ще бъде имплантацията, а тя най-често настъпва около 9ти ден след О. Безсмислено е да се правят кръвни толкова рано. Само си даваш парите и те дупчат напразно. Според мен, шансовете не са големи при два категорично отрицателни теста, но заради ранния етап, не може да се каже нищо на 100%.

# 144
И още едно питане,как се изчисляват г.седмици?Например при мен пункция на 08.11
Трансфер на 13.11
Първи тест на 20.11-33,66
Втори тест на 23.11-100.77
Трети тест на26.11- 256,67
Уринарните тестове първоначално с много бледа черта а днес вече почти не се отличава от контролната.В коя седмица се водя аз?

# 145
Здравейте , 4ден от закаснението ми  е ,
направих си два уринарни теста ( положителни с втора бледа черта ) пуснах си Чхг 214.20mIU/mL ,  ходих и на генеколог каза ми че нищо не се виждало ..  Според вас дали всичко е наред ..  много ми е притеснено

# 146
Монте, ЧХГ се пуска през 48 часа и се следи има ли удвояване на резултата. АГ не вижда нищо преди да има 10 дни закъснение и ако не се лъжа над 1000 ЧХГ. Спокойно, всичко е наред.

Но пусни още едно ЧХГ след 48 часа, защото една стойност сама по себе си просто доказва наличие на ЧХГ, но когато има две стойности може да се направят изводи.

Честито и леко бременеене до термин Simple Smile

# 147
Благодаря ви !

# 148
  • На остров
Монте няма какво да се види на 4 ден закъснение ! След две седмици когато чхг е над 1000 1500 както каза съншайн ще се види.
Не разбирам защо веднага всички тичат при гинеколог за преглед, ясно че няма търпение но преди 6 7 седмица е твърде рано.

# 149
Да така е ,просто исках да разбера дали всичко е наред ..

Общи условия

Активация на акаунт