СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 9

• 88 283
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Бързането с прегледа има обратния ефект-притесняваш се без причина. На лекар се ходи най-рано след 10 дни закъснение, а според мен, най-добре да са 15-20 за да може да се види сърдечна дейност. Около 10тия ден закъснение само могат да констатират, че има плоден сак в матката, но ще ти кажат да дойдеш пак за сърдечна дейност.

# 151
  • На остров
 Монте разбирам те но  в общи линии колко по спокойно го кара човек толквоа по добре според мен.

# 152
Аз бих отишла и на 10-ти ден. За мое успокоение, че е в матката. И после вече на 20-ти за сърдечна дейност.

# 153
определено трябва да сьм спокойна .. но ми е за 1ви път затова явно пребарзвам ..

# 154
Здравейте!
Не знам от къде да започна и как да ви разкажа какво се случва. С мъжа ми правим опити за бебе от един месец. Преди МЦ направих два теста, на които излезе бледа втора линия. При 1 ден закъснение също беше бледа втора черта, на третия ден отрицателен. Изпаднах в ужас вместо да става по-сигурно, че съм бременна, то нищо. Лекар ме посъветва да си пусна кръвен тест. Днес го направих. Два часа след това ми дойде, без болки без нищо (имам ужасно болезнен цикъл). Както и да е. Донесоха ми резултатите и там пише <5/6mlU/ml в процес на растеж. По принцип ми идва на28-29 ден. Следя си по календар на телефона и той ме известява.
И сега какво?! Знам че 5 е по-скоро неопределено ама не е нищо все пак. И това дето след два часа прокървях?! Направо луднах. От 5 дни горе долу се чудя да се радвам ли да не се ли... Сутринта уж ми дойде?!
Дайте ми съвет? Звъня цял ден на гинеколога ми и не вдига телефона... Sad

# 155
Stoyanova74, за съжаление е възможно да става дума за така наречената биохимична бременност. При нея по ред причини, бременноста не се задържа и организмът се изчиста сам в съвсем ранен етап.
Не се шашкай. Наистина, това е едно неприятно изживяване, но се случва често, за жалост. Обсъди го с гинеколога си и виж дали ще има нужда от допълнителни изследвания. 🌺

# 156
Rocket
Говорих най-после с него.
 По това което му обясних той съди че е бременност в много ранен стадии. Каза, че това, че съм прокървяла нищо не означава. ЧХР показвало наличие на нещо, но все още неопределено. И това че съм прокървяла, но имам такива резултати Означавало, че е възможно да не е прекъсната бременността. Защото става въпрос за минути между даването на кръвен тест и моето прокървяване.
Не знам. Каза ми да вземам дуфастон 3х1 и в петък на лекар.
Но... Ако не съм бременна това не е ли опасно да го пия?! Как да постъпя. Да хвана в четвъртък да направя още един тест?! Ама да го пия ли сега?! Ще повлияе ли на ову, ако няма бременност?

# 157
Дуфастон е прогестеронов препарат и може да помогне за задържане, ако има бременност.
Кръвният тест можеш да го повториш след 48 часа. Ако стойностите се удвояват е добре, но при “закъснение” на цикъла, мисля че трябва да са значително по-високи от 5.
Това, което на мен ми прави впечатление е първо, че по твоите думи не просто си прокървила, а ти е дошло. И второ, последният ти тест е отрицателен, а преди това е имало лека втора чертичка.

# 158
Последния тест не го правих с първа урина. Знам, че има значение(за моя случай, разбира се не знам) На 24 години съм и да си призная тепърва навлизам в тези "води"
Като цяло тази сутрин след кръвния тест имах много малко леко кървене и после нищо. Но ако съдя по това, което е в момента - Кървенето от 20 минути насам е много силно. И в началото дори и да ми е било съмнително - сега не мога да кажа същото...
Както и да е, първи опит - неуспешен.
Малко тъжна, малко разочарована. Тази година претърпях и операция много сложна. Това ми беше малката надежда годината да свърши приятно, но такъв е живота, нали?

# 159
  • На остров
Стоянова на 24  си няма защо да се тревожиш, ще стане !

# 160
Стоянова, изобщо не се отчайвай. 🌺На 24г ще имаш още много шансове и съм сигурна, че накрая ще имаш успех.

# 161
здравейте , направих  си Чхг  тест на 4ти ден от закъснението беше  214.20 miu  след  3дни  тоест на 7мия ден от закъснението си направих пак тест и резултата и 921.90 miu Според вас нормално ли е ?

# 162
Монте, чудесно е Simple Smile

# 163
ох така се успокойх  .Сега вече дали ще се види бебчето  ,ако отида на преглед или още да изчакам  .. Как мислите

# 164
Мисля, че пулс се вижда след ЧХГ 1000-1500.
Но нека и другите момичета потвърдят. Simple Smile
Според мен си запази час за другата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт