СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 9

• 87 484
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • На остров
За съжаление не е добър знак. Успех следващият път !

# 616
За съжаление не е добър знак. Успех следващият път !
Благодаря!

# 617
Здравейте, аз не мога да спя от притеснение и затова ви пиша. С последен МЦ на 15.03 съм нормален 26 дневен като по часовник. Положителен шуър чек ясен още от 9.04.Обаче вчера в събота следобед прокървих и веднага отидох на лекар. На ехограф не видя нищо и ме накара да пусна ЧХГ в 16.00 часа. Резултат 5623 който си отговаря на седмицата. Утре съм си при моя лекар да ме види. Да пусна ли повторно ЧХГ сутринта или да чакам 48 часа? Дали е възможно с толкова висок резултат да е некачествена бременност или извънматочна или просто лекаря не е бил на ниво?

# 618
  • Варна
Всичко е възможно... Дано просто да не се е видяло. Не виждам смисъл от нов кръвен часове след първия, изчакай си прегледа. Днес ли е?

# 619
Да, тъкмо тръгвам.Може би към обяд ще ме прегледа, ще са минали около 40 часа от предишния тест

# 620
  • София
Преди 6гс няма какво да се види на ехограф, въпреки високото ЧХГ. Аз както и да го смятам от 15 март до 22 април няма 6 седмици. Пусна ли повторно ЧХГ?

# 621
Минах днес, има бременност позиционирана в матката. Ще ходя пак на 7ми май за да чуем сърце. Мисля сега в сряда да пусна пак ЧХГ, за всеки случай. Четох при вас че високите стойности се удвояват по бавно

Последна редакция: пн, 22 апр 2019, 21:18 от villygdr

# 622
Абсолютно ненужен е нов кръвен. На този етап той няма никакво значение. Важно е оттук насетне какво се вижда на ехографа.

# 623
  • Варна
Точно. Зарежи кръвните, щом се е видяло на ехограф значи е там. Не можеш да се бодеш през ден в крайна сметка, за да следиш какво се случва. Каквото-такова, на следващия преглед ще се види.

# 624
Да, не съм правила повторен тест. Пия си утрогестан 3х2 и но шпа 3х1,доктора каза да взимам и аспирин проект. Притеснявам се обаче, че все още имам светло кафеникаво зацапване. Много оскъдно, но го има и не сме да пия аспирин протект да не изкървя повече.

# 625
Здравейте! Нова съм тук,но постоянно чета темите. В 5г.с съм с чхг 400. Струва ми се доста ниско.Какво казвате вие по въпроса?

# 626
  • Пловдив
Че единична стойност на ЧХГ не значи нищо. Границите са много широки за отделните седмици.

# 627
Здравейте, имам закъснение на цикълът 7 дни. Днес пуснах ЧГХ и резултатът е 3188. Календарът изчислява че съм в края на 5 г с. Това добър резултат ли е? Ще отида на лекар другата седмица.
Балгодаря!

# 628
  • Варна
Екстра е.

# 629
Здравейте, със закъснение 9 дни съм и чхг-  13176mIU/ml, как ви се струва?

Общи условия

Активация на акаунт