СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 9

• 88 257
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте. На 14 ден след инсеменация 110,3 ЧХГ,а днес 22 ден след инсе,се видя плоден сак и ЧХГ е 1652,3. Доктора не ме е карал да го пускам повторно през ден,само тогава и сега днес.След този резултат пак ме вика на преглед идния понеделник.Да не му се е сторил висок? Инсем.беше на 29.10. Преди 22 дни. Тогава дали ще се чуе сърце? Посл.М беше на 17.10. От тогава ли да броя гест.седмици?Може да са глупави въпроси но се чудя.

# 121
  • София
Чхг има смисъл да се мери преди да се види плоден сак.
Другата седмица трябва да има пулс вече.
Успокой се и спокойна бременност.

# 122
Здравейте, на някой случвало ли се е в началото между 4-5г.с да има силни болки през 4 дни за 15мин, пия 2т ношпа и ми минава? Чхг започна да пада, на прегледа видяхме плоден сак. Др каза, че матката се опитва да изхвърли плода и ми каза само да лежа и да пия 3х2 ношпа. Моля се на другия преглед да е по-добре и да не ме боли повече така.

Падащо ЧХГ обикновено означава, че бременността не се е задържала. Имаш ли кървене?

# 123
Здравейте момичета!!!Как ви се струва Бета ЧХГ 33.66 на 7 ми ден от трансфер.Имам ли надежда?Благодаря ви!

# 124
Здравейте, на някой случвало ли се е в началото между 4-5г.с да има силни болки през 4 дни за 15мин, пия 2т ношпа и ми минава? Чхг започна да пада, на прегледа видяхме плоден сак. Др каза, че матката се опитва да изхвърли плода и ми каза само да лежа и да пия 3х2 ношпа. Моля се на другия преглед да е по-добре и да не ме боли повече така.

Падащо ЧХГ обикновено означава, че бременността не се е задържала. Имаш ли кървене?

Здравей, не нямам кървене. И болки нямам вече. На прегледа имаше плоден сак и ембрион. Може да расте по-бавно знам ли. Утре съм пак на преглед.

# 125
По-бавен растеж и падане на ЧХГ са две различни неща. Не го ли изследва 2 пъти през 48-72ч?

# 126
Възможно ли е в 8гс да няма ембрион а само плоден сак?

# 127
Възможно ли е в 8гс да няма ембрион а само плоден сак?

Възможно е,кухо яйце се води.

# 128
  • На остров
Да възможно е, изчакайте още седмица две и ако няма ембрион най добре е медицински аборт.

# 129
Така ме посъветва и лекаря до другата седмица освен това имам и кървене

# 130
Здравейте ! След положителен тест за бременност ,на 3 ден от закъснението си пуснах кръвни ЧХГ и резултата е 5900 ,как мислите нормална стойност ли е това ? Знам ,че трябва да направя и втори за по сигурно ,но като чета из форума виждам доста по-ниски стойности за 1-2-3 дни закъснение ?

# 131
  • София
При такъв резултат, няма нужда да повтаряш теста. Запиши си час за лекар да видите сакчето. Честито!
(Вероятно си имала по-ранна овулация, затова стойността е по-висока, няма повод за притеснение. )

# 132
При стойност на ЧХГ над 9000 възможно ли е да не се вижда? Вчера ми казаха извънматочна и влезнах за лапароскопска.Днес на преглед след настояване на мъжа ми доктора видя някакъв като полип и каза че ще е абразио От къде е сигурен че не е живо.

# 133
Момичета как ви се струва резултат
10 ти ден 100.77
13 ден 257.56
Това са 5 дневни ембриони.Не е ли ниско?

# 134
Здравейте мами Simple Smile Имам едно запитване . На 21.11.18 бях на преглед и се видя плодно сакче 7мм без ембрион . Вчера получих кафеникаво зацапване и днес отидох на гинеколог . В 5г.с съм и беше се увеличило с 6мм за 1 седмица . Но се видя леко отлепване виждало се нещо но не е сигурна какво понеже било мъничко. Пратиха ме на ЧХГ за първи път и резултата ми е 2684. Нормално ли е според вас ? Първо ми беше изписала нош па и папаверин . А от днес почвам с утрогестан 2х2т.вагинално 

Общи условия

Активация на акаунт