СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 9

• 88 806
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Здравей те мацки!!Моля за мнение...Объркана съм и тотално не знам какво се случва ..Та така последна менструация на 03.03 по принцип ми е на 27-28дена ..контакт с мъжо по стечения на обстоятелствата веднъж на 16.03..та така чаках цикал на 30.03 но той не дойде на 31.03 тест с бледа черта последван от още 2-3 от различни марки отново бледи на някой дори едвам забележими вчера кръвен 5,64mUl/ml.Как да тълкувам всичко това циикъл още няма ...

# 556
Здравей,най-вероятно е била биохимична бременност,пусни пак утре за всеки случай - но щом още на 30ти си имала бледа черта ЧХГто би трябвало да е доста по-високо. Успех следващия път! ❤

# 557
Здравей,най-вероятно е била биохимична бременност,пусни пак утре за всеки случай - но щом още на 30ти си имала бледа черта ЧХГто би трябвало да е доста по-високо. Успех следващия път! ❤
Здравей съгласна съм..След като се успокойх и помеслих трезво по пътя на логиката ако пада то вече пикливия тест не би хванал хормона нали .май ще е достатъчно да припикая един  ..

# 558
    wild,да - може и така да направиш,след което да си чакаш менструацията.[/list]

# 559
      wild,да - може и така да направиш,след което да си чакаш менструацията.[/list]
      Благодарско !!!!♡♥♡♥♡♥

# 560
      Здравейте отново се включвам в темата.След липсата на цикъл вчера отново пиклив тест,чхг-950,видеозон и видяно нещо в едната тръба:cry:(според доктора извънматочна бременност).Ако има момичета след инвитро процедура с извънматочна бременност,моля ви да споделите имали ли сте някакви симптоми(болки,кървене...),мен всеки ме пита за това,но аз нямам.Можеби защото е след инвитро,незнам какво да мисля,утре отново на преглед,отново чхг!

# 561
      mimi_toni аз изкарах 3 седмици с колебливо ЧХГ, ту пада, ту се качва, накрая стигна 900, но нищо не се виждаше. През цялото време имаше съмнения за извънматочна бременност, която нито се потвърди, нито се отрече. В крайна сметка ми дойде и всичко се изчисти, без лекарска намеса. Един лекар ми обясни, че дори и да е имало извънматочна бременност е възможно да се е освободила сама яйцеклетката. Знам, че при извънматочна боли много (като при апендисит), надявам се да не е това при теб. Освен това на ехограф се вижда над 1000 ЧХГ. Следи много внимателно стойностите.

# 562
      Mimi_toni, аз имах извънматочна след инсеминация миналата година-никакви симптоми. Перфектно растящо ЧХГ,плоден сак и жълтъчно мехурче в матката - всичко наред привидно.Разбрахме,че е извънматочна чак в 8ма седмица,изведнъж започнаха страхотни болки -продължаваше да няма плод в растящия плоден сак(бил е псевдо плоден сак) и след обстоен преглед откриха плода в яйчника. Последва лапароскопия(не са отстранявани тръби или яйчник) Тази година правих ин-витро,чакам близначета и всичко се развива нормално за момента.Всичко ще бъде наред,случват се такива неща - пожелавам ти бързо да преминеш през това и възможно най-скоро една прекрасна бременност! ❤

# 563
      Mimi_toni, не е задължително да имаш такива симптоми. Болка и кървене се появяват чак като се спука тръбата. Може да имаш придърпване и лек дискимфорт от ляво или от дясно, в зависимост от това в коя тръба се е захванал плодът. Много неприятна ситуация, но чхг действително не расте добре. Стискам палци  ако е извънматочна да спре да се развива без оперативна намеса!

# 564
      Благодаря ви прекрасни момичета!!!

# 565
      • На остров
      Мими аз имах извънматочна есента, не е нужно да имаш болки, при мен чхг растеше, но в матката нямаше нищо.
      При чхг около 1200 ми сложиха инжекция и започнхаме да следим чхг да пада, отне около месец.
      Пожелавам всичко да мине възможно най леко !

# 566
        mimi
      ,личните ти съобщения са забранени и не мога да ти отговоря. Simple Smile Благодаря ти за пожеланието,да ти се връща! ❤ Ин витрото правих в клиника Щерев при д-р Савова - декември ми беше пункцията,февруари ЗЕТ Simple Smile

# 567
      Здравейте мацки пак съм аз!!По нагоре бях описала моята ситуация...След бледите черти и ниското чхг направих пиклив тест и беше категоричен отрицателен и на следващата сутрен 04.04 прокървях дойде цикъла същия ден с болки но поносими не се наложи да пия болкоуспокояващи вечерта имаше слаби съсиречета на следващия ден течението беше по скоро лигаво и без болки тоест вчера вечерта доста намаля и днес само тъмно кафяво зацапване ясно е че в понеделник съм при доки  но ме хваща шубето.....

# 568
      Както предположиха другите, имала си биохимична бременност. Няма място за паника, случва се понякога. Разбира се, виж какво ще каже лекарят, но при биохимичната бременност ЧХГ пада, идва менструацията и организмът се изчиства, и опитите могат да се подновят още на следващия цикъл. Добрата новина е, че след такава бременност се забременява по-лесно, защото матката е подготвена заради скорошната имплантация. Вече при повтарящи се биохимични бременности е добре да се потърси дали няма проблем. Успех!

# 569
      Както предположиха другите, имала си биохимична бременност. Няма място за паника, случва се понякога. Разбира се, виж какво ще каже лекарят, но при биохимичната бременност ЧХГ пада, идва менструацията и организмът се изчиства, и опитите могат да се подновят още на следващия цикъл. Добрата новина е, че след такава бременност се забременява по-лесно, защото матката е подготвена заради скорошната имплантация. Вече при повтарящи се биохимични бременности е добре да се потърси дали няма проблем. Успех!
      Душичко притеснява ме факта и се шашкам заради течението което вървя само два дни днес ми е трети и само зацапва...До колкото знам трябва да е по обилно и продължително ....Ясно е че беби няма да има за пръв път ми се случва такова нещо или за първи път го хващам и затова се притеснявам дали всичко се изчиства както трябва...имах един блед тест който е почти на 8години ..

Общи условия

Активация на акаунт