СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 9

• 88 783
  • 744
  •   2
Отговори
# 570
Както предположиха другите, имала си биохимична бременност. Няма място за паника, случва се понякога. Разбира се, виж какво ще каже лекарят, но при биохимичната бременност ЧХГ пада, идва менструацията и организмът се изчиства, и опитите могат да се подновят още на следващия цикъл. Добрата новина е, че след такава бременност се забременява по-лесно, защото матката е подготвена заради скорошната имплантация. Вече при повтарящи се биохимични бременности е добре да се потърси дали няма проблем. Успех!
Душичко притеснява ме факта и се шашкам заради течението което вървя само два дни днес ми е трети и само зацапва...До колкото знам трябва да е по обилно и продължително ....Ясно е че беби няма да има за пръв път ми се случва такова нещо или за първи път го хващам и затова се притеснявам дали всичко се изчиства както трябва...имах един блед тест който е почти на 8години ..
Предния месец и аз бях така. Като стана време да ми идва ми казаха ако кървя много да отида в болницата. Бях се приготвила за зверски болки и супер силно течение. Нищо общо обаче. Тече ми 8 дни като първите дни по-обилно, но по-слабо от цикъл, след това само капчици. Отидох на лекар като свърши и всичко се беше изчистило. Сега си ми дойде нормално.

# 571
здравейте можели дами кажете в коя седмица сам доло горе

# 572
По това което пише тук 3та/4та

# 573
Здравейте, имали ли сте малко по-високо чхг в 4та г.с.. На третия ден закъснение 425.2, а на петия 851.3. Овулацията беше на 14 ден от мц. В 5 г.с. видяхме един плоден сак. Леко се притеснявам за завишените стойности. При вас случвало ли се е?

# 574
ЧХГ-то ти не е високо, а съвсем нормално. Grinning Моето горе долу ден преди датата на М беше към 150 и стойността се беше удвоила на около 30 часа. Сметни колко е било при няколко дни закъснение. Също така щом сте видяли плоден сак, защо се притесняваш? Безсмислено е да се притесняваш без причина при положение, че засега всичко изглежда супер. Не си създавай излишни тревоги, а се наслаждавай на бременността си.

П.П. След закъснението е 5та г.с.

# 575
здравейте ,преди три дена си направих кръвен тест беше47ui i днеска пак дадох кръв и е 300 ui нормално ли е ?

# 576
Нормално е!

# 577
Само по ЧХГ-то не може да се гадае. Зависи колко дни закъснение имате за тези стойности. Ако имате 10 дни закъснение примерно, не е нормално 47 ЧХГ, но ако имате 2 дни до очакваната дата е нормално.

# 578
Здравейте, на 13.04 ЧХГ беше 430, на 16.04 - 1640 и днес ходих на преглед (просто така ми го записаха от фонда, иначе исках малко по-късно да е ) но не се видя сакче. Не трябва ли да се види нещо вече?

# 579
Здравейте, на 13.04 ЧХГ беше 430, на 16.04 - 1640 и днес ходих на преглед (просто така ми го записаха от фонда, иначе исках малко по-късно да е ) но не се видя сакче. Не трябва ли да се види нещо вече?

Колко дни е закъснението?

# 580
Ами според календара на телефона ми е 9, но може и да е 7.

# 581

По мои спомени можеше да се види след 10-дневно закъснение. Успех!

# 582

По мои спомени можеше да се види след 10-дневно закъснение. Успех!

Благодаря!

# 583
Здравейте момичета мога ли и аз да питам за инфо от резултата ми . Дали е добре Благодаря ви предварително

# 584
Здравейте момичета мога ли и аз да питам за инфо от резултата ми . Дали е добре Благодаря ви предварително

Кога беше последната дата на МЦ ?

Общи условия

Активация на акаунт